موضوعها: 683
(05-31-2014, 10:21 AM)'azera110' نوشته است: به نظر شما بازی رو بگیرم یا نه؟
شما بگیر.خیلی سرگرمیه خوبیه.
هم میتونی هک کنی، هم میتونی ول بچرخی، هم میتونی مراحل تکراری رو بگذرونی، هم میتونی به این پست مراجعه کنی، هم میتونی به مشکل بربخوری(چه تو نصبش و چه تو خود بازی)، هم میتونی اعصابتو خط خطی کنی از مشکلاتش، هم میتونی به حرف دوستانی که میگن"بهترین بازی دنیاس" توجه کنی و هم میتونی تو n نفر از خوبو بدش بشنفی و هم میتونی...
خلاصه بگم، ارزش یه بار امتحان کردنو داره
موضوعها: 0
(05-31-2014, 10:45 AM)'station' نوشته است: (05-31-2014, 10:21 AM)'azera110' نوشته است: به نظر شما بازی رو بگیرم یا نه؟
شما بگیر.خیلی سرگرمیه خوبیه.
هم میتونی هک کنی، هم میتونی ول بچرخی، هم میتونی مراحل تکراری رو بگذرونی، هم میتونی به این پست مراجعه کنی، هم میتونی به مشکل بربخوری(چه تو نصبش و چه تو خود بازی)، هم میتونی اعصابتو خط خطی کنی از مشکلاتش، هم میتونی به حرف دوستانی که میگن"بهترین بازی دنیاس" توجه کنی و هم میتونی تو n نفر از خوبو بدش بشنفی و هم میتونی...
خلاصه بگم، ارزش یه بار امتحان کردنو داره
[img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
موضوعها: 14
پلتفرم های شما:
دوستان من تو بازیم کنترل خوبی روی موس ندارم با اینکه حساسیت موس رو تا آخر پر کردم ولی بازم کنده. شمام همچین مشکلی دارین؟
موضوعها: 0
سلام همه دوستان من بازی رو که نسخه نصب شده هست رو گرفتم ولی وقتی بازی رو اجرا میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته اصلا نمیره تو بازی
همه رقمه کرک هم امتحان کردم ولی بازم نرفت .. اون برنامه uplay رو حتما باید نصب داشته باشم تا اجرا بشه .
ویندوز 8 گرافیک 2 ati رم 4 cori 5 3.2gh
موضوعها: 1
(05-29-2014, 07:05 AM)'gtstars' نوشته است: سلام
دوستان من کارت گرافیکم AMD radeon 6850 هستش و رم هم 4 گیگ و سی پی یو 7500
چرا تو بازی هی استوب میکنه یعنی چند لحظه هنگ میکنه و خشک میشه با اینکه تو پایین ترین گرافیکش گذاشتم ولی برام اینطوریه؟ همه چیم هم آپدیته و درایوهاش نصبه
داداش منم hd6850 دارم با رم 4 و cpu core i3 540
واس منم بد فریم میده ! میشه بازی کردا ولی اصلا حال نمیده ! بین 25 و 30 متغیره فریم
گیر هم میکنه بعضی مواقع [img]images/smi/s0 (38).gif[/img]
موضوعها: 683
مشکل بنده حل شد. با تشکر از دوستانی که چه تو گیمفا و چه تو جای دیگه راهنمایی ام کردن[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
نسخه 3dm رو خریدم و بعدش کرک هات فیکسو ریختم و به همین راحتی دارم رو مدیوم بازی میکنم.
راستی تو یه قسمت از تنظیمات بازی نوشته بود که تکسچر کوالیتی رو های هست ولی داخل تنظیمات گرافیکی بازی رفتم و همه رو مدیوم گذاشته بود[img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
به هرحال رو مدیوم بدون هیچ مشکلی بازی بازی میکنم و رو های نذاشتم ولی یه بار امتحان میکنم بینم کارتم تحملشو داره یا نه؟[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]