دوستان عزیز با عرض پوزش بابت لینک ها در حال حاظر 5 لینک از آپلود سنتر های مختلف براتون قرار میدم هر کدوم رو که خواستید استفاده کنید.
Grand.Theft.Auto.V.UPDATE.4.and.CRACK.V5
فعلا این ها در دسترس بود اگر مشکلی داشتید اطلاع بدید تا بازم دنبال لینک های جایگزین بگردم.
سلام
ببین برای نصب آپدیت ها
وقتی آپدیت بازی رو دانلود کردی داخل فایل Rar با دو تا پوشه مواجه میشی که یکیش نوشته آپدیت و اون یکی کرک هست.
شما باید محتویات پوشه ی آپدیت رو به صورت تمام و کمال در محل نصب کپی کنی و اگه با پیغام جایگزینی فایل ها مواجه شدی بگداری که فایل ها جایگرین هم بشند.
بعد کپی کردن آپدیت ها هم آخرین کرک یعنی V5 رو کپی کن و بازی رو از لانچر کرک کپی کن.
فعلا این ها در دسترس بود اگر مشکلی داشتید اطلاع بدید تا بازم دنبال لینک های جایگزین بگردم.
(04-26-2015, 11:30 PM)arash_95 نوشته است: سلام.میخواستم بدونم چطوری باید بازی آپدیت کرد؟
پوشه آپدیت کپی کنم تو محل نصب بازی یا فایل های داخلشو؟
یا
فایل هاشو کپی کنم تو فولدر آپدیت که تو محل نصب بازی هست؟
همینو من نمیدونم یکی راهنمایی کنه لطفا :heart:
سلام
ببین برای نصب آپدیت ها
وقتی آپدیت بازی رو دانلود کردی داخل فایل Rar با دو تا پوشه مواجه میشی که یکیش نوشته آپدیت و اون یکی کرک هست.
شما باید محتویات پوشه ی آپدیت رو به صورت تمام و کمال در محل نصب کپی کنی و اگه با پیغام جایگزینی فایل ها مواجه شدی بگداری که فایل ها جایگرین هم بشند.
بعد کپی کردن آپدیت ها هم آخرین کرک یعنی V5 رو کپی کن و بازی رو از لانچر کرک کپی کن.