موضوعها: 22
پلتفرم های شما:
- PC
- Xbox 360
- Playstation 4
سلام و خسته نباشید!
یه 2 روز هست مشکل این است که وقتی بازی RAINBOWSIX اجرا میکنم به سرور ها وصل نمی شود..
میخواستم بدونم مشکل از سرور یا چیز دیگری...
موضوعها: 1
(08-10-2016, 12:11 PM)ERFAN RP نوشته است: سلام
بله احتمال بن شدن کنسول هستش، ولی فقط در صورتی که به تعداد دفعات زیاد از این اکانتها استفاده کنید، صاحبانش بفهمند و به سونی خبر بدند سونی میتونه کسنول شما رو بن بکنه.یک مورد دیگه، این روش تازه اومده، خیلی باشه 9 ماه، و توی این چند وقت یکسریها با مشکل مواجه شدند.
سلام، خب پس یعنی من اگه یبار بخرم استفاده کنم مشکلی پیش نمیاد؟!
موضوعها: 0
من از psn بازی no man's sky رو گرفتم همه دارن پس میدن بازی رو و psn قبول کرده اونهایی که بازی رو دوس نداشتن میتونن پس بدن
حالا مشکل اینجاس که نمیدونم چطور پس بگیرم اگه راهی هست به منم بگید
مرسی
موضوعها: 1
(08-10-2016, 08:33 PM)ERFAN RP نوشته است: (08-10-2016, 08:18 PM)badboybeygi نوشته است: (08-10-2016, 12:11 PM)ERFAN RP نوشته است: سلام
بله احتمال بن شدن کنسول هستش، ولی فقط در صورتی که به تعداد دفعات زیاد از این اکانتها استفاده کنید، صاحبانش بفهمند و به سونی خبر بدند سونی میتونه کسنول شما رو بن بکنه.یک مورد دیگه، این روش تازه اومده، خیلی باشه 9 ماه، و توی این چند وقت یکسریها با مشکل مواجه شدند.
سلام، خب پس یعنی من اگه یبار بخرم استفاده کنم مشکلی پیش نمیاد؟!
برای یکبار مشکلی به وجود نمیاد، ولی سعی کنید اکانتهایی رو بخرید که تعداد محتویات داحل اون تعدادش کم باشه! نه اینکه 10 تا یا بیشتر داخلش بازی باشه، این نوع اکانتها معمولا سریعتر توسط صاحابش شناسایی میشه و به سونی گزارش میشه
سلام، من قبلا یه اکانت خریدم که بازی نداشت و فقط پلاس یه ساله داشت الان هم یه اکانت دیگه خریدم که یه بازی داره... شما گفتید اگه چندبار گزارش بدن بن میشم... راهی داره بفهمم گزارش دادن یا نه؟ که اگه گزارش دادن نخرم دیگه... باتشکر!
موضوعها: 14
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 4
- PSP
- Mobile
09-04-2016, 02:40 PM
(آخرین ویرایش: 09-04-2016, 02:41 PM، توسط Hidden Shadow.)
سلام.
بنده یک نفر رو که اذیت می کرد و اسپم می داد رو به سونی ریپورت کردم (به عنوان اسپم نه اونی گزینهای که میگه فکر نمی کنم این باید در PSN حضور داشته باشه) برای اکانت خودم مشکلی ایجاد میکنه؟ چه اتفاقی برای طرف رخ میده؟
...Come Back To Your Destiny
...You're On The Right Patch Because You Are Special
موضوعها: 0
سلام یه سوال داشتم
من تو ایام مدرسه ها فقط آخر هفته ها میتونم بازی کنم
میخواستم بدونم میتونم برای اون دو روز یه اکانت بسازم و از پلاس دو روزش روی اکانت اصلیم استفاده کنم؟
موضوعها: 15
پلتفرم های شما:
سلام
وقتی یه بازیو واسه ps4 با pc دان کنم باید چجوری نصبش کنم رو ps4?
بعد هیچ پولی بابتش نباید بدم؟