امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ما بر جهان حکومت میکنیم: پیش نمایش Assassins Creed Unity
#1
Question 
به نام آفریدگار دانایی
ما بر جهان حکومت میکنیم: پیش نمایش Assassins Creed Unity

[تصویر:  4766.jpg]

 

عنوان: Assassins Creed Unity
تاریخ انتشار: 28 اکتبر 2014
سبک: جهان آزاد - سوم شخص - اکشن - ماجراجویی
ناشر: Ubisoft
سازنده (اصلی): Ubisoft Montreal


این پیش نمایش حاوی اسپویل بخشی از داستان بازی است
بعضی از شرکت های بازیسازیِ دنیای امروز عادت ها بدی پیدا کرده اند. یک ایده خوب را تا نسخه سوم در حد یک شاهکار ادامه می دهند ولی به محض اینکه خیالشان از محبوبیت فرانچیز جدید جمع شد، فقط و فقط برای سود بیشتر، عناوین جدید را ناقص، با صرف هزینه کم و به صورت سالانه روانه بازار می کنند که هم از محبوبیت سری می کاهد و خاطرات خوب و شیرین بازیبازان را با عناوین قبلی از بین می برد و هم رفته رفته با فروش رو به زوال از سود شرکت می کاهد. جالب اینجاست که  شرکت مذکور، پش از انتشار عنوان ناقص و شکست آن، با عذر و بهانه های ساختگی، طی یکی دو نشست خبری با سران IGN و EuroGamer و توییت های پشت سر هم در توییتر به بازیبازان قول می دهد  که در آینده، کم و کاستی های عناوین قبلی را جبران کرده و عنوان بعدی این فرانچیز را تبدیل به یک شاهکار موفق کند. ولی خدا را شکر نه تنها به قول های خود عمل نمی کنند، بلکه هر سال با شاهکار افتضاح خود، فرانچیز را به سمت سرازیری نابودی سوق میدهند.
به هر حال همه بازیبازان ورزیده و خبره می دانند که یوبیسافت از جمله این شرکت ها نیست و  سری بازی هایی مانند Prince of Persia در مَثَل سخن پیش جا ندارد.  همچنین عناوین فرانچیز های دیگر این سری مانند Assassins Creed پس از نسخه افتضاح "انجمن برادری" یا همان Brotherhood، روز به روز و سال به سال در حال پیشرفت و طی کردن پله های ترقی می باشند.
ولی به دور از شوخی، امسال برخلاف سال های گذشته یوبیسافت به ما قول یک عنوان معمولی را نداده. امسال قرار است با یکی از شاهکار های نسل هشتم رو به رو شویم. امسال همه چیز فرق دارد...
 
داستان سری AC مربوط به مبارزه ها و درگیری دو گروه تمپلار ها و اساسین ها می باشد. ریشه کلمه Assassins به حشاشین ها باز میگرد که در واقع گروهی ایرانی به رهبری حسن صباح بوده اند. این گروه در قرون گذشته در قلعه ماسایف واقع در سوریه کنونی روزگار میگذراندند. گفته شده که حسن صباح عده ای را دور خود جمع می کرده و با آنها حشیش می داده. سپس آنها را به باغی در پشت قلعه می برده و با فریبکاری یک بهشت دروغین را برای آنها تداعی می کرده.  به همین روش عده ای فدایی را دور خود جمع کرد  ولی پس از مدتی به دلیل جنگ های فراوان این گروه از هم پاشید. کلمه تمپلار هم در قدیم به فرامسون ها اطلاق می شده (همچنین به شوالیه های معبد سلیمان).
پس میتوان اینگونه برداشت کرد که AC مبارزه ای خیالی بین دو گروه فراماسون و حشاشین است.
در AC تمپلار ها در تلاش هستند تا با نفوذ در همه اقشار جامعه در همه کشور ها نفوذ کرده و کنترل جهان را به عهده بگیرند. اساسین ها در مقابل با مبارزه علیه این گروه عظیم خواستار آزادی برای تمام دنیا هستند. هر دو گروه در تمام کشور های دنیا و اکثر شهر های مهم نیرو دارند ولی اساسین ها به دلیل اینکه در غشر ثروتمند و غنی جامعه نفوذ ندارند، غالبا در اغلیت به سر می برند. ولی با این همه، هیچ چیز از قدرت هر دو گروه نمی کاهد. تمپلار ها معمولا با استفاده از جنگ های بزرگ و ظلم به مردم عادی نقشه های خود را پیش میبرند؛ ولی اساسین ها با مخفی کاری ، جنگ های چریکی و نفوذ در بین مردم عادی توانسته اند تعادل نظامی را بین هر دو گروه برقرار کنند. ولی اینها تازه اول ماجرای اصلی بازیست.
در گذشته های بسیار دور، قبل از نسل انسان های فعلی، انسان های دیگری در زمین زندگی میکردند. آنها توانسته بودند با نفوذ در ذهن بشر به پیشرفت های عظیمی در تکنولوژی زمان خوب دست پیدا کنند. با این تکنولوژی توانسته بودند منابع عظیم انرژی، دستگاه هایی برای کنترل بشر و... اختراع کنند. این نسل از انسان ها به دلیل یک انفجار عظیم خورشیدی حدود 12 هزار سال پیش از بین رفتند ولی تعداد کثیری از سازه ها و دستاورد هایشان بر روی زمین باقی مانده. از جمله مهم ترین این دستاورد ها می توان به "تکه ای از باغ عدن" یا "سیبِ عدن" اشاره کرد که توانایی نفوذ و کنترل ذهن دیگر انسان ها را به صاحبش می دهد. تمپلار ها می خواهند با پیدا کردن این سازه ها و دستاورد ها و جمع کردن تکه های پازل از نسل پیشینِ انسان ها به قدرت ها خارق العاده دست یابند و بر بشریت حکومت کنند. اساسین ها در مقابل میخواهند با جمع آوری قطعات گم شده پازل، از افتادن آنها به دست تمپلار ها جلوگیری کنند تا با این عمل از قدرت انها کاسته و تعادل را همراه با عدالت در دنیا ایجاد کنند.
بازی های سری AC در دو بازه مختلف تاریخی روایت میشوند. زمان حال و گذشته. کارکتری که در زمان حال زندگی میکند با استفاده از دستگاهی با نام انیموس (Anymous) و جست و جو در دی ان ای های انسان با ذهن خود درون تاریخ سفر کرده و وقایع گذشته را باز بینی میکند.
[تصویر:  269841_exhellfire_altair-digital-painting.jpg][bgcolor=#000000]الطیر ابن الاحد یکی از معروف ترین اساسین ها[/bgcolor]
چندی پیش یوبیسافت، پس از هرضه عنوان AC 4 Black Flag و فروش متوسط آن اعلام کرد که در حال کار بر روی دو نسخه مختلف از این عنوان است. یک نسخه برای نسل هفتم و دیگری برای نسل هشتم. عنوان نسل هفتمی هنوز به طور رسمی معرفی نشده ولی عنوان نسل هشتم Assassins Creed Unity نام دارد. همانطور که از اسم بازی پیداست، Unity یکی از نسخه های اصلی این فرانچیز پرطرفدار نخواهد بود و تنها یک SPIN-OFF محسوب میشود؛ زیرا در کنار عناوین اصلی این فرانچیز همیشه یک عدد یونانی قرار میگیرد. مانند Assassins Creed II. اسپین آف های این فرانچیز یا برای ادامه دادن یکی از نسخه های اصلی تولید میشوند یا اینکه زمینه را برای یک عنوان اصلی فراهم میکند. با در نظر گرفتن اینکه  هیچ یک از عناوین پیشین در فرانسه اتفاق نیافتاده فرض دوم از فرض اول محتمل تر است. شاید عده ای فکر کنند که چون unity  یکی از عناوین اصلی این فرانچیز نیست یوبیسافت به اندازه کافی وقت و هزینه صرف این عنوان نخواهد کرد. در جواب آنها باید بگویم: همانطور که تمامی طرفدارن سری مستحضر هستند، یکی از بهترین و زیبا ترین عنوانهای این سری یعنی "انجمن برادری" یا Brotherhood هم یک اسپین آف بود. پس طرفداران سری از جانب اسپین آف بودن این عنوان بد به دل خود راه ندهند.
 
داستان Unity در خلال انقلاب کبیر فرانسه اتفاق می افتد ( بین سال های 1789-1815).   انقلاب کبیر فرانسه حماسه ی رشادت ها و فداکاری مردم فرانسه است که با مبارزه چندین ساله خود توانستند نظام سلطنتی را به نظام جمهوری تبدیل کنند. داستان این انقلاب و متقابلا قسمتی از داستان یونیتی از جایی شروع میشود که مردم فرانسه به دلیل رکود شدید اقتصاد این کشور ، ظلم و ستم های لویی شانزدهم به مردم و اختلاف شدید طبقاتی بین اقشار مختلف جامعه عده ای از صنعتگران و کشاورزان با ریختن در خیابان ها و تسخیر زندان باسیل که اکثر زندانیان سیاسی در آن زندانی بودند مخالفت خود را با نظام سلطنتی فرانسه اعلام کردند. در این بین با پیروزی انقلابیون، روبسپیر ، رهبر انقلاب با دستور خود عده بسیار زیادی از افراد وابسته به نظام سلطنتی را به جرم خیانت به انقلاب، به پای چوبه گیوتین برد. در ان زمان فرانسه به یک بمب ساعتی تبدیل شده بود. کافی بود بر ضد انقلاب خواه درست و خواه غلط حرفی میزدی تا سرت را با گیوتین از بدنت جدا میکردند. به همین دلیل این بازه از زمان در فرانسه به دوران وحشت یا دوران ترور شهرت یافت.
متاسفانه به لطف AC 3 بازیبازان از مضمون انقلاب در بازی های AC هیچ دل خوشی ندارند به شخصه هنوز قول و قرار های یوبیسافت را یادم نرفته  که با تعریف و تمجید های فراوان از نسخه سوم دل بازیباز ها را به هیچ و پوچ خوش کرده بود. ولی سه نکته درباره این بازی وجود دارد که آن را از AC3 به طور کامل متمایز میکند.

نکته اول اینکه مضمون انقلابی AC Unity با AC III تفاوت های زیادی دارد. انقلاب آمریکا در واقع انقلابی بر علیه دولت استعماری انگلیس بود و در واقع این انقلاب، جنگ بین دو کشور بود. ولی انقلاب کبیر فرانسه به سب وجود عوامل وحشت آور مانند چوبه گیوتین ، اعدام های پی در پی و مخالفت شدید مردم با رژیم استکباری-شاهنشاهی لویی شانزدهم، بیشتر به یک جنگ داخلی شباهت دارد تا یک انقلاب. همین موضوع باعث می شود که بازیبازان ، UNITY را در ذهن خود کاملا متفاوت از AC III تجسم کنند.

نکته دوم اینکه استودیوی اصلی سازنده بازی یعنی Ubisoft Montreal  در فرانسه قرار دارد. بسیار بسیار بعید است که یک استودیوی بازی سازی بر روی عنوانی که با تاریخ و فرهنگ خود گره خورده کم کاری کند.

و نکته سوم. بعید است که یوبیسافت با آن همه عظمتش و با شکست تلخی که از AC III  خورد بخواهد اشتاباهات گذشته اش را دوباره تکرار کند. میتوان گفت که یوبیسافت میخواهد اینبار با جبران اشتباهات گذشته اش، عنوانی لایق و در خور نام ASSASSINS CREED  را روانه بازار کند.
پس با خوشحالی اعلام میکنیم: بازیبازان گرامی لطفا انتظار خود را از Unity بالا ببرید.

قهرمان جدید عنوان unity یک فرانسوی انقلابی به نام آرنو  ویکتور دوریان (Arno Victor Dorian) است.  قهرمان جدید ما، آرنو در سال 1768 از مادری استرالیایی و پدری انگلیسی متولد می شود و در شهر کوچکی به نام ورسای ( با کاخ ورسای اشتباه گرفته نشود) در حومه پاریس پرورش میابد تا اینکه در سن 8 سالگی پدر او، جلوی چشمانش (احتمالا توسط ماموران دولتی) به قتل میرسد و طولی نمی کشد که پدرخوانده او هم به سرنوشت پدر واقعی آرنو گرفتار می شود. آرنو که برای مرگ پدر و پدرخوانده اش خود را در مقصر میداند با پیوستن به گروه اساسین در سال 1789 سعی میکند تا راه رستگاری را پیدا کرده و به کسانی که ممکن است بر اثر بی عدالتی به سرنوشت شوم او دچار شوند کمک کند.

قهرمان جدید ما خوش قیافه است، مانند دیگر اساسن ها لباس می پوشد، بر طبق سنن از نسخه ارتقا یافته Hidden Blade به نام Phantom Blade استفاده میکند و مانند دیگر هم رزمان خود، در مبارزه و پارکور مهارت بسیار دارد. می بینیم که این قهرمان جدید نسبت به دیگر شخصیت های این سری هیچ نکته خاص و متمایز کننده ای ندارد و داستان او کماکام به داستان اتزیو شباهت دارد. اما نکته قابل تامل اینجاست که Arno تنها قهرمان Unity  نیست. در همه تریلر هایی که از بازی به نمایش درآمد (البته به غیر از تیزر تریلر)  به غیر از آرنو، بر روی سه برادر (منظور برادر خونی نیست) دیگر آرنو هم تاکید بسیاری شده بود. احتمال ان میرود که این سه قهرمان، به اندازه خود آرنو در داستان و گیم پلی بازی دخیل باشند. فقط و فقط امیدواریم که یوبیسافت در سدد تبدیل اساسین کرید بهonline  Open-World  نباشد. وگرنه اکثر بازیبازان ایرانی از تجربه این عنوان محروم میشوند. نکته جالب دیگر شباهت آرنو و برادر هایش به گروه سه تفنگدار است. گروه سه تفنگدار هم تا قبل از انقلاب فرانسه، در ظاهر به پادشاه خدمت می کردند. ولی با شعله ور شدن آتش انقلاب خود را از خدمت به شاه و درباریان معاف ساخته و با موج انقلاب همراه شدند.
[تصویر:  assassins_creed_unity_e3_2014_1.jpg]
[bgcolor=#000000]آرنو دوریان شخصیت اصلی AC Unity[/bgcolor]
از جمله کارکتر هایی دیگری که ممکن است در این نسخه حضور داشته باشند میتوان به دانشمند و شیمیدان معروف آنتون لاووزیه، رهبران انقلاب فرانسه یعنی روبسپیر، ژرژ دانتون، ژان پل مارا و شاه فرانسه یعنی لویی شانزدهم و احتمالا ناپلئون اشاره کرد.

پاریس، یعنی شهری که در آن آتش انقلاب آغاز شد، در سال 1791 یکی از بزرگترین شهر های اروپا بود که همه چیز از رودخانه و جنگل گرفته تا زیر زمین های مخفی و فاضلاب وجود داشت. بخش ها حومه شهر محل زندگی فقرا و بخش های مرکزی و نزدیک به کاخ ورسای محل زندگی اشراف زادگان و بزرگان پاریس بود. حالا این شهر را در آشوب و هرج و مرج مطلق تصور کنید.  شما قرار است در Unity با چنین شهری مواجه شوید. در زیر نمایی از نقشه فرانسه را در سال ۱۷۹۰ مشاهده میکنید.
[تصویر:  paris_1789_1799.jpg]

همانطور که گفتم احتمالا یکی از قسمت های پر رومز و راز نقشه Unity، باید بخش فاضلاب ها و زیر زمین های مخفی پاریس باشد که در آن زمان همگی به رودخانه سن ختم میشده. احتمالا این مکان در صورت وجود محل مخفی کردن نصف بیشتر Easter Egg های بازی است.

بدون شک در بین بازی های ویدئویی یکی از بهترین و ناب ترین گیم پلی ها در انحصار عناوین سری AC است. گیم پلی روان، مبارزات دلچسب، وجود پارکور در بازی، Easter Egg ها و مراحل اضافه فراوان و بسیاری از نکته های برجسته دیگر، گیم پلی سری AC را مثال زدنی کرده است. یکی از قول هایی که یوبیسافت در E3 2014  به بازدید کنندگان داده بود، پیشرفت فوق العاده یونیتی در زمینه گیم پلی است. در تریلر های که از این عنوان به نمایش در آمد شاهد قسمتی از این پیشرفت ها بودیم.

اولین مورد پیشرفت در زمینه پارکور است. همانطور که جس لا فلیر پارکو کار معروف همراه با عکسی که در زمان موشن کپچر از او گرفته شده بود توضیح داد بخش پارکور عنوان جدید دارای تحولات اساسی شده. از جمله این تحولات قابلیت راه رفتن افقی روی دیوار و تغییر انیمیشن های  بالا و پایین آمدن آرنو از دیوار هاست. ولی این ها نمی تواند تحولات اساسی باشد. احتمالا در این نسخه بر خلاف عناوین پیشین، شاهد ورود پارکور به بخش مبارزات خواهیم بود.

مورد دوم افزودن اسلحه های جدید به بازی است. از جمله این اسلحه ها یک تبر بزرگ، خنجر جدید فانتوم بلید و یک تفنگ 6 لول جدید به جای 6 تفنگ یک لول است. هرچند که تا به حال فقط از فانتوم بلید به صورت رسمی رو نمایی شده.
فانتوم بلید در واقع نسخه ارتقا یافته Hidden Blade است. این سلاح جدید قادر است تا تیر هایی به اندازه تیغه Hidden Blade را از فواصل نزدیک به دشمن پرتاب کند. خوشبختانه این قابلیت مستقل و جدا از امکان Hidden Blade عمل میکند و این بدان معنی است که حتی اگر تیر های فانتوم خود را تمام کرده باشید، باز هم می توانید از قابلیت هیدن بلیدِ آن استفاده کنید.
[تصویر:  Combat_Concept_147118.jpg]
[bgcolor=#000000]فانتوم بلید یک جایگزین مناسب برای هیدن بلید[/bgcolor]
سومین مورد از پیشرف های این بازی نوشتن برنامه ها و طراحی محیط گرافیک تعداد کثیری از خانه ها و مغازه های موجود در نقشه بازیست. همین موضوع خود به تنهایی به دو الی سه برابر شدن فضای موجود در نقشه بازی کمک میکند و ضمن ایجاد محیط های وسیع برای پنهان کردن Easter Egg ها، محیط بزرگ تری را برای سازمان دادن به مراحل اصلی و مراحل اضافه بازی فراهم میکند.
نکته های دیگر:
 در نسخه جدید هوش مصنوعی مردم عادی و دشمنان بازی افزایش چشمگیری پیدا کرده.
مبارزه ها و شیوه های مبارزه ای تغیر کرده و به نظر می رسد که مهارت آرنو در مبارزه و مخفی کاری از اجداد خود بیشتر است.
از جمله موارد دیگری که احتمال دارد یوبیسافت به گیم پلی این بازی اضافه کرده باشد، قابلیت نشستن آرنو ست بدون اینکه محدودیتی داشته باشد.

و اما مهمترین پیشرفتی که در تریلر های یونیتی شاهد آن بودیم پیشرفت در زمینه گرافیک است. مسلما مهمترین عاملی که یک بازی نسل هشتمی را از بازی های مشابه در نسل هفتم متمایز میکند گرافیک بازی است. اساسین یونیتی هم از این قاعده مستثنی نیست. در تریلر ها به وضوح افزایش گرافیک را نسبت به نسخه قبل یعنی Black Flag مشاهده کردیم. این تغییر ناگهانی به اندازه ای بوده که کارگردان بازی اعلام کرده اجرا کردن Unity در نسل هفتم امکان ندارد. افزایش چشمگیر و بسیار زیاد آبجکت های موجود در محیط، افزایش کیفیت بافت ها، سایه زنی های عالی، محدوده دید بسیار بسیار وسیع، استفاده به جا از افکت های دود و... و نورپردازی مثال زدنی بازی تنها بخش کوچکی از این پیشرفت های گرافیکی است. پس اگر میخواهید این عنوان را به راحتی بر روی سیستم خود اجرا کنید پیشنهاد میکنیم از هم اکنون به فکر کارت گرافیک و پردازنده های گران قیمت باشید تا با انتشار بازی به مشکل بر نخورید.
با همه این اوصاف،  انتظارات بازیبازان از عنوان نسل هشتمیِ سری AC یعنی Assassins Creed Unity بسیار بسیار بالاست. داستان زیبا با مضمون انقلاب، قول های داده شده در زمینه پیشرفت گیم پلی، افزایش گرافیک بازی ، همه و همه دست به دست هم داده اند تا یوبیسافت نتواند خدای ناکرده برای خراب کردن این عنوان عذر و بهانه ای داشته باشد. زیرا Unity یکی از آخرین فرصت ها برای نجات این فرانچیز محبوب از پیوستن به تاریخ بازی های ویدئویی است.
پایان
علیرضا خلیلیان

 

 

 
James P. Ark
پاسخ
#2
عالي بود 
حتما بازيش ميكنم
تشكر
اون blade جديد هم خيلي عاليه
پاسخ
#3
دیگه هایدن بلید نداره؟من ت حالا فک میکردم هایدن بلید و تیرکمون رو باهم داره.[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]ولی فک کنم هایدن بلید رو داشته باشه چون یه جورایی علامت اساسین هاس.امیدوارم یوبی سافت بازی رو به دوران اوج برگردونه.



با تشکر فراوان از آقای خلیلیان.
پاسخ
#4
مقالت چند تا ایراد داشت:
1.اولا هیچوقت فانتوم بلید جایگزین هیدن بلاد نمیشه و نخواهد شد حذف هیدن بلاد مثل اینه که انگار اسلحه گرم رو از cod حذف کنن!که لطفا اصلاح کن!
2.نمیدونم چرا همه افراد فرقه اساسینس کرید جزو حشاشین میدونن یا با اونا مقایسه میکنن درسته یه کم شبیه هم هستن ولی اگه بخوای ریز بشی تو فلسفشون میبینی هیچ ربطی به هم ندارن!
حشاشین (که لغت assassin هم از این کلامه گرفته شده و یکی از دلاین مقایسه AC از همین نشات میگیره)در معنی به معنای دارو فروش یا عطار و یا کیمیا گر است. انها مسلمان بودند و به استاد خود خیلی پایبند بودند(چقدر رسمی شد!) درسته ادمکش هم بودند ولی این شباهت های کم باعث نمیشه که بگیم فرقه حشاشین ها همان فرقه اسیسنس کریده!
تو این مطلب شک ندارم چون روش تحقیق کردم و کلی مجله و مقاله و مجله وووو دربارش خوندم و متقاعد شدم  فرقشون زیاده!
اگه اشتباه نکنم تو هیچ اساسینی نامی از افراد حشاشیون نام برده نشد (ولی افتخار میکنم که نام کوروش به عنوان یک اساسین برده شد)


[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]به هر حال مقالت مثل همیشه خوب بود[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

 
پاسخ
#5
(06-18-2014, 12:08 PM)'assassinwanted' نوشته است: مقالت چند تا ایراد داشت:
1.اولا هیچوقت فانتوم بلید جایگزین هیدن بلاد نمیشه و نخواهد شد حذف هیدن بلاد مثل اینه که انگار اسلحه گرم رو از cod حذف کنن!که لطفا اصلاح کن!
2.نمیدونم چرا همه افراد فرقه اساسینس کرید جزو حشاشین میدونن یا با اونا مقایسه میکنن درسته یه کم شبیه هم هستن ولی اگه بخوای ریز بشی تو فلسفشون میبینی هیچ ربطی به هم ندارن!
حشاشین (که لغت assassin هم از این کلامه گرفته شده و یکی از دلاین مقایسه AC از همین نشات میگیره)در معنی به معنای دارو فروش یا عطار و یا کیمیا گر است. انها مسلمان بودند و به استاد خود خیلی پایبند بودند(چقدر رسمی شد!) درسته ادمکش هم بودند ولی این شباهت های کم باعث نمیشه که بگیم فرقه حشاشین ها همان فرقه اسیسنس کریده!
تو این مطلب شک ندارم چون روش تحقیق کردم و کلی مجله و مقاله و مجله وووو دربارش خوندم و متقاعد شدم  فرقشون زیاده!
اگه اشتباه نکنم تو هیچ اساسینی نامی از افراد حشاشیون نام برده نشد (ولی افتخار میکنم که نام کوروش به عنوان یک اساسین برده شد)


[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]به هر حال مقالت مثل همیشه خوب بود[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

 

 

درود... 

فانتوم بلید نسخه ارتقا یافته  هیدن بلیده.... یعنی مثل این میمونه که اسلحه 1911 رو با برتا ام 9 عوض کنی... چیزی از دست ندادی ولی چیز بیشتری گیرت اومده... 
مورد دوم هم در مقاله ذکر کرده بودم. گفته بودم که کلمه اساسین به حشاشین بر میگرده. یعنی از این کلمه گرفته شده... 

 
James P. Ark
پاسخ
#6
خوب و جامع بود و میتونست بهتر هم باشه و لی اولش از علاقه ای که به بازی داشتی و دوستاشتی همیشه تو اوج ببینیش باعث شد که چند بار کلمه افتضاح رو به کار ببری که باید تغییر میکرد این کلمه .
پاسخ
#7
اوه اوه یه چیز خیلی مهم :هیچ وقت شعار اساسین ها ((ما بر جهان حکومت میکنیم نبود))این شعار کاملا شبیه شعار اربابان و تمپلار هاست که میخوان با سیب های بهشتی بر جهان حکومت کنن!
اساسین ها میخوان حکومت های ظلمانه (که خیلی جالبه همشونم تمپلار ها اداره میکنن) از میان بردارن و آزادی رو به انسان ها برگردونن!
خواهش میکنم عنوان رو تغییر بده.
پاسخ
#8
(06-18-2014, 12:36 PM)'assassinwanted' نوشته است: اوه اوه یه چیز خیلی مهم :هیچ وقت شعار اساسین ها ((ما بر جهان حکومت میکنیم نبود))این شعار کاملا شبیه شعار اربابان و تمپلار هاست که میخوان با سیب های بهشتی بر جهان حکومت کنن!
اساسین ها میخوان حکومت های ظلمانه (که خیلی جالبه همشونم تمپلار ها اداره میکنن) از میان بردارن و آزادی رو به انسان ها برگردونن!
خواهش میکنم عنوان رو تغییر بده.

 

میدونم... عنوان اون معنی رو نمیده...

 
James P. Ark
پاسخ
#9
(06-18-2014, 12:38 PM)'ARK1375' نوشته است:
(06-18-2014, 12:36 PM)'assassinwanted' نوشته است: اوه اوه یه چیز خیلی مهم :هیچ وقت شعار اساسین ها ((ما بر جهان حکومت میکنیم نبود))این شعار کاملا شبیه شعار اربابان و تمپلار هاست که میخوان با سیب های بهشتی بر جهان حکومت کنن!
اساسین ها میخوان حکومت های ظلمانه (که خیلی جالبه همشونم تمپلار ها اداره میکنن) از میان بردارن و آزادی رو به انسان ها برگردونن!
خواهش میکنم عنوان رو تغییر بده.


 

میدونم... عنوان اون معنی رو نمیده...

 

 
[img]images/smi/s0 (60).gif[/img]چه معنی میده پس؟[img]images/smi/s0 (60).gif[/img]


 
پاسخ
#10
(06-18-2014, 12:55 PM)'assassinwanted' نوشته است:
(06-18-2014, 12:38 PM)'ARK1375' نوشته است:
(06-18-2014, 12:36 PM)'assassinwanted' نوشته است: اوه اوه یه چیز خیلی مهم :هیچ وقت شعار اساسین ها ((ما بر جهان حکومت میکنیم نبود))این شعار کاملا شبیه شعار اربابان و تمپلار هاست که میخوان با سیب های بهشتی بر جهان حکومت کنن!
اساسین ها میخوان حکومت های ظلمانه (که خیلی جالبه همشونم تمپلار ها اداره میکنن) از میان بردارن و آزادی رو به انسان ها برگردونن!
خواهش میکنم عنوان رو تغییر بده.



 

میدونم... عنوان اون معنی رو نمیده...

 


 
[img]images/smi/s0 (60).gif[/img]چه معنی میده پس؟[img]images/smi/s0 (60).gif[/img]


 

 



اگه تریلر سنماتیک بازی رو دیده باشی متوجه میشی که اسم آهنگی که در بگراند پخش میشد Every body wants to rule the world هست. اساسین ها هم که به همراه تمپلار ها دو گروه مخفی و زیر زمینی هستند. درسته که در صحنه های مختلف سیاست جهان ظاهر نمیشن ولی در پشت پرده زمام امور رو در دست دارن. برای همین "ما بر جهان حکومت میکنیم" رو برای عنوان انتخاب کردم. عنوان فقط به اساسین ها برنمیگرده بلکه به هر دو گروه نسبت داده شده.
James P. Ark
پاسخ


موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  خنجری که بوی خون میدهد (نقد بازی Assassin's Creed III) NS game 18 7,203 04-11-2020, 02:22 PM
آخرین ارسال: peyman_eun
  زنان هم در آزادی امروز جهان نقش دارند| نقد و بررسی بازی Battlefield V White Beard 0 1,357 11-28-2018, 04:56 PM
آخرین ارسال: White Beard
  از غرب به شرق در مسیر رستگاری| پیش نمایش NiOh Hidden Shadow 1 2,657 01-15-2017, 12:31 PM
آخرین ارسال: S.T.A.R.S
  من یک دزد دریایی بی احساس نیستم!|نقد و بررسی Assassin's Creed IV:Black Flag Hidden Shadow 5 4,189 12-02-2016, 02:23 PM
آخرین ارسال: Farhad01
  جنگاورانی از جنس آینده|پیش نمایش بازی Call OF Duty:Infinite Warfare Hidden Shadow 8 4,952 10-28-2016, 09:24 PM
آخرین ارسال: Hidden Shadow

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان