05-02-2015, 10:32 PM
(05-02-2015, 09:55 PM)mehr@n نوشته است:(05-02-2015, 04:19 PM)Hossein = Gamer نوشته است:(05-02-2015, 04:14 PM)mehr@n نوشته است:آقایون بیاین بازی رو دوباره نصب کنین و اینبار هیچ آپدیتی رو نصب نکنین به غیر از 1 و مطمئنن اجرا میشه و هیچ اروری نخواهید داشت(05-02-2015, 03:21 PM)Hazhir نوشته است:(05-02-2015, 03:20 PM)mehr@n نوشته است: این آپدیت جدید رو کی آزمایش کرده؟
مشکل سوارشدن ماشین حل شد؟
من آزمایش کردم. تنها مشکلی که داره اینه که بعضی اوقات یه ارور میده و باید از بازی بیای بیرون. تا حالا یه بار هنگام سوار شدن به ماشین پیش اومده برام.
الان تست کردم بازم مشکل داره فقط اسم ارورش عوض شده has stop working با پیغام BEX64
:-/ :(
(05-02-2015, 09:40 PM)ArianGamer نوشته است:[font=web_Yekan]راهنمای رفع ارور Stopped Working :[/font](05-02-2015, 09:35 PM)Milad OC نوشته است:لانچر رو هم میزنم ارور Has Stop Working میده چیکار کنم؟(05-02-2015, 09:20 PM)ArianGamer نوشته است:(05-02-2015, 08:48 PM)ArianGamer نوشته است: کسی اینجا راه حل این مشکل رو نمیدونه؟دوستان یکی به من توضیح بده باید GTA V رو با چی اجرا کرد؟!
3 سال انتظار و حالا هیچی! :|
دوستان کسی راه حل رو پیدا کرد ما رو در جریان بزاره.
لانچر دوست عزیز
این مشکل می تونه از وجود ویروس روی سیستم شما باشه ، پیشنهاد شده که ویندوز رو عوض کنید و یا سیتم رو با آنتی ویروس چک کنید . روش زیر هم روی بعضی از سیستم ها جواب داده :
– از داخل منوی ویندوز Device Manager را جستجو و باز کنید .
– سپس Display Adapters را باز کنید .
– روی کارت گرافیک کلیک سمت راست ماوس را بزنید و Disable را انتخاب کنید .
– اکنون بازی را اجرا کنید .
– مجددا روی کارت گرافیک کلیک سمت راست ماوس را بزنید و صبر کنید تا Social Club بصورت کامل لود شود .
– مجددا گرافیک را Enable کنید .
ببین این جواب میده یعنی بازی بالا میاد اگه اومد بگو بگم چیکار کنی
چون با لپ تاپ اجرا میکنم دو تا کارت گرافیک دارم یکی Intel Graphics Family و اون یکی Nvidia GT 520 M کدوم رو Disable کنم؟
.I was starting to think my luck would run out, then I realised it already had, a long time ago, thats why I was here
.I might have laughed, if I had remembered how
.Your past is like pieces of a broken mirror You try to pick them up but you only end up cutting yourself
.I might have laughed, if I had remembered how
.Your past is like pieces of a broken mirror You try to pick them up but you only end up cutting yourself