موضوعها: 2
خب من نیم ساعت تو خیبونا چرخ میزنم نمیگه باید کجا رفت تا آخر پلیسا دستگیرم میکنن
موضوعها: 0
(01-14-2016, 12:40 AM)REZAMUSICAL نوشته است: خب من نیم ساعت تو خیبونا چرخ میزنم نمیگه باید کجا رفت تا آخر پلیسا دستگیرم میکنن
خب عزیز نیم ساعت تو خیابونا چرخ میزنی ولی از دست پلیسا که فرار نمیکنی باید از ناحیه دیدشون خارج بشی و یه مدت پیدات نکنن تا دیگه دنبالت نگردن.
موضوعها: 2
(01-14-2016, 07:38 PM)Cpt. John "Soap" MacTavish نوشته است: (01-14-2016, 12:40 AM)REZAMUSICAL نوشته است: خب من نیم ساعت تو خیبونا چرخ میزنم نمیگه باید کجا رفت تا آخر پلیسا دستگیرم میکنن
داداش مثلکه شما اصلا سری GTA رو بازی نکردی.
ببین، ماشین رو که دزدیدی، سعی کن از اون محوطهی که چشمک رنگ سرخ و آبی فرار کنی، و بعدش 1دقیقه یا چند ثانیه بیرون از اون محوطه بمونی تا از دست پلیس ها فرار کنی.
یعنی اون ستاره که اون بالا هست گم بشه.
داش چرا من اون بازی که شخصیت cj توش بود رو به آخر رسوندم ولی مشکل من اینه هرکاری میکنم از دید پلیسا نمیتونم فرار کنم یعنی باید چه مسیری برم که دیگه دنبالم نکنن
موضوعها: 1
(01-15-2016, 07:51 PM)REZAMUSICAL نوشته است: (01-14-2016, 07:38 PM)Cpt. John "Soap" MacTavish نوشته است: (01-14-2016, 12:40 AM)REZAMUSICAL نوشته است: خب من نیم ساعت تو خیبونا چرخ میزنم نمیگه باید کجا رفت تا آخر پلیسا دستگیرم میکنن
داداش مثلکه شما اصلا سری GTA رو بازی نکردی.
ببین، ماشین رو که دزدیدی، سعی کن از اون محوطهی که چشمک رنگ سرخ و آبی فرار کنی، و بعدش 1دقیقه یا چند ثانیه بیرون از اون محوطه بمونی تا از دست پلیس ها فرار کنی.
یعنی اون ستاره که اون بالا هست گم بشه.
داش چرا من اون بازی که شخصیت cj توش بود رو به آخر رسوندم ولی مشکل من اینه هرکاری میکنم از دید پلیسا نمیتونم فرار کنم یعنی باید چه مسیری برم که دیگه دنبالم نکنن
داش کلا فرق داره با sa (از لحاظ فرار و گریز میگم )
-----
روشش سخت نیس که !
شما در حین رانندگی رو نقشه نگاه کنید کجا دایره سرخ یا آبی نیس ! برید همون سمت بعدش (همون لحظه تقریبا که دور بشی )
حدود 20 ثانیه باید دور از دید این رادار ها بشی تا پلیس ولت کنه...
موضوعها: 13
سلام دوستان
من بازی رو ریختم و به راحتی بازی میکنم ولی دقیقا همون اول بازی که فرانکلین و لمر با هم می رن دو تا ماشین میدزدن،به مشکل خوردم.
مشکلمم اینه که وقتی فرانکلین میره تو خونه خودش،یه دفعه ۵۰۰۰۰۰۰ دلار به پولش اضافه میشه.
میخوام ببینم راهکاری نداره برای اینکه این پول اضافه نشه و همون روال طبیعی رو داشته باشه؟
در ضمن نسخه بازیم ۳dm بود و من به reload تغییرش دادم.