11-08-2016, 04:28 AM
پاتریک بچ (Patrick Bach)، مدیر ارشد استودیوی دایس الکترونیک آرتز در سوئد، این استودیو را ترک میکند. ایشان به مدت ۱۵ سال در الکترونیک آرتز حضور داشتند و برروی عناوین فوقالعاده استودیوی دایس مانند Battlefield و Star Wars Battlefront کار کردند. برای دریافت اطلاعات بیشتر با وبسایت خبری، تحلیلی گیمفا همراه باشید.
رئیس شرکت الکترونیک آرتز، آقای پاتریک سادرلند (Patrick Soderlund) در بیانهای به PlayStation Lifestyle بیان کردند:
نقلقول:پاتریک بچ در الکترونیک آرتز و دایس در طول این ۱۵ سال یک همکار فوقالعاده بوده است. ما به خاطر همه کمکهایش از او تشکر میکنیم، مخصوصا برای فرانچایز Battlefield و طرفداران آن و برای او بهترین چیزها را در ماجراجویی بعدیاش آرزو میکنیم.
آقای بچ در بیانه خود در این مورد اشاره کرده است که در الکترونیک آرتز و دایس یک «گردش حماسی» داشته است.
نقلقول:من قطعا Battlefield 1 را برای یک مدت بسیار طولانی بازی میکنم و منتظر هستم تا ببینم اثر شگفت انگیز بعدی تیم در استودیوی دایس چه خواهد بود.
هنوط صحبتی در مورد کار و فعالیت بعدی پاتریک بچ یا این که چه کسی به عنوان جانشین او در استودیوی دایس انتخاب خواهد شد، نشده است. باید منتظر اطلاعات بیشتر در این مورد از الکترونیک آرتز باشیم.
بزرگ ترین عنوان استودیوی دایس بازی Battlefield 1 بود که در تاریخ ۲۱ اکتبر منتشر شد و البته با استقال بسیار خوبی نیز مواجه گردید. استودیوی دایس علاوه بر برنامههایی که برای آینده Battlefield 1 دارد، برروی محتواهای جدیدی برای عنوان Star Wars Battlefront کار میکند. این استودیو همچنین در حال ساخت بازی Star Wars Battlefront 2 است که قرار است در پاییز سال ۲۰۱۷ منتشر شود.Darkness travels along my sight...Opening the windows to reveal the light
BAT#