02-07-2013, 12:13 AM
(آخرین ویرایش: 02-07-2013, 12:19 AM، توسط grey joker.)
با سلام خدمت تمامی دوستان گل ، امروز براتون مقاله ای رو آماده کردم که در اون بهترین سریال هایی که در سال 2012 پخش شدند و به نوعی با گیم در ارتباط بودند را معرفی کنم .
در ضمن ببخشید اگه از سریالی که من معرفی می کنم خوشتون نمیاد من بیشتر سریال هایی که معرفی می کنم طبق سلیقه خودم و البته اکثر گیمر هایی است که باهاشون در ارتباط هستم .... و همچنین سریال زیاد و این مقاله هم ادامه داره ، پس اگه سریالیو نام می برید یکم توضیح از هرکدوم هم بدین ....
قسمت اول و دوم !!
بازی پادشاهان :
[b]
دوستداران بازی های نقش آفرینی اغلب در بازی هایشان با شخصیت های فراوان و محیط های متنوع و البته زیبا روبه رو می شوند . شخصیت هایی که هرکدام از آن ها گذشته ی خود را دارند و آینده ی خود را در دنیای متعلق به خود رقم می زنند .[/b]
سال قبل سریالی به اسم Game of thrones ساخته شد . سریالی که به نوعی بر گرفته از کتابی با همین نام است . این سریال پر است از نژاد های مختلف به همراه محیط هایی که هرکدام به زیبایی تمام با موجودات مختلف آراسته شده است . داستان این سریال در مورد به تاج و تخت رسیدن گروه ها و نژاد های مختلف است و از طریق شخصیت های مختلف و در دنیاهای متفاوت روایت می شود .
این سریال همانند اکثر بازی های نقش آفرینی می تواند عنوانی سرگرم کننده برای طرفداران این سبک باشد و با
شخصیت های فراوان و محیط هایی بزرگ و زیبا این گروه از گیمر ها ار ارضا کند .
نکته : از این کتاب و فیلم دو بازی در سبک های مختلف عرضه شده است که اولی با اسم A Game Of Thrones - Genesis درسال 2011 عرضه شد و در سبک استراتژی بود و بازی دوم در سال قبل عرضه شد و داستان آن مکمل داستان سریال بود و از طریق دو شخصیت روایت می شود که اکثر شما با آن آشنایی دارید .
راه رفتن مردگان :
کند و آهسته ، ضعیف و نا توان ، کثیف و زشت ، همه ی این ها مشخصات یک موجود دوست داشتنی برای گیمر هاست . موجوداتی که در بعضی موارد از آن ها میترسیم و گاهی با آن ها به دنیای طنز می رویم . موجوداتی که شروع کار آن ها از بازی های رایانه ای بود و پایان آن ها هنوز معلوم نیست . این موجود زشت و دوست داشتنی را همه با اسم زامبی و یا واکر می شناسند و تا الان در فیلم ها و سریال ها و بازی های زیادی ایفای نقش کرده است که معروف ترین آن ها فیلم و بازی شیطان مقیم است . اما در سال 2012 سریالی از شبکه AMC پخش شد که در آن زامبی ها همان موجوداتی بودند که همه دوست داشتند ، موجوداتی کند و زشت و ... نام این سریال The Walking dead بود .
و داستان این سریال در مورد شخصیتی است که باید از خانواده و دوستان خود در برابر این موجودات محافظت کند و با مشکلات فراوانی مواجه می شود .... مطمئنا بعد از چند سال این سریالی تنها عنوانی است که می تواند باعث لذت ما از دیدن این موجودات شود .
نکته : در سال 2012 بازی با همین نام از سوی شرکت Telltale Games منتشر شد که به نوعی توانست همانند این سریال به موفقیت های زیادی دست یابد . این بازی در سبک ماجرا جویی بود و در 5 فصل توانست داستانی زیبا را عرضه کند . همچنین ای بازی در نمایشگاه VGA عنوان بهترین بازی سال را به خود اختصاص داد .
شیطان در کمین است :
[/b]
داستان این سریال در مورد دو برادری است که مادر آن ها توسط شیطانی کشته می شود و این دو برادر به همراه پدر خود باید راه رسم شکار شیطان را آموخته و با از بین بردن آن ها قاتل مادر خود را پیدا کنند .
داستان سریال به نوعی بازگو کننده داستان بازی است ولی در آن تفاوت هایی هم وجود دارد . از جمله این تفاوت ها این است که پدر این دو برادر در سریال خود یک شیطان نیست و همچنین نوع اسلحه ای که این دو مبارز جوان برای مقابله با شیطان استفاده می کنند با اسلحه های دانته و ویرجیل تفاوت دارد .
اسلحه ای به اسم کمان :
پریدن از روی ساختمان ها بلند ، بالا رفتن از دیوار ، مبارزه کردن با خونسردی کامل ، کشتن از راه دور و انجام حرکات پارکور ، از جمله مشخصات سری بازی های Assassins Creed است که از سال 2007 تا سال 2012 با داستان هایی زیبا و در آمیختن بخشی از تاریخ با این گروه و اضافه شدن کمی تخیل توانسته طرفداران زیادی را برای خود دست و پا کند .
البته این طرفداران علاوه بر بازی این سری بیش از هر چیز منتظر فیلم یا سریالی بر مبنا و اصول این گروه پر ماجرا بودند که تا الان یک فیلم دو ساعته و کامل از این سری عرضه نشده است .
اما نگران نباشید ، در نیمه ی سال 2012 سریالی با نام Arrow منتشر شد که الان هم فصل یک آن در حال پخش است . این سریال ماجرای شخصی را روایت می کند که در حال پاک کردن شهر خود از مجرمین مختلف موجود در آن است . داستان این سریال به نوعی برگرفته از داستان فیلم های بتمن (ساخته ی کریستوفر نولان ) است که خود سازندگان سریال این مورد را هم تایید کردند .
اما شخصیت اصلی بازی برخلاف بتمن شبیه شخصیت های سری کیش آدمکش است ، و در مبارزه هایش همانند آن ها خلافکاران را نابود می کند .
سلاح اصلی این شخصیت کمانی است که او را هم در مبارزه های تن به تن و هم در مبارزه های از راه نزدیک یاری می کند . در آخر اگر دنبال سریالی بر مبنای دو تا از بهترین بازی ها و فیلم ها هستید این سریال می تواند در گزینه اول قرار گیرد .
پیشرفت تکنولوژی :
افزایش روز افزون تکنولوژی باعث طبقه بندی مردم جوامع مختلف به دو سطح دارا و ندار ، ثروتمند و فقیر ، پولدار و بی پول شده است . طبق رسم همیشگی این گروه ثروتمند تمامی کنترل جامعه را به دست گرفته اند و در همه ی امور دخالت دارند ( مثل فیلم IN TIME ) و به نوعی مانع رسیدن دسته ی دوم به پول و ثروت می شوند . و حال وقت آن رسیده است که این گروه حق خود را به روشی دیگر بازستانند .
تم داستانی بالا با تغییر یا بدون تغییر در اکثر آثار سینمایی و بازی های رایانه ای استفاده می شود و به نوعی می تواند بازگو کننده سریال زندگی جوامع امروز باشد .
حال در نظر بگیرید به این داستان موارد زیر هم اضافه شود :
بیست سال پیش ، وقتی سازمان باعث فروپاشی دولت ما شد آنها به ما پیشنهاد نجات ما را دانند ولی این نجات به بهایی سنگین انجام شد و آن از دست رفتن آزادیمان بود ......
در سال 2072 گروهی خلاف کار با توطعه قبلی به سال 2012 بر می گردند تا هم سازمان را نابود کنندو هم وضعیت دسته دوم . در هنگام فرار آن ها به گذشته یکی از نیروهای امنیتی به اسم کیرا هم با آن ها به گذشته سفر می کند و می خواهد جلوی اقدام های آن ها را بگیرد .
به طور کلی اگر کل داستان بالا را به همراه قسمت هایی جذاب در نظر بگیریم با سریالی به اسم Continuum مواجه می شویم . سریالی که تقابل دو دسته فقیر و ثروتمند را در دو زمان با بازه زمانی 60 سال بیان می کند . در ضمن داستان این سریال بسیار زیبا تر و جذاب تر از اندک توضیحات بنده است و می تواند بسیاری از طرفداران را راضی نگه دارد .
[b]ادامه دارد .......
To be continued
[/b]