ُسلام،خیلی خوشحالیم که برای بار ششم در خدمتتون هستیم.پس از فاجعه ی قسمت پنجم و البته انتقاد سازندهِ دوستان و به میل خودم،تصمیم داریم تا مصاحبه رو به روزای اوجش (مصاحبه با CJ و Ezio) برگردونیم! و من تمام تلاش و وقت خودم رو گذاشتم تو این قسمت تا مصاحبه به ریشه هاش برگرده! (الکی مثلا ما یوبی سافتیم )
دیگه از سبک داستانی هم خبری نیست و ما همون راه پرسش و پاسخ خودمون رو در پیش میگیریم (تنها نویسنده و مهمان،در مقاله حضور خواهند داشت)
اما از این ها بگذریم میرسیم به مهمون برناممون؛مرد این روز ها دنیای گیم؛جناب آقای بیـگ باس!
توجه مهم: دوستان همون طور که مستحضر هستید بازی تازه منتشر شده و داستان بازی از اهمیت بالایی برخورداره! سعی کردم در جریان مصاحبه از مطالب اسپویل دار استفاده نکنم اما توجه کنید در پایان مصاحبه،به شکل شدیدی اسپویلر داستانی وجود داره،با این حال نگران نباشید چون قبل از اون بخش یک هشدار اسپویل گذاشتم و اونایی که همچنان بازی را تمام نکردن میتونن از اون قسمت به بعد رو نخونن!
نام: بیگ باس،اسنیک،جک و هزار و یک اسم دیگر
لقب: همان هزار و یک اسم دیگر لقباشن
نقش: MGS
نویسنده: آقا سلام خیلی خوش اومدین.
بیگ باس: بیگ باس بگو امشب چه زیباست**این بدبختیا از سوی گیمفاست**این مصاحبه اول دنیاست**هنگام تمسخر و تماشاست
سلام بر شما ای جوان
نویسنده: احشنت، بسیار عالی، جناب بیگ باس یا هر چیز دیگه ای که بهتون میگن،میشه لطف کنین بگین ما چی صداتون کنیم تو جریان مصاحبه،اصلا گیج شدیم حاجی شما 400 تا اسم داری! جان،جک،اسنیک،بیگ باس،غضنفر و... آخه چی بگیم به شما؟!
بیگ باس: بیگ باس بگو امشب چه زیباست**این بدبختیا از سوی گیمفاست**این مصاحبه اول دنیاست**هنگام تمسخر و تماشاست
سلام بر شما ای جوان
نویسنده: احشنت، بسیار عالی، جناب بیگ باس یا هر چیز دیگه ای که بهتون میگن،میشه لطف کنین بگین ما چی صداتون کنیم تو جریان مصاحبه،اصلا گیج شدیم حاجی شما 400 تا اسم داری! جان،جک،اسنیک،بیگ باس،غضنفر و... آخه چی بگیم به شما؟!
نویسنده: بَه بَه،صحیح خدا به شما خیر بده جناب عباس بزرگ! چقدر هم این اسم برای بنده آشناست!
بیگ باس: بله،به لطف بچه های با صفای خوزستان الان چندین شعبه از فلافلی سلف سرویس "بیگ عباس" رو راه انداختیم که خدارو شکر شعبه آمریکای فلافلیمون تونسته مک دونالد رو شکست بده.الان داریم شعبه افغانستان رو هم راه اندازی میکنیم.
نویسنده: آقا من یه سوال داشتم؛آخه مردم بیگناه افغانستان چه گناهی کردن که رفتین دارین "بُکش بُکش" راه میندازین؟!
بیگ باس: راستش ما رو برده بودن اول با طالبان بجنگیم،بعد یه حاجی ای بنام کوجیما پیدا شد مارو استخدام کرد!
نویسنده: آخ گفتی کوجیما،آخر کونامی نامرد اخراجش کرد!
بیگ باس: خدا رو شکر هممون از اون جهنم خلاص شدیم.این رئیس کونامی از بس خثیث بود،کولر استدیو رو روشن نمیکرد! برنامه نویسامون هم مثل هاپو عرق میریختن ولی پول اجاره خونشون هم در نمیومد و با یارانه زندگیشون میچرخید!
نویسنده: آقا من تا دیروز که داشتم واسه مصاحبه آماده میشدم ، فکر میکردم که کوجیما ما رو ترول کرده!ولی امروز ورقه برگشت!
بیگ باس: البته اون کوجیمایی که من میشناسم امکانش هست که شما رو ترول کنه! از بس این بشر دیوانه هست!
نویسنده: آخه این حاجی کوجیما مشکلش چیه؟! یعنی کلا اونقدر که این داستان متال پیچش داره،روده های باریک من نداره!
بیگ باس: والا ما هم هنگ کردیم،خود من الان نمیدونم کی هستم اصلا!
نویسنده: آقا این قضیه ی چاپتر سوم چی میشه پس؟!
بیگ باس: قضیشو راستش نمیدونم ولی فک میکنم مدیر محترم کونامی تماماً و کمالاً دیالوگای اون رو به زیبایی هر چه تمام تر بنویسن!
نویسنده: آقا شنیدیم این بازی ای شما خیلی به فیلم Escape from New York شباهت داره و حتی شخصیت شما رو از شخصیت اصلی اون فیلم که اون هم اسمش Snake بود اسکی رفتن!
بیگ باس: آره بابا،فیلمشون مال زمان ناصرالدین شـاه بوده بعد اومدن به ما میگن اسکی رفتین،همین چند وقت پیش هم میخواستن شکایت کنن که جناب کوجیما با جنگ روانی زیباشون،همشون رو خر کردن و کلا قضیه ختم به خیر شد گرچه من بدبختو یه روز انداختن تو بازداشگاه!
نویسنده: آقا من مهمترین سوالی که میخواستم بپرسم ازتون در مورد این کارتُن های مخفی کاریتونه! آخه چرا اون هوش مصتوعی ها اونقدر منگل تشریف دارن؟! بدترین جاش اونجا بود که روی اون کارتُن یک طرح بووق متاسفانه گذاشته بودی و اون سرباز منحرف کلا پست نگهبانیش رو فراموش کرد! کم مونده بود که....!
بیگ باس: آقا ما خانوادتاً کارتُن خواب بودیم از بچگی،والا منم اون سربازا رو میدیدم دلم میسوخت،برای همین چند ثانیه بیشتر ایستَه میکَردم تا طرف حال کنه!!
نویسنده: آره منم دلم سوخت براش،آدم واقعیت مجازی بزنه اونقدر طبیعی نمیشه براش که برای اون با یه تیکه کارتُن شده بود!! وایسا ببینم شما گفتین "ایستَه میکردین" ماشالله تو افغانستان بودین زبون اونجا رو خوب یاد گرفتین! احشنت به شما،خب بگذریم آقا بچه ها ازتون سوتی خفن پیدا کردن و واسمون ایمیل فرستادن ؛ شما مگه یه چشتون کور نیست؟! پس چطوری با اون چشم کورتون هم میتونین نشونه گیری کنین؟!
بیگ باس: به اون کاربری که اینو کشف کرده بگو "برو دوغتو بنوش!"، مرد حسابی ما برای راحتی اونایی که چپ دستن یا راست دست این کارو کردیم! بعد شما نمک نشناسا...!
نویسنده: آقا،ماشالله شما تو تربیت سرباز هم خیلی ماهر هستید و یپا سرهنگ علیفرین برای خودتون! دیده شده تو مادر بیس به چندتا از اون بنده خدا ها چک و لگد هم بزنید میگن: Thank you boss! یعنی عین سـگ ازتون میترسن!
بیگ باس: بله دیگه،مثل سربازی های شما بچه سوسولا نیست که! هر کی کارشو اشتباه انجام بده ده روز تو انفرادی باس جون بده!
نویسنده: آقا شنیدیم شما خیلی کم رو و کم حرف هستین! دلیل خاصی داره؟!
بیگ باس: بله بنده سیگار زیاد میکشم،خیلی گلو درد دارم،اصلا اوضام داغونه! برای همین قادر به صحبت کردن زیاد نیستم! آقا من الان دارم میترکم یکساعت دارم حرف میزنم بیزحمت یه نخ سیگار واسم بیارید!
نویسنده: مرد حسابی،سیگار توی استدیو ممنوع،بعدش هم انقدر نکش،در شان شما نیست که انقدر به سیگار و قلیان اعتیاد داشته باشی!
بیگ باس: آقا من تفریحی میکشم!
نویسنده: بسه..بسه دیگه نمیخوام بشنوم چیزی! آقا میرسیم به یک موضوع مهم دیگه و اون هم خواهر کوایت هستن! آقا ایشون مشکل دارن با اون وضع داغون پوشش شون اومدن جنگ؟! آقا یه لباس سالم انقدر گرون بود؟!
بیگ باس: آقا اینطوری غیبت نکن، بنده در این مورد با ایشون صحبت کردم و ایشون هم قبول کرد و ماهم یه صیغه متبرکه خوندیم و انشالله تا چند وقت آینده میریم سر خونه زندگی!
نویسنده: یا خود خدا، چــــی؟؟ روایت آمده کسی که با همچین فردی صیغه بخونه، فرشتگان به روی او تف خواهند کرد! مرتیکه از سِنِت خجالت بکش ، ناسلامتی چند تا بچه داری تو!
بیگ باس: آقا من کار خلاف شـرع که نکردم!
نویسنده: ولش کن اصلا آقا،یه ایمیل جدید اومده که گفته این یارو رایدن تو این مرحله آخر متال 2 چرا اون ریختی ظاهر شد؟! حیا کجا رفته آخه؟ این جناب کوجیما نمیگن تو کشوری مثل ایران بچه 3 ساله GTA بازی میکنه پس اینو هم بازی میکنه؟!
بیگ باس: اون الاغ رو میگی؟! اونو به اندازه کافی ادب کردم! مرتیکه با اون وضعش که جلوم حاضر شد،آبروم رو برد،یعنی قشنگ ایشون شِت زدن تو ابهت بنده!
نویسنده: جناب عباس،حالا این خواهر کوایت واقعا چه مشکلی دارن نمیتونن درست حرف بزنن؟! شنیدم که یه انگـل دارن که باعث میشه نتونه انگلیسی صحبت کنه! آخه مگه میشه؟ آیا داریم؟! مردم آیا داریم همچین چیزی؟!
بیگ باس: نبابا،کونامی خساست بازی در آورد یه صداگذاری انگلیسی خرج نکرد! ببخشید شوخی کردم! ایشون تو مراحل آینده مثل بلبل براتون صحبت میکنن
نویسنده: با مزه! حاجی یه راز مخفی هست توی بازی،که میتونی تو روز تولدت بری شمع ها رو فوت کنی! مرد به اون گُندگی خجالت نمیکشی؟!
بیگ باس: آقا این که چیزی نیست اول قرار بود گروه کنسرت آقاسی و دوستان هم تشریف بیارن و این شعر رو بخونن:
نقلقول: خیلی دوستم میداشتی سربه سرم میذاشتی
گل ستاره ها را تو چشمونم میکاشتی
هرگز یادم نمیره صفای آن شب
عجب شبی بود آی عجب شبی بود - عجب شبی بود آی عجب شبی بود
که قانون کپی رایت اجازه نداد ما ازین شعر تو بازی استفاده کنیم!
نویسنده: عجـب!! که اینطور! ببینم حاجی این شاخت ماجراش چیه؟! هر روزم میگن بلند تر میشه!
بیگ باس: شاخ رو که دیگه نگو،از همین الان حدود 10 تا از این سایت های ضد فراماسـون اومدن در مورد من مقاله توهین آمیز نوشتن و گفتن من نماد شیطـان پرستیم
نویسنده: حاجی جان شما هدفت چی بود این گوسفندای بنده خدا رو میفرستادی هوا؟!
بیگ باس: قربونت برم شما قیمت گوشت رو که دیگه خودت میدونی! همین چند گرم گوشت هم خودش غنیمتیه به هر حال!
نویسنده: صحیح، خب حاج آقا بپایان برنامه داریم میرسیم.طبق سنت قدیمی مون در پایان هر برنامه چند کلمه میگیم و شما اولین نظرتون رو در موردش بگین:
نوب:جماعتی خائن
ریشه:[b]کلا چیز خوبیست!
پایان استدیو کوجیما:آغاز یک حماسه
کونامی:شیطان زمان!
دکتر فریمن:شهروز رو میگی؟
حامد زاهدی:یکی از با صفاترین حامیان ما برای افتتاح فلافلی بیگ عباس!
عیزا:[b]آشپز فلافلی ماست[/b]
آنچارتد:چی هست؟!
ممد اسپم:حماسه اخطاری!
قلـیان:دو سیب بکشید!
فلافل:[/b]رقیب دیرینه ی مک دونالد و KFC!
گوتی:پرسیدن داره آیا؟!
نویسنده: خب جناب بیگ عباس به دقایق آخر برنامه رسیدیم چه حرفی با کاربران سایت گیمفا دارید؟
بیگ باس: اول از همه چاکرتونم و دوم هم اینکه بیخیال درس و مشق بشید و فقط به بازی کردن بپرازید!
نویسنده: واقعا نصیحت برادرانه ای بود،احشنتم،یک لحظه صبر کنید،آقا عباس اینجا یه ایمیل صوتی اومده زده محرمانه!
((آغاز اسپویل))
بیگ باس: چی شرو ور میگی دادا؟!نویسنده: همراه این فایل صوتی یک متن معنا دار نوشته: "تنها جهت شِت زدن به اعصاب مهمانتان"
بیگ باس: ببین چی گفته مرتیکه تا حقش رو بزارم کف دستش
[b]نویسنده: [/b]اجازه بدید،آقا بدبوی این فایل صوتی رو اجرا کنید بی زحمت تا بینندگانمون هم بشنون!
فایل صوتی: با سلام خدمت آقا عباس عزیز و مجری محترم. این فایل صوتی از فادر بیس (Father Base) ارسال میشود.آقا عباس شرمنده ام به مولا.والا من.. من بیگ باس هستم.ما داشتیم واسه سازمان انتقال خون،خون مورد نیاز تامین میکردیم از قضا شما هم اومدی اونجا خون بدی متاسفانه خون آلوده بنده وارد بدن شما شد و کلا شما تبدیل به اُسکل بلفطره شدین.شما در واقع ونوم هستین که متاسفانه الان مغزتون معیوبه و فک میکنین بیگ باسین.لطفا آرامش خود را حفظ کرده و خود را به نزدیک ترین تیمارستان تحویل دهید.با تشکر
بیگ باس: حاجی گرفتی مارو؟ دوربین مخفیه؟!
[b]نویسنده: [/b]این یارو راست میگه! پس نگو تو شاخ در آوردی! مرتیکه تو ونوم هستی نه اسنیک!
بیگ باس: ببین چی گفته مرتیکه تا حقش رو بزارم کف دستش
[b]نویسنده: [/b]اجازه بدید،آقا بدبوی این فایل صوتی رو اجرا کنید بی زحمت تا بینندگانمون هم بشنون!
فایل صوتی: با سلام خدمت آقا عباس عزیز و مجری محترم. این فایل صوتی از فادر بیس (Father Base) ارسال میشود.آقا عباس شرمنده ام به مولا.والا من.. من بیگ باس هستم.ما داشتیم واسه سازمان انتقال خون،خون مورد نیاز تامین میکردیم از قضا شما هم اومدی اونجا خون بدی متاسفانه خون آلوده بنده وارد بدن شما شد و کلا شما تبدیل به اُسکل بلفطره شدین.شما در واقع ونوم هستین که متاسفانه الان مغزتون معیوبه و فک میکنین بیگ باسین.لطفا آرامش خود را حفظ کرده و خود را به نزدیک ترین تیمارستان تحویل دهید.با تشکر
بیگ باس: حاجی گرفتی مارو؟ دوربین مخفیه؟!
[b]نویسنده: [/b]این یارو راست میگه! پس نگو تو شاخ در آوردی! مرتیکه تو ونوم هستی نه اسنیک!
[b]نویسنده: [/b]ونوم فقط پاشو برو دنبال چاپتر سه بگرد تا سرت کلاه نرفته!
بیگ باس: ای کونامی پدر صلواتی! داداش ما رفتیم دنبال چاپتر سه ببینم کی هستم! یا علی!
پس از پایان برنامه:
[b]نویسنده: [/b]آفرین ممد،خیلی خوب تقلید صدا کردی یارو واقعا فک کرد ونومه
Mohammad.Hl: آره خیلی خوب گیرش آوردیم
[b]نویسنده: [/b]خب دوستان دیدین چطوری بهش خالی بسیتم؟! این نقشه ی من و ممد هستش تا بیگ عباس بره کونامی رو با ** یکسان کنه و بعدش مجبور بشن چاپتر 3 رو بسازن! ما ترشی نخوریم یه چیزی میشیما! ما کوجیما رو هم پشت سر گذاشتیم.راستی بنظرتون مصاحبه 6 به ریشه ها برگشت؟! من سعی کردم برای واقع گرایانه بودن شخصیت بیگ باس از طنز کمتری استفاده کنم! امیدوارم که لذت برده باشین و حتما در نظر سنجی ما شرکت کنید!
نظرسنجی قسمت بعدی: (به خواسته دوستان از کاندید های شاخص دوره های قبلی استفاده کردیم)
Vaas - Farcry 3
Edward Kenway - AC:Black Flag
Vito - Mafia 2
نویسنده: مهدی اسلام زاده به همراه ایده های بی نظیر Geniuss و BadBoy4Ever
تعداد کلمات: 1844 کلمه!
بدرود!
Mohammad.Hl: آره خیلی خوب گیرش آوردیم
[b]نویسنده: [/b]خب دوستان دیدین چطوری بهش خالی بسیتم؟! این نقشه ی من و ممد هستش تا بیگ عباس بره کونامی رو با ** یکسان کنه و بعدش مجبور بشن چاپتر 3 رو بسازن! ما ترشی نخوریم یه چیزی میشیما! ما کوجیما رو هم پشت سر گذاشتیم.راستی بنظرتون مصاحبه 6 به ریشه ها برگشت؟! من سعی کردم برای واقع گرایانه بودن شخصیت بیگ باس از طنز کمتری استفاده کنم! امیدوارم که لذت برده باشین و حتما در نظر سنجی ما شرکت کنید!
نظرسنجی قسمت بعدی: (به خواسته دوستان از کاندید های شاخص دوره های قبلی استفاده کردیم)
Vaas - Farcry 3
Edward Kenway - AC:Black Flag
Vito - Mafia 2
نویسنده: مهدی اسلام زاده به همراه ایده های بی نظیر Geniuss و BadBoy4Ever
تعداد کلمات: 1844 کلمه!
بدرود!