موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
- Playstation 3
- Playstation 4
آقا ببخشید من قبلا با اکانت ژاپن gta online بازی میکردم
حالا برای اکانت اصلیم پلاس گرفتم
چجوری شخصیتم رو ترانسفر کنم؟
اگه اکانت ژاپن رو بعد ترانسفر حذف کنم مشکلی پیش میاد؟
مرسی
موضوعها: 12
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Xbox 360
باسلام اگر کسی اینجا با نحوه آنلاین بازی کردن با ps4 رو بلده لطفا کمک کنه میخوام بدونم کلا چه کارایی باید انجام بدم تا بتونم آنلاین هر بازی ای رو انجام بدم مثل gta v , desteny و...
سلام، دوستان گل من الان میخوام ۱۴ روز پلاس مجانی اکانت psn ام رو بگیرم و کردیت کارت میخواد، اگه یه فیک وارد کنم بن میشم؟! راستی اگه اون پلاس رایگان ژاپن رو بگیرم میتونم با پرایمری کردن بازی های رایگان اروپا رو بگیرم؟
سلام دوستان
من playstation ریجن ۲ دارم و اکانت psn رو با آدرس آمریکا درست کردم.
الان من باید psn card یا ps plus card آمریکا یا اروپا رو بخرم
موضوعها: 79
07-14-2015, 09:58 AM
(آخرین ویرایش: 07-14-2015, 10:01 AM، توسط Rocksteady.)
(07-14-2015, 02:52 AM)mojistabaliov نوشته است: سلام دوستان
من playstation ریجن ۲ دارم و اکانت psn رو با آدرس آمریکا درست کردم.
الان من باید psn card یا ps plus card آمریکا یا اروپا رو بخرم
اصلا ريجن دستگاهتون باعث هيچ مشكلي نمي شه خود من ريجن دستگاهم دو هست و هم ي اكانت اروپا دارم هم ي دونه امريكا از هر دوش هم خريد كردم تا حالا تنها چيزي كه مهمه ريجن بازي هست و كه اونم اگه ي وقت بخواين سيزن پس يا dlc بخريد لازم مي شه كه ريجن بازي و اكانت يكي باشه
(06-14-2015, 09:04 PM)mohamadreza.76 نوشته است: باسلام اگر کسی اینجا با نحوه آنلاین بازی کردن با ps4 رو بلده لطفا کمک کنه میخوام بدونم کلا چه کارایی باید انجام بدم تا بتونم آنلاین هر بازی ای رو انجام بدم مثل gta v , desteny و...
شما بايد يك اكانت پلاس بخري اونم سه ماهه در صورتي كه يك ماهه بگيري بايد ي سري اطلاعت كرديت كارت وارد كني كه تو ايران امكان پذير نيست مگر اينكه. اشنايي تو خارج از كشور داشته باشيد بعد از خريد هم( يا قبلش) بايد تمام اپديت هاي بازي رو انجام بديد تا بتونيد انلاين بازي كنيد
پلتفرم های شما:
سلام دوستان من به تازگی ps4 گرفتم و چیزی هم زیاد بلد نیستم
من به همراه کنسول بازی آرکام نایت هم گرفتم و 3 تا دی ال سی داره وقتی که تو psn قسمت redeem codes کد های دی ال سی رو میزنم مینویسه که این قبلا استفاده شده یا اشتباهه در صورتی که بازی پلمپ بود وقتی گرفتم بعد قسمت توضیحات روی خود کاغذ دی ال سی رو خوندم که نوشته بود فقط برای 18 سال به بالا کار میکنه منم تولد اصلی رو زدم و 16 سالمه الان اگه یه ایدی psn بسازم سیو بتمن پاک نمیشه؟ چون 50 درصد رفتم و خیلی زوره دوباره بخوام برم
ممنون میشم کمک کنید
پلتفرم های شما:
ممنون از پاسختون
یه سوال دیگه هم داشتم
پلاس مجانی برای کسایی که تازه دستگاه رو گرفتن نیست؟ چون شنیده بودم اولین بار دو هفته پلاس مجانی میده