موضوعها: 71
پلتفرم های شما:
عالی بود! خسته نباشی ! [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
خداوکیلی کیف کردم! وافعا Assassin's Creed 2 بود که باعث شد شخصیتی مثل Ezio شکل بگیره و فرنچایز Assassin's Creed به اوج بره. (و کلی ادامه ازش بسازن [img]images/smi/s0 (43).gif[/img])
من که شدید فن این بازی هستم! [img]images/smi/s0 (25).gif[/img] (از آواتار و امضام معلومه! [img]images/smi/s0 (25).gif[/img])
موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
درود بر شما... مقاله خیلی خوبی بود
از خوندنش لذت بردم...
موضوعها: 453
پلتفرم های شما:
خسته نباشی هومن جان.
حالا چرا نسخه دوم AC!؟ فکر کنم برای بخش روزی روزگاری مناسبه!![img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
بازی های بروزتری رو نقد کن تا مهارتت رو بهتر بتونم ببینم.
غلط تایپی دیدم ( حشاشی )
در کل مقاله خوب و قابل قبولی بود.
منتظر کارهای بعدی و صد البته جدیدت هستم[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
اینستاگرام: Hamedzahedi_ir
واتساپ: 09360649125
یاد باد آن روزگاران
یاد باد
موضوعها: 281
(04-02-2014, 02:13 AM)'Sherlock Holmes' نوشته است: خسته نباشی هومن جان.
حالا چرا نسخه دوم AC!؟ فکر کنم برای بخش روزی روزگاری مناسبه!![img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
غلط تایپی دیدم ( حشاشی )
چون با بازیش خاطره دارم واس همین هم این رو نقد کردم که خاطره ها زنده بشه[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
چشم از این به بعد سراغ جدید تر ها هم می رویم فقط اگه دقیق بگید کجا حشاشی نوشتم ، ممنون می شم[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
موضوعها: 166
پلتفرم های شما:
خیلی خوب حرفی برا گفتن ندارم همه چی طبق معمول خوب بود.توضیحات مناسب بود.
بیشتر از همه چی نظم کاراتو دوس دارم آورین.[img]images/smi/s0 (62).gif[/img]
بهترین اساسین از نظر من همینه خیلی حال میده حتی الان.
نقدت عالی بود حرفی نیست. فقط به نظر من بهتره بازیهایی که به مراتب قدیمی هستن یه مطالب دیگه مثلا درمورد طراحی کاراکتر.لباس.چه کسی طراح شخصیت اصلیه کلا یه چیزای جدید هم باشه برا خیلیا که نمیدونن و اطلاعات خواننده رو ببره بالا و اینجوری جذابتر میشه.البته این نظر شخصی منه و نقدت عالی مثل همیشه واقعا لذت بردم.[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
ممنون بابت لینک[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
موفق باشی[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
موضوعها: 281
(04-02-2014, 02:20 AM)'Sherlock Holmes' نوشته است: (04-02-2014, 02:16 AM)'HoomanGamer' نوشته است: (04-02-2014, 02:13 AM)'Sherlock Holmes' نوشته است: خسته نباشی هومن جان.
غلط تایپی دیدم ( حشاشی )
چون با بازیش خاطره دارم واس همین هم این رو نقد کردم که خاطره ها زنده بشه[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
چشم از این به بعد سراغ جدید تر ها هم می رویم فقط اگه دقیق بگید کجا حشاشی نوشتم ، ممنون می شم[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
پاراگراف اول، اواخر خط ششم
ممنون که گفتید[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
تصحیح شد[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
موضوعها: 10
پلتفرم های شما:
نقد عالی و کامل بود مرسی داداش فقط حیف که من نتونستم این نسخشو تجربه کنم بازم ممنون..........................
موضوعها: 22
پلتفرم های شما:
آقا هومن ترکوندیا(دوباره)[img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img]
همه جاش عالی بود ................. و انشاالله بهتر هم میشه