موضوعها: 4
سلام دوستان.
خب من تصویر زیر کل مراحل بازی رفتم + بعضی از مراحل فرعی بازی:
من میشه گفت کل نقشه رو unlock کردم بز جزء بخش های که مربوط به کوه دمن میشن، ولی متاسفانه دیگه در نقشه مرحله ی فرعی نمیبینم که انجام بدم این در صورتی هست که من هنوز طبق تصویر بالاً نصف مراحل فرعی بازی رو انجام ندادم.
حالاً کسی از دوستان نمیدونه این مراحل فرعی که من دنبالشون هستم کجای نقشه هستن :huh:
موضوعها: 5
پلتفرم های شما:
(06-22-2015, 12:34 PM)Reza2015 نوشته است: سلام دوستان.
من میشه گفت کل نقشه رو unlock کردم بز جزء بخش های که مربوط به کوه دمن میشن، ولی متاسفانه دیگه در نقشه مرحله ی فرعی نمیبینم که انجام بدم این در صورتی هست که من هنوز طبق تصویر بالاً نصف مراحل فرعی بازی رو انجام ندادم.
حالاً کسی از دوستان نمیدونه این مراحل فرعی که من دنبالشون هستم کجای نقشه هستن :huh:
با مایکل از برو تو اینترنت بازی به سایت epsilonprogram.com و بعد گزینه evaluate your id entity رو بزن بهت ماموریت میده
موضوعها: 22
پلتفرم های شما:
(06-22-2015, 12:34 PM)Reza2015 نوشته است: سلام دوستان.
حالاً کسی از دوستان نمیدونه این مراحل فرعی که من دنبالشون هستم کجای نقشه هستن :huh: برای شخصیت terver اسمش دقیق بلد نیستم :) یه سری ماموریت اتفاقی رخ می ده مثلا از یه پیرمرد پیر زن یه ماموریت می گیره که باید تو نقشه بگردی پیدا کنی بعضی مامورت ها چند قسمتی هست که بعد از مدتی باز می شه مثلا باید از بالای برج چند بار بپری تا مامورت اون یارو که چتر بازه رو بهت بده حداقل برای من اینطوری بود بعد ماموریت فرعی ماموریت اتفاقی مثل نجات اون یارو که روش لوله می ریزه اینا هم شامل می شه که در نقاط مختلف مپ باید بگردی و انجام بدی
(06-22-2015, 11:43 AM)bornd نوشته است: Only crack v5دانلود نمیشود Crack Only v5
[font=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif][i]سلام خسته نباشی تا همین یک ساعت پیش راحت بازی میکردم اومدم بیرون دوباره رفتم بعد از لودینگ انداخت پایین .[/i][/font]
[font=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif][i] این ارور هم جای تسکبار اومد
میشه بگین چشه[/i][/font]
[font=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]جون من نگین اپدیت کن درست میشه کلا بازی پاک کردم کارت گرافیک اپدیتش پاک کردم دوباره ریختم . نمیشه ک نمیشه [/font]
[img=0x0]http://s2.img7.ir/IlAo1.jpg[/img]
(06-22-2015, 02:38 PM)Mr.Mehdi نوشته است: [font=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif][i]سلام خسته نباشی تا همین یک ساعت پیش راحت بازی میکردم اومدم بیرون دوباره رفتم بعد از لودینگ انداخت پایین .[/i][/font]
[font=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif][i] این ارور هم جای تسکبار اومد
میشه بگین چشه[/i][/font]
[font=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]جون من نگین اپدیت کن درست میشه کلا بازی پاک کردم کارت گرافیک اپدیتش پاک کردم دوباره ریختم . نمیشه ک نمیشه [/font]
[img=0x0]http://s2.img7.ir/IlAo1.jpg[/img] وسط بازی میندازه بیرون ؟؟
(06-22-2015, 02:41 PM)Son of Siavash نوشته است: (06-22-2015, 02:38 PM)Mr.Mehdi نوشته است: [font=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif][i]سلام خسته نباشی تا همین یک ساعت پیش راحت بازی میکردم اومدم بیرون دوباره رفتم بعد از لودینگ انداخت پایین .[/i][/font]
میشه بگین چشه[/i][/font]
نه داداش تا دیروز صبح بازی میکردم . اومدم بیرون برم تو نت بگردم
دیگه نمیرفت تو بازی
تو لودینگ استوری
موقع والیپر ترور کرش میکنه
stop working
بعد ارور
درایور استپر میاد اون پاایین
(06-22-2015, 02:58 PM)Mr.Mehdi نوشته است: (06-22-2015, 02:41 PM)Son of Siavash نوشته است: (06-22-2015, 02:38 PM)Mr.Mehdi نوشته است: [font=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif][i]سلام خسته نباشی تا همین یک ساعت پیش راحت بازی میکردم اومدم بیرون دوباره رفتم بعد از لودینگ انداخت پایین .[/i][/font]
میشه بگین چشه[/i][/font]
دیگه نمیرفت تو بازی
تو لودینگ استوری
stop working
بعد ارور
درایور استپر میاد اون پاایین داداش مطمعنی کارت گرافیکت خراب یا سوخته نشده باشه
(06-22-2015, 03:03 PM)Son of Siavash نوشته است: (06-22-2015, 02:58 PM)Mr.Mehdi نوشته است: (06-22-2015, 02:41 PM)Son of Siavash نوشته است: (06-22-2015, 02:38 PM)Mr.Mehdi نوشته است: [font=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif][i]سلام خسته نباشی تا همین یک ساعت پیش راحت بازی میکردم اومدم بیرون دوباره رفتم بعد از لودینگ انداخت پایین .[/i][/font]
میشه بگین چشه[/i][/font]
دیگه نمیرفت تو بازی
تو لودینگ استوری
stop working
بعد ارور
درایور استپر میاد اون پاایین داداش مطمعنی کارت گرافیکت خراب یا سوخته نشده باشه pes 15 . wwe2k15 . ac rogue درحال بازی ام امکان نداره سوخته باشه
06-22-2015, 03:12 PM
(آخرین ویرایش: 06-22-2015, 03:14 PM، توسط Dead ■ Man.)
(06-22-2015, 03:08 PM)Mr.Mehdi نوشته است: (06-22-2015, 03:03 PM)Son of Siavash نوشته است: (06-22-2015, 02:58 PM)Mr.Mehdi نوشته است: (06-22-2015, 02:41 PM)Son of Siavash نوشته است: (06-22-2015, 02:38 PM)Mr.Mehdi نوشته است: [font=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif][i]سلام خسته نباشی تا همین یک ساعت پیش راحت بازی میکردم اومدم بیرون دوباره رفتم بعد از لودینگ انداخت پایین .[/i][/font]
میشه بگین چشه[/i][/font]
دیگه نمیرفت تو بازی
تو لودینگ استوری
stop working
بعد ارور
درایور استپر میاد اون پاایین داداش مطمعنی کارت گرافیکت خراب یا سوخته نشده باشه pes 15 . wwe2k15 . ac rogue درحال بازی ام امکان نداره سوخته باشه الانم میری اینجوری میشه ؟
آنتی ویروس نصب کردی؟
|