موضوعها: 79
واقعا یک از بازی های خوبی هست که انجام دادم
شما هم که به خوبی نقدش کردی[img]images/smi/s0 (62).gif[/img]
موضوعها: 11
پلتفرم های شما:
خسته نباشی
همه ی گفتنی هارو دیگران گفتن.
فقط یه چند تا نکته رو من میگم:
هیچوقت، درهیچ گونه ای، در هیچ حالتی و در هیچ شرایطی، داستان رو اسپول نکن. (توصیه یه داغ دیده[img=18x18]images/smi/s0 (25).gif[/img]) حتی اگه قبلش، بعدش، وسطش و کلا هرجایی با هر رنگی نوشته باشی که "خطر اسپویل". کلا اسپویل نکن. مگه اینکه بخوای بازی و به طور خاص داستانش رو "تحلیل" کنی که اون اصلا بحثش جداست.
تیترهای هر بخش رو بزرگ بنویس، وسط چین بذار و با رنگ مخصوص بازی هم بذار. مثلا واسه این بازی رنگ خاکستری برای تیترها خوبه.
موفق باشی[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
?So who you gonna be when the reaper come knocking
Actions speak louder than words, so stop talking
So watch me break out of this cage
I fight now, I wont change
موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
اگه پیداش کردم می خرمش.
...
..
.
حتما می خرمش[img]images/smi/s0 (62).gif[/img]
موضوعها: 8
پلتفرم های شما:
یعنی با بدبختی تونستم اینو تموم کنما. واقعا سخت بود!!
کلا باهاش حال کردم.
ممنون بابت نقدت[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
متاسفانه کمتر آدمایی مثل شما پیدا می شه که چنین بازی هایی رو نقد کنن . واقعا هم آفرین هم ممنون[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
موضوعها: 257
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Playstation 4
- xbox one
- Wii U
- Mobile
دستت واقعا درد نکنه عجب نقد توپی بود واقعا کیف کردم [img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
و اینکه به دوستانی که این بازی بسیار بسیار شاهکار رو بازی نکردند پیشنهاد ویژه میشه که بازی کنند.
من خودم وقتی بازی تموم شد همین جور مونده بودم که چی شد تو کف اینکه بازی چی شد چطوری تموم شد موندم گفتم شاید شماره ی دو بازی میاد بعد نشتیم با یکسری از دوستان جلسه گذاشتیم در مورد بازی که پایان بازی چی شد که به نتیجه های مختلفی رسیدیم.
و در کلام اخر اینکه شدیدا توصیه میشه این بازی رو بازی کنید چون بازی شما رو با چهار محیط مختلف و یه تم گرافیکی سیاه و سفید زیبا رو به رو میکنه.
و بازم از نویسنده ی این نقد پر محتوا سپاس گذارم و امیدوارم تقد هایی مثل این نقد ببینیم ازت.