09-19-2017, 12:15 PM
(09-02-2017, 02:09 AM)Future نوشته است:(08-31-2017, 06:37 PM)رامین00 نوشته است: سلام مجدد من یه بدبختی تونستم درستش کنم ولی بعد 2 الی 3 دقیقه صفحه قاطی میشه میبره بیرون بعد همون ارورو میده تو گرافیک بالا بدون لگ یا افت فریم میاره ولی بعد 2 الی 3 دقیقه میبره بیرون تو گرافیک بایین بایین هم همینجوریه ترفندی هس بزنم بیاره راحت؟؟؟؟![]()
![]()
گمون میکنم شما از نسخه 3dm بازی استفاده میکنید بهتره که هر چه زودتر با این روش به نسخه ریلودد تبدیل کنید
۱٫کرک را دانلود کرده و آن را با نرم افزار Winrar اکسترکت کنید.
۲٫حال شما چهار تا پوشه دارید (Crack.RLD . GTA V Retail to Steam . Installers . update) دارید.
۳٫اول وارد پوشه Installers بشوید و Social Club v1.1.5.8 را نصب کنید.
۴٫ وارد پوشه Update شوید و محتویات آن را در محل بازی خود بریزید. (فقط فایل update.rpf در محل بازی خود و در پوشه Update بازی بریزید)
۵٫وارد پوشه GTA V Retail To Steam شوید و محتویات آن را در پوشه اصلی بازی خود بریزید.
۶٫ و در آخر وارد پوشه Crack .RLD شوید و باز محتویات آن را در پوشه اصلی بازی خود بریزید و برای اجرا کردن بازی روی GTA V Luncher کلیک کنید و از بازی لذت ببرید.
(09-02-2017, 03:41 PM)hotz نوشته است: سلام ببخشید من یه مشکلی دارم تو بازی . اولا باید بگم کخ من الان ۳ تا بازی ریختم رو سیستم که هیچکودوم رو نصب هم نکردم همرو فایل های تصب شدشو از یه سیستم دیگه کبی کردم تو این سیستم.
بازی ها : pes2017 / Call of Duty Black Ops II / Need for Speed Most Wanted
هستش که هرکودوم یه مشکل جدا دارن.
موست وانتد اجرا میشه داخل بازی بعد از گذشت چند مین یهو یه جا گیر میکنه و بازی حرکت نمیکنه ولی منو های بازی باز میشه و باید بازی رو کلا بست.
pes هم فقط این ارور رو میده:
unable to initializ steam api
من هم استیم رو نصب و آبدیت کردم اکانت هم ساختم همه چی اوکی بازی رو هم با خود استیم اجرا کردم ولی باز همین ارور هست.
کال آفدیوتی هم اجرا میشه یه سری انیمیشن و فیلم نشون میده بعد ارور
|has stoped working
میده خواستم ببینم باید بازی رو نصب کنم تا درست شه همونطور کککه گفتم اینارو کبی کردم.
و یا اینکه مشکل از چیز دیگس.
کانفیگ سیستم هم بیشتر از سیستم مورد نیاز بازی هاست ممنون میشم باسخگو باشین
کرکو عوض کردم ولی بعد 2 الی 3 دقیقه بازی مشکل گرافیکی میاد یعنی صفحه قاطی میشه می بره بیرون جالبه برام سیستمم ضعیف نیست طرف رو سیستم رم 2 گرافیک 1 راحت اجرا کرد من حتی رو گرافیک بایین بایین این مشکل برام بیش میاد سیستتمو براتون گفتم
CPU = نسل 7 CORE I5 3.4
RAM= 8
H.D.D= 1 T
GPU=AFOX 630 GT 4GIG