(11-24-2015, 05:55 PM)mohammad12122 نوشته است: (11-23-2015, 03:30 PM)mohammad12122 نوشته است: سلام دوباره
کلا مشکل من اینه
آپدیتی که داخل پوشه GTAV.FIX-RELOADED رو وقتی میریزم فایل gtavlauncher.exe کلا اجرا نمیشه
وقتی آپدیت های دیگه رو میریزم فایل [font=tahoma]gtavlauncher.exe وقتی باز میشه :[/font]
[font=tahoma][/font]
[font=tahoma]و فایل GTA5 هم کلا ارور زیر رو میده:[/font]
[font=tahoma][/font]
به من هم کمک کنید
سلام
شما اگه مراحلی که در پست اول گفته شده عمل کنید با چنین مشکلی رو به رو نمیشید. همه با این روشی که من در پست اول گفتم بازی رو تونستند بدون هیچ مشکلی اجرا و تموم کنند. حالا من از اول توضیح میدم و شما هم مو به مو اینکار ها رو انجام بده.
اگر بازی نسخه ای به غیر از نسخهی ریلودد یا فول آنلاک هست باید فایل هایی که مربوط به کرک 3dm هست رو پاک کنی.(توی پست اول گفتم چه فایل هایی مربوط به کرک 3dm هست).
بعد اگه از نسخه ی کورپک استفاده می کنی باید فایل هایی که پاک شده رو دانلود و توی محل نصب بازی کپی کنی.
حالا بعد تموم اینکار ها میریم سراغ فیکس ریلودد
نرم افزار سوشیال کلوب رو نصب میکنی. آپدیت رو در محل نصب بازی کپی می کنی. بعد محتویات پوشه ی retial to steam رو کپی می کنی و در آخر هم کرک ریلودد رو کپی می کنی.
به هیچ عنوان آپدیت های دیگه ای رو کپی نکن و فقط آپدیتی که توی فایل فیکس ریلودد هس ترو باید کپی کنی همین
برای نسخه ی ریلودد باید بازی رو از gtavluancher اجرا کنی و playgtav مال نسخه ی 3dm بود که دیگه به درد نمی خوره.
قبل از تموم این کار ها آنتی ویروس و اینترنتت رو هم خاموش کن.
یه چیز دیگه اگه بازی رو داری و هی کرک و آپدیت ریختی بهتره بازی رو پاک کنی و از اول نصب کنی و بعد اون کار هایی که گفتم رو انجام بدی.
(11-24-2015, 04:34 PM)Son of Rome نوشته است: سلام من بازیرو نصب کردم و موقع لودینگ ارورActivation Required میده تاریخ سیستم رو عقب کشیدم و بازی رو در فایروال قراردادم ولی درست نمیشه مشکلش چیه؟؟
سلام
اگر بازی نسخه ای به غیر از نسخهی ریلودد یا فول آنلاک هست باید فایل هایی که مربوط به کرک 3dm هست رو پاک کنی.(توی پست اول گفتم چه فایل هایی مربوط به کرک 3dm هست).
بعد اگه از نسخه ی کورپک استفاده می کنی باید فایل هایی که پاک شده رو دانلود و توی محل نصب بازی کپی کنی.
حالا بعد تموم اینکار ها میریم سراغ فیکس ریلودد
نرم افزار سوشیال کلوب رو نصب میکنی. آپدیت رو در محل نصب بازی کپی می کنی. بعد محتویات پوشه ی retial to steam رو کپی می کنی و در آخر هم کرک ریلودد رو کپی می کنی.
به هیچ عنوان آپدیت های دیگه ای رو کپی نکن و فقط آپدیتی که توی فایل فیکس ریلودد هس ترو باید کپی کنی همین
برای نسخه ی ریلودد باید بازی رو از gtavluancher اجرا کنی و playgtav مال نسخه ی 3dm بود که دیگه به درد نمی خوره.
قبل از تموم این کار ها آنتی ویروس و اینترنتت رو هم خاموش کن.
یه چیز دیگه اگه بازی رو داری و هی کرک و آپدیت ریختی بهتره بازی رو پاک کنی و از اول نصب کنی و بعد اون کار هایی که گفتم رو انجام بدی.