موضوعها: 14
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 4
- PSP
- Mobile
سلام دوستان بنده برای اکانت اصلی مشکل پیش اومده.
اکانت اصلیم دوتا بازی دیجیتالی داره که وقتی آفلاین قفل میشم اکانته برای خودم و از روی که گیفت کارت خریدم قفل میشه و باید آنلاین شم
از روزی که active as primary ps4 کردم دیگه موقع آفلاین هستم هم اجرا میشه می خواستم بدونم چرا آاکانت ظرفیت ۳ شده بود؟
دی اکتیو میکردم دیگه دسترسی نداشتم به بازی های خودم مگر اینکه ب نت وصل میشدم تا لایسن رو اکسپت کنه.
الان اکانت که خودم توش بازی دارم رو اکتیو کردم کس دیگه ای نمی تونه اکتیو کنه؟
...Come Back To Your Destiny
...You're On The Right Patch Because You Are Special
موضوعها: 4
پلتفرم های شما:
سلام من یه اکانت هکی ریختم بعدش بازیهاش افتاده توی منوی اکانت خودم
فعلا دارن دانلود میشن بعد اگر توی این بازی ها تروفی بگیرم برا اکانت خودم ثبت میشه یا برای اکانت همون عمویی که اکانتشو هک کردم؟؟
موضوعها: 14
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 4
- PSP
- Mobile
تشکر بابت راهنماییتون
الان اگه دی اکتیو کنم رمز و پس رو بدم به یکی دیگه رو پلی ۴ خودش بزنه و اکتیو کنه من باید دی اکتیو کرده باشمش؟
اگه دو نفر همزمان یک اکانت اکتیو کنن بن میشم؟یعنی منو یه نفر دیگه.
اینجوری که اکانتم ظرفیت یک میشه ؟
...Come Back To Your Destiny
...You're On The Right Patch Because You Are Special
موضوعها: 0
سلام چندتا سوال داشتم . منو دوستم میخوایم همزمان از یه فروشگاه دوتا ps4 بخریم.حالا برای بازی ها بفرمایید که راهی هست که بتونیم بازی هایی که برامون میریزن رو روی هردو کنسول بازی کنیم؟ یعنی مثلا یه فیفا 17 بخریم و همزمان هرکی روی کنسول خودش بازی کنه؟ یا اینکه حتما باید برای هر کنسول جدا بخریم؟؟ بعد بفرمایید که ارزونترین حالت بازی برای پی اس 4 چیه؟ چون شهرستان هستیم امکان تعویض دیسک اورجینال بسیار سخته ! پس فقط راه های دیجیتال رو پیشنهاد بدید. بعد یه جایی رو معرفی کنید که ما بتونیم با اطمینان و بهترین قیمت بازی هارو روی کنسولمون بریزیم.ممنون