06-08-2013, 10:17 PM
(آخرین ویرایش: 06-08-2013, 10:19 PM، توسط Amir Fenix.)
(06-08-2013, 07:34 PM)'R4mtin' نوشته است: سلام دوستان خسته نباشید یه مشکلی واسه ایکس باکسم پیش اومده خواهش میکنم کمک کنید امروز رفتم ستگاهمو روشن کردم و خواستم که دیسک رو عوض کنم و یه بازیه دیگه بزارم هرچی دکمه eject رو زدم که دی وی دی رام بیاد بیرون نیومد وقتی دکمه ی eject رو میزدم یه صدای ضعیفی از دستگاه میومد انگار که مثلا دی وی دی رام گیر کرده باشه 2 بار دستگاه رو ریستارت کردم و دفعه ی سوم دیگه ایکس باکسم روشن نشد 3 چراغ قرمزش روشن شد (البته قبلا هم 3 چراغ شده بود به علت شل بودن کابل ) ولی این دفعه همه جاشو چک کردم ولی مشکلی نداشت خواهش میکنم کمک کنید با تشکر راستی مدل ایکس باکسم perimumببین کلا مدل های Perimum ببشترین مشکل رو بین Xbox ها دارن.
شما 2 کار میتونی بکنی ،یه چند ساعت بیخیال دستگاه شو و دوباره روشن کن اگه دیدی بازم خرابه حتما پیش یه متخصص ببر تا مشکل از این بد تر نشده.
(06-08-2013, 10:04 PM)'mammad_n4' نوشته است: من یه مکس پین خریدم هر چی میزارم تو دستگاه اجرا نمیشه ! آپدیت LT3++ هم هست ! ولی نمیدونم چرا اجرا نمیشه !!! :(آره واسه منم CD دومش اجرا نمیشد. مشکل از CD هست برو تعویضش کن. البته اگه J-Tag هستی اول بازی رو بریز تو دستگاهت اگه دیدی بازم درست نشد ببر CD رو پس بده و یکی دیگه بگیر.