موضوعها: 11
پلتفرم های شما:
05-08-2014, 01:39 AM
(آخرین ویرایش: 05-08-2014, 02:44 AM، توسط Qeiji.)
داداش شما که خودت میگی نقد اولت نیست، انتظار کار بهتری رو داشتم.
-----------------------------------
این بازی هرچی داره از صدقه سری الهام گرفتن از street fighter IV بوده.
?So who you gonna be when the reaper come knocking
Actions speak louder than words, so stop talking
So watch me break out of this cage
I fight now, I wont change
موضوعها: 79
05-08-2014, 11:05 AM
(آخرین ویرایش: 05-08-2014, 11:15 AM، توسط Rocksteady.)
(05-08-2014, 01:39 AM)'PWLG' نوشته است: داداش شما که خودت میگی نقد اولت نیست، انتظار کار بهتری رو داشتم.
-----------------------------------
این بازی هرچی داره از صدقه سری الهام گرفتن از street fighter IV بوده.
با نظرت موافقم ، برای این نقدم خوب نشد چون که عجله کردم
بعد سه هفته گفتم ی نقد بنویسم بعد دیروز(چهار شنبه ) ی 3،4 ساعتی نشستم نوشتم بعد هم گذاشتم تو فروم الان هم پشیمونم[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
سعی میکنم برای نقد بعدیم وقت بیشتر بذارم
همچنین مرسی از نظر[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
ی چیز دیگه هم این که من خودمم با سری مورتال کمبت زندگی کردم مخصوصا این قسمتش از سال 2011 که اومده هنوز دارم بازیش می کنم
موضوعها: 75
ممنون بابت نقد قشنگ بود [img]images/smi/s0 (74).gif[/img] مشکلات رو اساتید گفتن [img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
نقلقول: میخوام بدونم کدوم بازی رو میتونید پیدا کنید که یک چنین شخصیت پردازی قوی داشته باشه؟؟؟؟؟؟ شخصیت هایی که در مورد هر کدومشون میشه یه مقاله نوشت...شخصیت هایی که میشه جای هرکدومشون زندگی کرد
Metal Gear [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] زندگی نامه Solid Snake و Snake خودش اندازه کل شخصیت های MK ـه! [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
موضوعها: 11
پلتفرم های شما:
PUNISHED SNAKE جان
فکر کنم منظور دوستمون بین بازی های مبارزه ای هست.
شخصیت های TEKKEN هم خیلی خوب شخصیت پردازی شده اند.
?So who you gonna be when the reaper come knocking
Actions speak louder than words, so stop talking
So watch me break out of this cage
I fight now, I wont change
موضوعها: 77
نقلقول:
(05-07-2014, 08:21 PM)'Golden_Eagle' نوشته است: سلام دوست عزیز امیدوارم از انتقادهایی که می کنم نارحت نشی[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
باید بهت بگم که نقد توصیف کردن نیست، نقد نشون داد خوبی ها و بدی های یک بازیه(شما در بخش گرافیک نسبتا خوب کار کردید) که در این امر بیشتر باید نقاط ضعف رو بگی، به قول دوستان به بازی رحم نکن.
تیتر هات اصلا جالب نبود، مثلا می تونستی به جای مبارزات جهنمی یه تیتر جنجالی و جالب استفاده کنی مث به میدان نبرد خوش آمدید. یا تو بخش داستان، راستی فک کنم داستان بازی میره به گذشته تا آینده این تیتر براش خوب بود: سفر به گذشته، قسمت گیم پلی هم تیتر: بکش یا کشته شو بهتر بود، نمایی از خشم اصلا تیتر جالبی برای بخش گرافیک نیست، مثلا می تونستی از تیتر: به زیبایی یک جهنم استفاده کنی، بخش صدا گذاری هم میتونستی از تیتر ندایی از ته ججهنم استفاده کنی. ولی خب انتخاب با خودته هر چی خودت میخای برای مقالت انتخاب کن[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
همچنین نقدت پر از غلط املاییه سعی کن قبل از منتشر کردنش حداقل 2 بار بخونیش.
از ، ؛ ّ َ ُ ِ ٍ ٌ ً که بهشون میگن علائم نگارشی اصلا استفاده نکردی، در ضمن فک کنم از نقطه خیلی خوشت میاد همینجوری فرت و فرت نقطه گذاشتی[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
همچنین اگر اولین نقدته باید بگم گل کاشتی[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
هر کس بنا به سلیقه ای که داره تیتر می زنه در ضمن مگه battlefield هست که بنویسه به میدان نبرد خوش آمدید ؟[img]images/smi/s0 (43).gif[/img] میشه نوشت ولی همه فک می کنن بتلفیلد هستش ! در مورد داستان نظری ندارم چون اطلاعی ندارم ! بکش یا کشته شو یه تیتر خیلی قدیمی هستش به نظرم نبرد خونین خیلی هم بهتر بود و با خلاقیت انتخاب شده بود ! من دیگه حرفی ندارم [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
با این فرت و فرت نقطه گذاشتن خیلی موافقم ! مگه جلال آل احمد بودی و داشتی یه رمان سر تا سر ادبی می نوشتی که انقد نقطه می زاشتی ؟ تازه جلالم جمله هاشو یه جور میگه که به نقطه نیاز داشته باشه و از خودش نقطه نمی زاره ! ویرگول هم چیز باحالی هست !
تیتر: مبارزات جهنمی به نظرت خیلی جالبه[img]images/smi/s0 (43).gif[/img] راستی اصلا حواسم به بتلفیلد نبود [img]images/smi/s0 (25).gif[/img] جاش میتونست بگه به جهنم خوش آمدید. بکش یا کشته شو اگه قدیمیه پس ببر یا بمیر بهتره.[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
راستی نقطه ویرگول چیز باحال تریه[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]؛
(05-08-2014, 12:59 PM)'Golden_Eagle' نوشته است: نقلقول:
(05-07-2014, 08:21 PM)'Golden_Eagle' نوشته است: سلام دوست عزیز امیدوارم از انتقادهایی که می کنم نارحت نشی[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
باید بهت بگم که نقد توصیف کردن نیست، نقد نشون داد خوبی ها و بدی های یک بازیه(شما در بخش گرافیک نسبتا خوب کار کردید) که در این امر بیشتر باید نقاط ضعف رو بگی، به قول دوستان به بازی رحم نکن.
تیتر هات اصلا جالب نبود، مثلا می تونستی به جای مبارزات جهنمی یه تیتر جنجالی و جالب استفاده کنی مث به میدان نبرد خوش آمدید. یا تو بخش داستان، راستی فک کنم داستان بازی میره به گذشته تا آینده این تیتر براش خوب بود: سفر به گذشته، قسمت گیم پلی هم تیتر: بکش یا کشته شو بهتر بود، نمایی از خشم اصلا تیتر جالبی برای بخش گرافیک نیست، مثلا می تونستی از تیتر: به زیبایی یک جهنم استفاده کنی، بخش صدا گذاری هم میتونستی از تیتر ندایی از ته ججهنم استفاده کنی. ولی خب انتخاب با خودته هر چی خودت میخای برای مقالت انتخاب کن[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
همچنین نقدت پر از غلط املاییه سعی کن قبل از منتشر کردنش حداقل 2 بار بخونیش.
از ، ؛ ّ َ ُ ِ ٍ ٌ ً که بهشون میگن علائم نگارشی اصلا استفاده نکردی، در ضمن فک کنم از نقطه خیلی خوشت میاد همینجوری فرت و فرت نقطه گذاشتی[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
همچنین اگر اولین نقدته باید بگم گل کاشتی[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
هر کس بنا به سلیقه ای که داره تیتر می زنه در ضمن مگه battlefield هست که بنویسه به میدان نبرد خوش آمدید ؟[img]images/smi/s0 (43).gif[/img] میشه نوشت ولی همه فک می کنن بتلفیلد هستش ! در مورد داستان نظری ندارم چون اطلاعی ندارم ! بکش یا کشته شو یه تیتر خیلی قدیمی هستش به نظرم نبرد خونین خیلی هم بهتر بود و با خلاقیت انتخاب شده بود ! من دیگه حرفی ندارم [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
با این فرت و فرت نقطه گذاشتن خیلی موافقم ! مگه جلال آل احمد بودی و داشتی یه رمان سر تا سر ادبی می نوشتی که انقد نقطه می زاشتی ؟ تازه جلالم جمله هاشو یه جور میگه که به نقطه نیاز داشته باشه و از خودش نقطه نمی زاره ! ویرگول هم چیز باحالی هست !
تیتر: مبارزات جهنمی به نظرت خیلی جالبه[img]images/smi/s0 (43).gif[/img] راستی اصلا حواسم به بتلفیلد نبود [img]images/smi/s0 (25).gif[/img] جاش میتونست بگه به جهنم خوش آمدید. بکش یا کشته شو اگه قدیمیه پس ببر یا بمیر بهتره.[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
این شوخی بود یا داری مسخره می کنی[img]images/smi/s0 (60).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (66).gif[/img]
(05-08-2014, 10:25 PM)'PWLG' نوشته است: (05-08-2014, 12:59 PM)'Golden_Eagle' نوشته است: نقلقول:
(05-07-2014, 08:21 PM)'Golden_Eagle' نوشته است:
عزیز دل برادر، هر کسی سلیقه ای داره و هر جور حال کنه تیتر میذاره. شما به جای راهنمایی مسخره میکنی؟
به جهنم خوش آمدید؟ ببر یا بمیر؟
نظرات خود را به دیگران تحمیل نکنید.
امیر جان
نبرد خونین جالبه چون معادل فارسی mortal kombat هست.
سفر به آینده اشتباهه چون کسی به آینده سفر نمیکنه. مثلا اگه من بودم مینوشتم "تو باید برنده بشی".
با بقیه تیترات کاری ندارم و این دو تا رو برای مثال گفتم.
کلا اگه عجله نمیکردی اسم های بهتری به ذهنت میرسید.[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
مرسی سعی میکنم دفعه ی بعد عجله نکنم
ای کاش همه مثل شما به نظر دیگران احترام می زاشتند