موضوعها: 0
سلام
اتفاقا کرک ریلود استاپ ورکینگ اصلا نمیشناسه تمام استاپ ورکنیگ هام درست شده
اما لگ ...
آقای نصر فکر می کنید ریلود هم آپدیت میده؟ مثلا واسه لگ؟
آخه چرا من همیشه لگ دارم یعنی مشکل سخت افزاری دارم؟
تو واچ داگز هم بود اره من اون بازیو با هزار مشکل تموم کردم البته واچ داگر همه جا لگ داشت
پر از افت فریم بود
اما gta v فقط تو رانندگی مخصوصا سرعت که زیاد میشه
البته استاپ ورکینگ درست شده خدا رو شکر
موضوعها: 5
خیلی لگ داره من تو کرک 3dm انقدر لگ ندیدم
دوستان ممنون مشکل منم حل شد بالاخره :D :cool:
از اپدیت 5 و کرک ریلودید استفاده کردم + فایل GTAV.Retail.to.Steam
ممنون از همگی بخصوص آقا مجید نصر :heart: :heart:
موضوعها: 2
پلتفرم های شما:
من کرک ریلودد دارم بازی هم بالا میاد میشه بازی کرد راحت. ولی وقتی بخوام سیو های دیگه رو لود کنم وسط لودینگ کرش می کنه. چیکار کنم؟
I'm not a gamer because i have no life, because i chose to have many
موضوعها: 5
پلتفرم های شما:
سلام آقای نصر من با آپدیت 1 و کرک ورژن 4 آلان دارم بازی میکنم فقط موقع رانندگی یک ذره تیک میزنه به نظرت کرک ریلوید بریزم بهتره یا همینجوری ادامه بدم؟
نسخه کورپک دارم نصبشم خیلی زمانبره چطوری میتونم بدون پاک کردن بازی کرک ریلوید بریزم؟
کرک ریلود مشکل در مرحله علامت سوال رو حل میکنه چون برا من جای علامت سوال اون دختره نیست که بهم ماموریت بده؟
یه سوال دیگه شما تو فولدر dlcpacks تون چند تا فولدر هست؟[font=SYekan, tahoma]Grand Theft Auto V\update\x64\dlcpack[/font]
موضوعها: 4
05-12-2015, 11:23 AM
(آخرین ویرایش: 05-12-2015, 11:24 AM، توسط Reza2015.)
سلامی دوباره دوستان.
متاسفانه بنده به مشکل جدید داخل بازی پیدا کردم.
زمانی که یه مرحله رو میرم وقتی که وسطا مرحله هستم پیغام (stop working windows) میاره و زمانی که سعی می کنم داخل بازی برم اصلاً وارد بازی نمیره یعنی داخل loading screen بازی گیر می کنه، دقیقاً این مثل زمانی بود که من مشکل کرک کردن بازی رو داشتم ولی روز بعدش که تست می کنم وارد بازی میره. (از دیروز این مشکلو داشتم)
بعضی از روش های ممکن مانند به حداکثر رسوندن رم یعنی تمام 4096 رم به درایوی که بازی داخلش نصب هستو اختصاص دادم، ولی متاسفانه هنوز این مشکل حل نشد.
در ضمن اینم بگم که من هنوز فرصت نکردم که اپدیت 4 و 5 و همچنین کرک 5 بازی روی بازی نصب کنم!
حالاً راهی نیست که بشه مشکل حل کرد؟ (یا اینکه تنها راهش نصب این اپدیت ها و کرک هست؟)