موضوعها: 0
07-13-2016, 06:32 PM
(آخرین ویرایش: 07-13-2016, 06:35 PM، توسط Iran army.)
سلام دوستان
من تازه وارد بحث شدم و راستش حوصله خوندن250صفحه رو نداشتم
.من بازی و پارسال خریدم راستش من قبل از خرید این بازی، gta Iv رو روی لپتاپم داشتم که تو چند مرحله اول بازی،وقتی از بازی بیرون اومدم یک دفعه دستگاه هنگ کرد و کلا به مشکل خوردم. امثال اما خداروشکر لپتاپم درست شده ولی من امثال برنامه visual studio برای کار با #c نصب کردم. وقتی بازی gta vرو می خوام نصب کنم خطای debugمیدهد. و پیامی میدهد که نماد این برنامه بالای اون پیام هست هر بار که امتحان کردم در زمان های مختلف خطا میدهد. یک بار دیسک سوم ،یک بار دیسک پنجم، یک بار دیسک دوم و...
دوستان لطفا اگه می تونید راهنمایی کنید بگید واگر میدونید کسی مدونه ازش سوال کنید و به من بگید و یا اگر میدونید جایی نوشته بگید من برم بخون.راستش می خوام تا تابستون تموم نشده این بازی نصب کنم.
با تشکر
موضوعها: 0
سلام
این ارور ممکن هست مربوط به ویندوزتون باشه که مشکل داشته باشه چون من توی این 250 صفحه تا حاالا ندیدم کسی این مشکل رو داشته باشه.
شما یکبار تمامی دیسک های بازی روی هارد خودتون کپی کنید و از اونجا شروع کنید به نصب کردن اگه بازم مشکل داشتید و توانایی عوض کردن ویندوز رو دارید ویندوزتون رو عوض کنید و حتما هم سعی کنید ویندوزی که نصب می کنید آخرینآپدیت ها رو داشته باشه.
سلام دوست عزيز
در واقع این ویندوز اصل و اورجينال که شرکت از اول رو لپتاپ گذاشته و خود فروشنده هم تاکید داشت روی این قضیه. ولی همونطور که گفتم قبل از نصب برنامه من جی تی ای روی لپتاپم نصب کردم و حتی چند مرحله رفتم. راستش همونطور که گفتم زمانی که خطا میدهد علامت ویژوال استودیو بالای اخطار هست و وقتی روی اخطار کلیک می کنم برنامه ویژوال باز می دشود
موضوعها: 10
پلتفرم های شما:
برنامه تبدیل کرک بازی رو از یه مرکز اپلود پرشرعت خواستم.کسی سراغ نداره
تو اینترنت مرکز اپلوداشون کم سرعت ان
هیچوقت فصل اول بازیهای ایرانی رو با فصل 13 ام کالاف دیوتی مقایسه نکنیم