موضوعها: 1
(09-21-2016, 08:51 PM)Serious Gamer نوشته است: (09-21-2016, 07:58 PM)Alone In The Darkness نوشته است: (09-21-2016, 02:03 PM)Serious Gamer نوشته است: ُسلام من دادم اکانت هکی برام ریختن بعد یه بعدازظهر دست طرف بود اولین بار که روشنش کردم تو بازی که بودم دکمه ps رو میگرفتم کل صفحه عوض میشد و یه صفحه میومد که گزینه هایی مثل بستن برنامه و اینارو داشت اما بعد از ریختن اکانت کلا همه چیش عوض شد حتی مدل لودیینگش که شکل مثلث و مربع و دایره میاد ممکنه قطعاتشو عوض کرده باشه مثلا هاردش؟؟
دوست عزیز اتفاق خاصی نیافتده! پلی استیشن 4 شما آپدیت شده به ورژن 4.0 که تغییراتی رو ایجاد میکنه
ممنون از راهنماییت ولی رفتم تو بخش استوریج نوشته بود دستگاه کلا 814گیگ و خورده ای جا داره اما من دستگاه یه ترابایت 1216b گرفتم برای همه اینطوریه یا فقط مال منه که کم داره؟؟
در تکمیل صحبت دوستان باید بگویم همون طور که در PC شما مجبوری بخشی از حافظه رو به ویندوز و نرم افزار های پایه اختصاص بدی، در بقیه ی پلتفرم ها هم اینگونه است و بخشی از فضا توسط خود سیستم عامل ps4 و نرم افزار هایی که داره اشغال میشه من هارد رو به 2 ترا ارتقا دادم اما فقط 1.77 ترا فضا در اختیارم گذاشت!
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام به همگی، من میخوام طی یکی دو هفته ی آینده بازی بیوشاک کالکشن رو بخرم، سؤالی که داشتم برای این عنوان که dlc پولی ارزشمند دیگه ای قرار نیست بیاد ؟! و اینکه آیا ریجن 2 نسبت به all سانسور داره ؟ (یعنی اصلن همچین بازی هایی هستن؟) چون اگه سانسور و dlc پولی ارزشمند مطرح نباشه خرید ریجن 2 به صرفه تر هست
موضوعها: 4
پلتفرم های شما:
09-25-2016, 05:17 PM
(آخرین ویرایش: 09-25-2016, 06:21 PM، توسط Serious Gamer.)
سلام من دو هفته پیش یه اکانت هکی برام ریختن که فیفا 16 توش هست با حالا این بازی ها توی لیست اکانت من هست من اگه اکانتمو بفروشم این بازی ها هنوز روی اکانت خودم هست یا باید همون اکانت دوباره رو دستگاه طرفی که میخام اکانتمو بهش بفروشم هک بشه؟؟
منظورم اینه که اکانتمو روی یه دستگاه دیگه ای فعال کنم این بازی ها توش هستن؟؟
دوتا بازی دیگه تو لیست دانلودم هست اگر اکانتمو رو دستگاه دیگه بندازم این دوتا بازی هم باهاش میان تو دانلود لیست اون دستگاه ولی هردو بازی هکی هستن؟؟
مرسی عرفان عزیز
سلام دوستان ؛ سونی امروز یک ایمیل با این محتوا برای من فرستاده:
به همراه یک کد 16 رقمی
Step up your game with the PlayStation[emoji768]Card!
GET A $50 PS STORE CODE
It's yours with just one PlayStation[emoji768]Card purchase - use it toward games and add-ons at the PlayStation[emoji768]Store.**
on PlayStation[emoji768]Store purchases
with your card
NO ANNUAL FEE*
0% INTRO APR on purchases until August 2017. After that, a variable APR rate of 14.24% – 24.99% applies.*
کسی میدونه دقیقن چی نوشته؟ و چیکار باید کرد تا این 50 دلار رو بدست آورد؟!
موضوعها: 0
سلام دوستان
آیا راهی هست آپدیت خودکار بازی های ps4 رو غیرفعال کرد؟
DS3