موضوعها: 5
پلتفرم های شما:
من PS3 مدل اسلیم دارم هک نمیشه چه برسه به سوپر اسلیم...فعلا امکان هک فرمور 3.60 {به اصطلاح فرمور کارخونه ای 3.60 به بالا}نیست ![img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
موضوعها: 0
سلام من ps3 slimبا فریمور 4.41 دارم ولی وقتی میخواهم در psn ثبت نام کنم موقع دادن ایمیل یه پیاممیا که ایمیل ی پسورد اشتباهه ولی ایمیلم درسته نمیدونم چیکار کنم
من امروز عصر میخواستم هارد اکسترنالم رو ببرم که واسم گیم های ندای خوارز و گرید 2 رو بزنن مجبور شدم که بازی های که اونجا داشتکم رو خالی کنم رو هارد ps3،الان برای بار دوم god of war رو میخوام کپی کنم رو 85 درصد گیر میکنه. 4 تا گیم هم زده بودم رو هارد خود دستگاه که اونا رو هم باز نکرد،فکر میکنم که مشکل از مولتی من باشه به نظر شما چی بچه ها؟؟
پلتفرم های شما:
با سلام میخاستم بدونم چطوری میشه فهمید هاردps3 چطور پر شده ؟ اخه من هاردم رو هر چی حساب میکنم یه مقداریش الکی پره
موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
بچه ها سلام،می خواستم بدونم برای خریدن یه PS3 دست دوم باید به چه نکاتی دقته کرد،یعنی باید چیاشو مورد بررسی دقت قرار بدم تا بفهمم PS3 سالم و خوبه؟
ذهن خالق واقعيت است.براي ايجاد تغيير در واقعيت ها،بايد ذهن خود را تغيير دهيم[img]images/smi/s0 (5).gif[/img]
موضوعها: 14
پلتفرم های شما:
سلام به همگی. میخواستم بدونم Super Slim بالاخره هک میشه که بشه روش بازی کپی ریخت؟ اگر میشه در اونصورت حدود قیمتش چقدر میشه؟
موضوعها: 20
پلتفرم های شما:
آیا PS4 میتونه بازی های PS3 رو اجرا کنه؟!
XBOX ONE چطور؟(بازی های ایکس360)
؟
[img]images/smi/s0 (60).gif[/img]