امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نقد بازی های IGI 1&2
سلام امروز یادم به به این 2 بازی افتاد گفتم یه نقدی بزنم!!با IGI 1 شروع میکنم

[تصویر:  IGI-1-Cover.png]

Project IGI: I'm Going In
تاريخ انتشار: Dec 22, 2000

سيستم مورد نياز بازي

System: PII or equivalent
RAM: 128 MB
Video Memory: 32 MB
Hard Drive Space: 400 MB
داستان:
داستان بازی از جایی شروع میشود که شوروی سابق دست به ماموریت های تروریستی میزند همچنین آنان یک کلاهک هسته ای را دزدیده اند.اولین ماموریت شما یافتن فردیست که اطلاعات زیادی در مورد این کلاهک هسته ای دارد که در مرحله سوم بازی به محض آزاد کردن او به علت داغون بودن بازی به صورت روح فرار میکند!!کسی که هماهنگی های لازم و ماموریت های شما را به شما ابلاغ میکند سرگرد Rebecca که به طرز بسیاز فجیهی شما را کسل میکند به هر حال در مرحله 14 این کلاهک پیدا شده و به ارتش آمریکا تحویل داده میشود...
گیم پلی:
درسته که در جزییات خیلی کار نشده ولی گیم پلی بازی بسیار هیجان انگیز است و یکی از بزرگترین مشکل این بازی این است که اگر شما حتی تا آخر مراحل هم پیش بروید ولی مرحله مورد نظر را به اتمام نرسانید باید مرحله را از ابتدا آغاز کنید چون هیچ سیوی در این بازی وجود ندارد!!!در این بازی حمل سلاح ها نامحدود است و شما میتوانید هم زمان چندین سلاح با خود حمل کنید
[تصویر:  pc-44626-31338527332.jpg]

گرافیک:
گرافیک این بازی چنگی به دل نمیزند اما با توجه به 2نکته میتوان از گرافیک این بازی چشم پوشی کرد:
1.گیم پلی عالی
2.سال انتشار بازی

موسیقی:
اگر دقت داشته باشد به جز منوی اولیه بازی در هیچ جای دیگر موسیقی و صدای خاصی وجود ندارد!!!
..............................................................................................................................................................
[تصویر:  250px-Igi2box.jpg]

IGI 2: Covert Strike
تاريخ انتشار : Mar 3, 2003

سيستم مورد نياز بازي

System: PIII 800 or equivalent
RAM: 128 MB
Video Memory: 64 MB
Hard Drive Space: 1900 MB

داستان:
در این نسخه باز هم بحث..بحث موشک های هسته ایست!در این نسخه چندین ابر قدرت من جمله رویسه و چین و کشور لیبی قصد دارندبه صورت مخفیانه و طی یک عملیات با شلیک یک موشک هسته ای کشور آمریکا را بحران زده کنند اما در حین و وین شما یعنی جونز باید به تنهایی مسئله به این تنهایی را حل کند و شما کاملا تنهایید!!!
گیم پلی:
گیم پلی این بازی نسبت به نسخه اول آن پیشرفت بسیاری کرده و نکته جالب این است که فقط میتوانید یم سلاح سبک و یک سلاح عادی با سنگین حمل کنید خشاب گذاری ها نیز بسیار طبیعی صورت میگرفت صدای تفنگ ها نیزبسیار طبیعی تز شده بود و اسلحه ها نیز تنوع بیشتری پیدا کردند
[تصویر:  project-igi-2-02.jpg]
گرافیک:
در این نسخه نیز بر روی جزئیات بسیار کار شده ودر زمان خود شاهکاری در صنعت گیم در زمان خود بوده است هر چه از مکان ها دورتر باشید گرافیک آن ها جالب تر خواهد بود!!

موسیقی:
در این نسخه نیز به جز منوی اصلی در هیچ جا و هیچ مکانی صدایی به جز صدای تفنگ ها و دشمنانتان شنیده نمیشود

اگه کم بود ببخشید هر چی یادم بود نوشتم!
پاسخ
عالی واقعا دمت گرم Confused74:با این بازی خاطره ها دارم Confused43:شاهکار بود چقدر حوصله می خواست بازیش..Confused67:یک بار هم که می مردیم دیگه از اول می اومد Confused43:
پاسخ
در زمان خودش یکی از بهترینا بود.تموم کردنش هم اراده آهنین میخواستConfused43:!!!سختیش هم که به کنار!Confused43:
[تصویر:  41.jpg]
پاسخ
اوه مای الله Confused25:

یادمه 6 سال پیش بازیش کردم ! واقعا در نوع خودش بی نظیر بود Confused25: بیشتر از این جور مقاله ها بذار Confused25: به یاد قدیما بیافتیم Confused25:!
اینستاگرام: Hamedzahedi_ir
واتساپ: 09360649125

یاد باد آن روزگاران
یاد باد

پاسخ
(02-10-2013, 01:06 AM)Hamed Zahedi نوشته است: اوه مای الله Confused25:

یادمه 6 سال پیش بازیش کردم ! واقعا در نوع خودش بی نظیر بود Confused25: بیشتر از این جور مقاله ها بذار Confused25: به یاد قدیما بیافتیم Confused25:!
اگه مغزم کشید باشه!!!!!!!
پاسخ
IGI 1 مرحله 1 و 2 و 3 رو با چاقو رد میکردم Confused37:
مطمئن شید که قوانین رو خودندید, قبل از اینکه پیام خصوصی بدید.
پاسخ
پسر خالم یک کامپیوتر زغالی دارهConfused45:اون IGI بازی می کنه هنوز هم که هنوزه .
پاسخ
واقعا یکی از بهترین ها بود
امسال مادریدی کشون داریممم

[تصویر:  unuhpmfk79r7oiox25dj.jpg]
پاسخ
من الان دارم بعداز عمری دوباره دارم igi بازی میکنم هم یک هم دوConfused25:Confused83:
از نبود بازیConfused83:
FLYing CARPETConfused62:
پاسخ
یادش بخیر
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بررسی بازی The Quarry : فیلم خوب، بازی معمولی علی امینی 0 1,093 06-14-2022, 03:46 PM
آخرین ارسال: علی امینی
  زمین بازی خدایان،نقد بازی INJUSTICE GODS AMONG US Funny Man 29 14,475 11-28-2020, 06:39 AM
آخرین ارسال: saeid15
  دنیای خمیری (نقدی کوتاه از بازی بیاد ماندنی neverhood)+دانلود بازی ALAN PAYNE 14 9,489 04-11-2020, 02:31 PM
آخرین ارسال: peyman_eun
  مدیریت بازی مدیریت زندگی است .نقد بازی قهرمانان دیوار قرون وسطی mghnlolo 0 1,817 06-22-2017, 04:49 PM
آخرین ارسال: mghnlolo
  حرف اضافه، ضد بازی، ضد مخاطب – جایگاه داستان سرایی در بازی‌ها Clegane 26 10,150 09-09-2016, 03:08 PM
آخرین ارسال: razhaypenhan

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان