موضوعها: 1
(03-14-2014, 09:47 PM)'god of war' نوشته است: سلام یه مشکل خیلی جدی دارم من تو برنامه sen enabler اشتباهی گزینه ای زدم که install packeags file از لیست xmb ناپدید شد و وقتی ام اینو فهمیدم که هم sen enabler رو پاک کردم هم multiman رو حالا نمیدونم چجوری دوباره مولتی من رو نصب کنم[img]images/smi/s0 (41).gif[/img] قبل از این اتفاق هم این مشکل برام پیش اومده بود بازی ها رو که از تو مولتی من انتخاب می کردم جایگزین دیسک نمی شد لطفا کمکم کنید با تشکر[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
فقط ببرش پیش تعمیر کار و بگو مولتی منو نصب کن برام
یا خودت دانلودش کن بعد با یه فلش تو کنسول نصب کن
Nightcall
Kavinsky &lovefoxxx
i'm giving you a nightcall to tell you how i feel
i want to drive you through the night down the hills
i'm gonna tell you something you don't want to hear
i'm gonna show you where it's dark but have no fear
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
4.46 rebug بود مشکلی هم نداشت فقط نمیدونم داخل sen enabler چی کردم که این اتفاق افتاد
با سلام
خواهشن جواب سوال من رو بدهيد:
من پلي استيشن ٣ رو كپي خور كردم حالا يك بار روشن ميشه ولي ده بار ديگه روشن ميشه ولي تصوير و صدا نداره
كمك كنيد
پلتفرم های شما:
(03-19-2014, 07:46 PM)'pejmans' نوشته است: با سلام
خواهشن جواب سوال من رو بدهيد:
من پلي استيشن ٣ رو كپي خور كردم حالا يك بار روشن ميشه ولي ده بار ديگه روشن ميشه ولي تصوير و صدا نداره
كمك كنيد
سلام اگه قبلا ps3 رو با کابل hdmi به مانیتور وصل کردی و بعد از استفاده خاموش کردی والان میخوای با کابل AV وصلش به مانیتور تصویر نمیاره و باید دوباره از کابل hdmi استفاده کنی.اگه نشد وقتی ps3 خاموشه دکمه پاور نگه دار ( حدود 20 ثانیه) تا روشن بشه اما دکمه پاور ول نکن تا دو تا صدای بوق بزنه و خاموش بشه وقتی خاموش یه بار دیگه دکمه پاور فشار بده تا سیستم روشن شد یه گزینه ظاهر میشه که نوع مانیتور تشخیص میده گزینه yes تیک بزن.احتمالن کار کنه
[img]images/smi/s0 (62).gif[/img]
موضوعها: 15
پلتفرم های شما:
سلام دوستان من یه PS3 اسلیم اصل خردیدم ورژن دستگاه 3.60 هست بردم بیرون کپی خورش کنم بهم گفتن که دستگاه به هیچ وجه کپی خور نمی شه می خواستم بپرسم نظرتون چیه راهی وجود داره یا نه؟