(07-03-2016, 10:44 AM)Kian Khatibi نوشته است: سلام.
من چند روز قبل رفتم سی دی فروشی تا بازی بخرم و بعد از فروشنده در مورد ارتقا سیستم پرسیدم که این جواب رو به من داد:
کلا از نظر من ارتقا سیستم کار اشتباهی هست یعنی که مثلا فقط سی پی یو رو ببرید بالا یا مثلا فقط کارت گرافیک.شما اگر خواستی کامپیوترت رو قوی تر کنی کلا باید یه سیستم جدید بگیری یعنی همه چیزش جدید باشه مادربورد،پاور،رم و.....
چرا؟چون شما اگه فقط به عنوان مثال گرافیک و رم رو بالا ببری بعد می بینی سی پی یو ضعیفه یا مثلا فقط سی پی یو رو میبری بالا میبیند که رمتون ضعیفه یا هرچیز دیگه ای...
بنابراین کلا یه سیستم جدید بگیرید.
و این دیگه تقریبا میشه گفت یه کار اشتباهی هست که کامپیوتر رو ارتقا بدید الان خرید کنسول خیلی بهتره چون قوتر هست و بازی ها هم براش بهینه تر هستن.
من هم این موضوع رو اینجا گفتم تا نظر شما دوستان و بزرگواران عزیز را بشنوم.
حرف فروشنده در مورد ارتقاء بخشی از سیستم توی اکثر مواقع درسته. ولی نه همیشه. یه زمانی هست که شما پردازندهی قوی دارید و کارتتون ضعیفه. اینجا میشه با خرید یه کارت همه چی رو حل کرد. ولی خیلی مورد نادریه که طرف پردازنده ی قوی داشته باشه ولی کارتش ضعیف باشه.
در مورد کنسول هم واقعا مسئلهی سلیقه س. کنسولا هم مشکلات خاص خودشون رو دارن. مثل قیمت بازیا یا دردسرای تعویض و ضررش. یا در بهترین حالت اکانتای ترکیبی که پیدا کردنشون راحت نیست. دردسر و هزینهی مربوط به خرید و انتقال دیتای بازی بماند. اگر هم PC گیمر باشید یه مدت کنار اومدن با کنترلر براتون سخته. البته الآن ممکنه یه شخصی با خودش بگه چه دردسری. ایشون احتمال زیاد به خاطر سلیقه شون حاضرن هر مشکلی رو تحمل کنن. مثل خود بنده که نصب 65 گیگ GTA V برام مشکل تلقی نمیشه.
به هر حال انتخاب با شماست. ببینید بیشتر به کدوم نیاز دارید و کدوم به صرفه تره.
(07-03-2016, 12:03 PM)assassin. نوشته است: ممنون از این که جواب دادید.
الان با خیال راحت دیگه بگیرمش یعنی سی پی یو مشکلی براش ایجاد نمیکنه؟؟؟
در مورد رم هم الان من دوتا چهار گیگ دارم نه یه هشت گیگ. یعنی اگه برند فعلی پیدا نکرم حتما باید یه هشت گیگ از یه برند دیگه بگیرم و نمیتونم یه چهار گیگ از برند دیگه بگیرم ولی هم باس رم های خودم.پاور که ارتقا نیاز نداره کافیه؟؟؟
ویه سوال دیگه من الان با این سیستم مثلا بازی assassins syndicate را رو تنظیمات high
50-40 فریم بازی میکنم.الان با خرید این گرافیگ میتونم بازی های روز و آینده را 60 فریم ثابت با تنظیمات Ultra بدون aa در رزولوشن 1080 بازی کنم یا به خاطر سی پی یو نمیتونم فعلا به فکر 4k هم اصلا نیستم فقط 1080 با تنظیمات Ultra بدون aa ؟؟؟
باز هم تشکر از این که جواب دادید.
خواهش میکنم دوست عزیز.
خیر هیچ مشکلی پیش نمیاد.
پاور کافی هستش. کارتای انویدیا دائما در حال کاهش مصرف هستن.
همونطور که گفتم CPU مشکل خاصی ایجاد نمیکنه. اگر کارت توانایی اجرای بازی رو به صورتی که گفتید داشته باشه (که داره)، قطعا اجرا میکنه.
(07-02-2016, 10:36 PM)mobinmotahari نوشته است: یک سوال دیگه هم داشتم هارد دو ترابایتی خوب چی معرفی میکنید؟
سوال دیگه اینکه نسخه های بنفش و آبی و سبز Western digital چه تفاوتی دارند؟کاربرد هرکدوم چیه؟
خوب پیشنهاد کردن هارد توی بازار به این متنوعی یه کم سخته. ولی خودتون به هاردهای خوبی اشاره کردین. وسترن دیجیتال کیفیت خوبی داره.
مدلهای سبز کم ترین مصرف برق رو دارن.
مدلهای آبی به نوعی مدل استاندارد و عادی محسوب میشن.
مدل بنفش یه کم پیشرفته تر محسوب میشه و کارایی بهتری دارن چون میزان گردششون متغیره با توجه به نیاز.
مشکی هم بهترین و با کیفیت ترین مدل هستش که به ازای
هزینهی اضافی کارایی خوبی ارائه میده