09-06-2015, 09:37 AM
(09-06-2015, 04:10 AM)mohammadali.ap.2000 نوشته است: [font=arial, helvetica, sans-serif]سلام . من GTA V رو هم 3DM خریدم و هم Reloaded رو ا دانلود کردم . باور کن خیلی سخته وقتی این همه هزینه و خرج میکینی و زمان از دست میدی بعد ارور ERR_GFX_D3D_INIT میده برای من خیلی عجیبه ده دقیقه بازی میکنم بعد این ارور رو میده .[/font]
[font=arial, helvetica, sans-serif]بعد هم باید ok بزنم که stop working میده و گزینه برای اون هشت خط هم نداره . ارور اصل اینه ERR_GFX_D3D_INIT تازه این مشکلو برای بقیه بازی ها هم دارم بیش تر بازی هام وقتی میرم داخلش گرافیکش به هم میخوره و صفحه رنگی میشه و ارور display driver stoped میده مثلا بازی Ryse ! گرافیکم هم ابدیته . GTA V هم همین مشکل رو داره . همین مرسی فقط بگم اخرین امیدم شمایید از صد نفر برسیدم ولی هیچی ):[/font]
[font=arial, helvetica, sans-serif]NVidia Geforce GT 630 4 GB[/font][font=arial, helvetica, sans-serif]CPU Core i5 3.5Ghz [/font][font=arial, helvetica, sans-serif]Ram 8 GB[/font][font=arial, helvetica, sans-serif]Windown 7 , 8 , 8.1 , 10 رو برای مشکلم امتحان کردم ولی نشده[/font][font=arial, helvetica, sans-serif]الان ویندوز 10 دارم خیلی ممنونم اگه درست بشه بدون چه قدر خوشحال میشم با این سیستم نباید مشکلی داشته باشم [/font][font=arial, helvetica, sans-serif]ممنون [/font]
بر روی فایل settings.xml در مسیر Documents\Rockstar Games\GTA V راست کلیک و Edit را بزنید، مقدار DX_Version value را برابر ۰ قرار دهید. جهت اینکه مقدار عوض نشود این فایل را Read Only قرار دهید.
NvB4Ever