موضوعها: 49
پلتفرم های شما:
من هم به نوبه خودم فرا رسیدن سال جدید میلادی رو به گیمفایی های عزیز و تمام ایرانیان و مردم جهان تبریک عرض میکنم![img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
WWI In Action FPS
موضوعها: 4
پلتفرم های شما:
به همه دنیا و همچنین به گیمر ها سال 2015 رو تبریک میگم[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
امیدوارم سال خوبی داشته باشید[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
موضوعها: 7
پلتفرم های شما:
سال میلادی جدید رو به تمام مسیحیان جهان مخصوصا ایرانیان مسیحی تبریک میگویم.
only call of duty series
موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 4
- xbox one
سال نو مبارک....سالی پر از موفقیت های تحصیلی،گیمری،شغلی و ..........برای شما ارزو مندم!
به امید موفقیت شما و خودم!
کریسمس مبارک
وقتی برنده میشوی، نیازی به توضیح نداری! وقتی می بازی چیزی برای توضیح دادن نداری!
وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند
آدولف هیتلر
موضوعها: 1
میلاد حضرت عیسی (ع) و اغاز سال نو میلادی را به تمامی مردم ایران و جهان تبریک میگم [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
موضوعها: 0
01-01-2015, 04:54 PM
(آخرین ویرایش: 01-02-2015, 07:57 AM، توسط Lord J.)
دقیقا یکی از اشتباهات ایرانی ها این هست که فکر می کنن مثل ما که 1 فروردین عیدمون هست برای مسیحی ها هم باید حتما اول ماهشون عید باشه!
درسته امروز 1 January هستش ولی کریسمس 25 دسامبر(December) هسش (وظیفه ی خودم می دونستم بگم برای اطلاعات عمومی تون)
به هر حال منم تبریک می گم این عید رو به مسیحیان[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
موضوعها: 118
دوست عزیز باید من یکم به اطلاعتاتتون اضافه کنم که اون عید اسمش کریسمس هست و امروز سال نو میلادی یعنی 2015 هست. این دو روز، دو روز جدا از هم هستند و ربطی به هم ندارند فقط چون دو عید خیلی مهم برای مسیحی ها هستند و خیلی هم فاصلشون با هم نزدیک هست، دلیل نمیشه شما فکر کنی که مثلا کریسمس همون سال نو هستش![img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
یکم تحقیق کنید بعد بیاد به اطلاعات عمومیمون اضافه کنید![img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
با تشکر[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
منم کریسمس رو به همه ی مردم جهان مخصوصا گیمفایی ها و گیمران عزیز تبریک عرض میکنم.بهترین سال عمرتون باشه.[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
موضوعها: 10
پلتفرم های شما:
سال نو میلادی مبارک آرزوی موفقیت برای همه بچه های گیمفا