(12-02-2015, 09:11 PM)You Never Win نوشته است: به به کل مدیران!! من قفل کردم! ولی سوالات:
این دفعه به زور سنت رو شکستم و 10 سوال به جای 20 تا پرسیدم! خسته هم نباشید.
- جان ما از این علامت تعجبای من خسته نشدید؟! خیر !!
- چرا کاربران جدیداً این قدر اسپم دوست شدن؟ چیز خاصی داره؟ حال میده
- اسپمر فروم؟ نیازی به معرفی ندارن isapor
- جالبترین شکلک؟
- یه تعریف از انیمه از نظر خودتون بنویسید! نوعی انیمیشین فانتزی آسیایی که برخلاف انیمیشنای غربی که تاکیدشون روی شوخی و تیکهس، به داستان و روابط بین شخصیتا اهمیت میده.
- نظرتون در مورد Undertale ؟
- هیچ اهمیتی به متای یک بازی می دید؟ 100%
- مهمترین بخش یه بازی؟ داستان/گیم پلی... بیشتر گیم پلی
- نظرتون در مورد فیلم Boyhood و متای 100ش؟ جان من ؟؟؟ 100 ؟؟؟
- بهترین انیمه ای که دیدین و یه خورده توضیح در موردش؟ Castle in the sky انیمه محسوب میشه دیگه نه؟ شاهکاره هیچ انیمهای منو انقدر تحت تاثیر قرار نداد... بین 250 تا اثر برتر IMDB هم هست!
(12-02-2015, 09:25 PM)AMIR_PC نوشته است: سلاااااااااام چطورررررید مدیران نالایق سلااااااام خوبم مرسی. نالایق خودتی بیا تلگ بهت بگم کی نالایقه
از همینجا اعلام میکنم تک. تکتون باید جواب منو بدید وگرنه من میددونم و با شما Good Luck
خب بریم درجه ی صندلی داغ رو زیاد کنیم.
چطورید؟ خوبم
خوبید؟ میگم خوبم
سلامتید؟ و الله خوبم!
بازیا چی میگن؟ اخیرا خیلی دارن چرت میگن
آنچارتد چی میگه؟ (احسان بگو) **
از من راضی هستید؟ به امضای این دوستمون مراجعه کن: forum.gamefa.com/User-Last-Warrior
شوخی کردم آره
خدایی این Skyrim چه موجودیه واقعا نمیتونم درکش کنم میدونم درکش سخته... ولی وقتی به حقیقتش برسی...
یعنی یبازی اینقدر کبیر؟ احسنت!
خاطراتتون با وصل کردن سیم usb به کیس اگه یه بار از طرف درست وصل کنم شیرینی میدم
بازی مورد علاقه ی station یا همون metal gear solid چی؟ من فقط فانتوم پین رو بازی کردم ولی سایر نسخه های مربوط به بیگ باس رو کامل دیدم. شاهکار...
چرا این نامی دست از سر هاردلاین بر نمیداره؟ ( نگید به همون دلیلی که تو دست از سر کرایسیس بر نمیداری ) به همون دلیلی که تو دست از سر کرایسیس بر نمیداری
شکلک ها
ببخشید این اخریه یخوده مشنگهخدایی یا 970 یا 980ti اصن 980 اضافیه این وسط این کارت ساخته شده تا دو تا ازش بخری... یه دونه ش به هیچ دردی نمیخورهچرا station مقام منو دانگرید کرد گرفت من بی گناه بودم مگه دان گرید شدی؟اقا مجید یه شعر بیا فیض ببریم برای تیتر پایانی
اقا همتون باید ج بدینا
(12-02-2015, 09:26 PM)Lightninghero نوشته است:
- سلام بر مدیران عزیز سلام
- خوبید؟ زندگی خوش می گذره؟ چه خبر از کجا؟ بله خوبم مرسی. سلامتی از همه جا
- شده تا حالا احساس غرور کنید؟ بلی
- وقتی مدیر شدید اخلاقتون عوض شد؟ مثلا جدی تر شدید؟ نه... بروبچ میدونن که من هنوز همون رسولم.
- علم بهتر است یا ثروت؟ ثروت ناشی از علم (پس علم)
- دوران اوج گیمفا چه زمانی بود؟ تو اوجیم داداش
- اسپم چی داره که خیلیا جذبش شدن؟ جذابیت (پاسخ سنگین بود 10 دیقه منقل صندلی داغ خاموش )
- Pes بهتر است یا fifa ؟ فوتبالی نیستم...
- به نظرتون از بازی سازان ایرانی اونجور که باید حمایت می شه؟ هم آره هم نه.
- یه جمله زیبا و پند آموز بگید... همیشه حواستون به اولویت های زندگی باشه... همین...
- به امید موفقیت در زندگیتون سه بار صلوات بفرستید... فرستادم
- خداحافظتون خدانگهدار