سلام. سلام
قبلا تو گیمفا اکانت داشتی؟! الان هدفت چی بود از این سوال. توکه میدونی واس چی میپرسی! بله داشتم
اسم اکانت قبلیت چی بود؟! زکی! اگه قرار بود بگم که بگم میگفتم. اونایی که باید بدونن میدونن
با مرتضی چقدر دوستی؟! [img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
با خنده جواب میدم. فرهان تنت میخاره! خوبه همین چن روز پیش خودم ازت اینو پرسیدم!
در حال حاضر چه سریال هایی رو از تو تلوزیون نگاه میکنی؟! چون ما رمضانه. سگ مدینه شرف داره به بقیه. البته چرت داره میشه. خاصیت فیلم و سریال ایرانی همینه دیگه
وقتی تو صندلی داغ یکی ازت سوالی رو میپرسه که قبلا جواب دادی چه حسی پیدا میکنی؟! میخام به یارو فوش بدم و بگم آخه %%%% چرا قبلیا رو نمیخونی و همینجوری سوال میپرسی!
نظرت در مور آواتارم؟!
خوبه. منتظرشم که بیاد. حتما بازیش میکنم اگه حال داشته باشم
میدونی این اواتارت آواتار یکی از مدیرا نایت مووی بود و شاید هم هنوز هست؟!!
بله. میدونم.الان هم هست. مدیر کل NorthBoy هست. الان مرتضی میاد قتل عام راه میندازه که... . آواتارمو تو یه سایت دیگه پیدا کردم که قشنگ اومد برام.
رشتت چیه؟!
ریاضی
از وب گردی سر در میاری؟! ( وب گردی یک علمه
)
اونیکه سر درمیاره کجا رو گرفته! ها! وبگردی اصلا یعنی چی؟ بخدا خیلیا نمیدونن یعنی چی! فک ممیکنن یعنی ور رفتن با اینترنت و جست و جو درش!
چند روز رو تو ماه رمضان روزه نگرفتی؟
این سوالو یکی دیگه هم پرسید و جواب ندادم. جواب تو رو هم نمیدم!
به نظرت اگه من وب سایت بزنم موفق میشم :| نظر خودم نه :|:)
رفیقات که زدن.ماشالا اون ویدیو گیمر رو هم که... . آره بزن چرا نزنی. فضای مجازی اگه صاحب داشت حال و روزش این نبود. بزن داش. خوش باش
امضاهات خیلی خوبه چرا؟!
چون پر درده. حرفه دله. تیکه است واس خودش. زیباست. تو هم بزن به یاد قدیما. این دختره چیه تو امضات[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
چند وقته تو فرومی و بزرگترین کاری که برای این فروم کردی چی بوده؟!
ولش کن آقا. چن وقتشو چیکار داری. هرکاری کرده باشی یا بکنی آخرش تگ و اعتبارتو میگیرن و میشی ذغالی. ولش کن. خیلی راحت هم فراموش میشی[img]images/smi/s0 (67).gif[/img]
وقتش نیست خداحافظی کنی؟!
از گیمفا.؟ چطور؟جاتو تنگ کردم! برو به وانایی بگو که بظاهر باهات رفیقن و.... .(حتما گرفتی کیارو میگم). قبلا گفتم که میرم و حتما میرم. همه میرن چه بزور چه به دلخواه
جدیدترین فیلمی که دیدی؟!
انیمیشن Mr Peabody And Sherman 2014 نسخه 1080
به آهنگ های کره ای علاقه داری!؟
کره ای نه ولی کردی آره. خفن علاقه دارم[img]images/smi/s0 (29).gif[/img]
اگه نه تو قلب نداری!
چی![img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
به نظرت من اشتباه مکنم که تابستون رو تباه میکنم و درس های سال بعد رو میخونم؟! در صورتی که بعد از تابستون کلی وقت برای خوندنشون هست؟!!
نه کار خوبی میکنی. پایه رو قوی کن. نیم نگاهی هم به درسای پارسالت داتشه باش. بار سال 4رو سبک کن که اومدی سال4 بیچاره نشی. بخون داش. نویسندگی و کامنت گذاشتن و یادداشت گذاشتن و تشکر کردن و الافی پای pc و فلان و سایت و فلان جا و فلان اشخاص هستن.فرار نمیکنن.واسه درس خوندن وقت نیست ولی واسه الافی های بالا وقت هست.
نیگا اینا نکن که میگن "فرهان تگت کو،چیشدی،چیکارت کردن،کی رفتی،چرا بیخبر".اینا هم خوشن واس خودشون. این حرفای عادی رو میزنن و فرداش اصلا نمیدونن کی هستی. همش ظاهریه و الکی
بهترین دوستت توی مدیران؟!
سلطان خشم
در آخر موفق باشی در تمام مراحل زندگی
تو هم همینطور. موفق باشی[img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]