موضوعها: 65
پلتفرم های شما:
من بازی نسخه ی 3DM بود
تبدیل به ریلودد کردمش همه کار هارو هم قدم به قدم انجام دادم وقتی تو لودینگم میخواد بره تو بازی STOPEED WORKING میده
لطفا یه راه حل بگین فقط از دیشب تا حالا نخوابیدم دانلودش کنم
موضوعها: 65
پلتفرم های شما:
07-18-2015, 02:20 PM
(آخرین ویرایش: 07-18-2015, 02:58 PM، توسط Zoom Hunter.)
اره همه اینکار ها رو کردم
راه حلی براش هست؟
موضوعها: 72
پلتفرم های شما:
دوستانی که از CPU های Core i7 استفاده می کنند:
Hyper Threading در GTA V اختلال ایجاد میکنه، به این صورته که در بعضی مناطق خاص، به علت شلوغی و جزئیات زیاد، افت فریم ایجاد میشه و حتی با کم کردن گرافیک هم قابل حل نیست.
با غیر فعال کردن Hyper Threading از بایوس مادربورد، حدودا 10-15 فریم و حتی بیشتر، افزایش کارایی میگیرین. خصوصا افت فریم کاملا رفع میشه.(تست شده کاملا و توصیه میشه)
لازم به ذکره که غیر فعال کردن HT از طریق Command Line، کمکی نمیکنه و حتما باید از بایوس غیر فعال کنید.
البته استفاده از Self radio تقریبا غیر ممکن میشه(لگ های ناگهان خصوصا هنگام لود کردن اهنگ بعدی)
"""مجید جان، لطفا به پست اول انتقال بدین تا دسترسی آسان تر باشه"""
موضوعها: 0
07-19-2015, 02:41 PM
(آخرین ویرایش: 07-19-2015, 02:58 PM، توسط fredmehdi.)
من غیر فعال کردم ولی کاملا رفع نشد.هنگام شب روی اخرین حد ممکن و فقط msaa اف حتی گرس اولترا و ادونس ان روی 65 فریم الی 90 میاره چون مصرف سی پی یو حدودا 95 درصده ولی هنگام روز 15 فریم میاره.چون مصرف سی پی یو 40 درصده.
کلا بازی مصرف cpu مضخرفی داره با این پورت کردنشون.
این رو هم اضافه کنم که من با انجام این کار یعنی غیر فعال کردن هایپر ترد ها در بازی های فارکرای 4 و جی تی ای وی و ویچر و روم 2 توتال وار و پروجکت کارز و دایینگ لاین تونستم فریم بهتری بگیرم ولی در بازی واچ داگز به شدت افت فریم ایجاد میشه.
اپ=در بازی واچ داگز فریم بهتری گرفتم علت اون افت فریم هم فکر کنم بحاطر gpu max buffer time بود که روی 5 گذاشتم.در کل این اپشن هایپر ترد رو کلا غیر فعال و همچنین از بایوس مادربورد حالت توربو یا عملکرد حداکثری cpu رو نیز فعال کنید.
موضوعها: 0
07-19-2015, 03:32 PM
(آخرین ویرایش: 07-19-2015, 03:32 PM، توسط fredmehdi.)
درسته که اولترا خیلی سنگینه ولی مصرف سی پی یو هم داخل بازی خیلی مسخرست.مصرف گرافیک هم اکثر مواقع 99 هست چون ویسینک غیر فعاله و فوقش تا 90 افت میکنه.
این Prefer maximum performance چه کار میکنه؟