موضوعها: 0
سلام دوستان خواهشن کمکم کنید دیگه خسته شدم
:(
من بعد از باز کردن لانچر وقتی که افلاین مد رو میزنم ارور اکتیویشن کد میده و
وقتی هم که اینترنت رو قطع میکنم بعد میرم توی بازی لانچر ارور میده که باید به اینترنت متصل باشید ؛ تاریخ رو هم که به عقب بر میگردونم ارور میده که تاریخ سیستم رو درست کنید بعد دوباره بازی رو لانچ کنید!
دیگه دیوونه شدم خواهش میکنم کمکم کنید .
آپدیت ها رو هم تا 4 ریختم.
سلام. آقا دیگه خسته شدم. کرک ریلودد رو هم روی نسخه ای که داشتم (3dm ) ریختم فایده نداشت,
یه هفته اس دارم هی بازی نصب میکنم و کرک دانلود میکنم.
من نسخه 3Dm رو خریدم و حتی کرک ریلودد رو ریختم و کلی چیزای دیگه .
بعد از یه هفته تلاش تونستم حدود 5 دقیقه اول بازی رو بازی کنم و موقع سوار شدن ماشین بازی کرش میکنه و استاپ ورکینگ میده. !! ! ! ! !
این همه هزینه کردم و زحمت کشیدم آخرش هیچی . خواهشن اگه نسخه مطمئنی از بازی اومد به من اطلاع بدید . نمیدونم که دانلود کامل نسخه ریلودد فایده ای داره؟
آیا واقعا هییییچ مشکلی نداره؟ یا باید دوباره 30000 تومن هزینه کنیم و آخرش دنبال کرک توی اینترنت بگردیم؟
موضوعها: 11
میخام نسخه اصلی جی تی ای رو بخرم باید از کدوم سایت بخرم؟
لطفا ادرس سایت رو بدید که بشه با پی پال یا ویزا کارد و ... خرید کرد و میشه رو بازی که کرک شده اوکی کردش و دیگه بازی کرکی نباشه و ارجینال باشه؟
پلتفرم های شما:
05-26-2015, 01:11 PM
(آخرین ویرایش: 05-26-2015, 01:11 PM، توسط A.T80.)
سلام
اقا من تا اون مرحله که باید ی موتورو بدزدید(مرحله سوم تقریبا)رفتم بعد ی مدت تقربا 4 دقیقه ای اروره stop working میده.
چکار کنم؟
من هنوز مشکل گرافیک amd- intel حل نشده !!!!!!!!چیکار کنم ؟؟؟؟؟/ بابا 60 گیگ دانلود ینی الکی؟؟؟؟؟؟؟/میشه راه حل های کلی رو بهم بگید؟خسته شدم از بس که گشتم و کمتر پیدا کردم
موضوعها: 11
دوستان من تو سایت زیر عضو شدم و اکانت ساختم و انتخاب کردم جی تی ای آنلاین باشه واتار و اینامم انتخاب کردم الان که میرم تو بازی بخش انلاین میگه وارد socialclub شوید تا بتونید جی تی ای آنلاین بازی کنید
چیکار باید بکنم؟
http://socialclub.rockstargames.com