موضوعها: 0
09-22-2015, 06:46 PM
(آخرین ویرایش: 09-22-2015, 06:49 PM، توسط behnamk.)
من که از کلمه بهتر استفاده نکردم
استوک مسی که اصلا این نیست یه چیز کاملا ساختگیه... حالا این هیچی نقل و انتقالات هم هیچی... شرکت کونامی که برای کشور ژاپن هست نتونسته تیم ملی کشور خودشو لایسنس کنه
موضوعها: 77
(09-22-2015, 06:46 PM)ml10 نوشته است: نتیجه گیری کلی: فیفا از PES بهتره چون نوآوری های بیشتری داره برای مثال وجود تیم های زنان توی بازی سیستم دریبل بدون لمس توپ که کیفیت تازهای به دریبل ها تو بازی میده، امکان تمرین دادن به بازیکنا و پیشرفت دادنشون در بخش Career Mode و خیلی موارد بیشتر مثل مدافعان چابک تر و دید نزدیک و گرافیک بهتر رو هم به این موارد اضافه کنید؛ در نتیجه جا داره یک پوکر فیس بکار برد:
علاوه بر اینها کونامی استوکهای کفش مسی رو نقاشی کرده یجورایی طبیعی نساخته. خاک بر سر کونامیِ پست فطرت...
(09-22-2015, 06:46 PM)behnamk نوشته است: من که از کلمه بهتر استفاده نکردم
استوک مسی که اصلا این نیست یه چیز کاملا ساختگیه... حالا این هیچی نقل و انتقالات هم هیچی... شرکت کونامی که برای کشور ژاپن هست نتونسته تیم ملی کشور خودشو لایسنس کنه
خب به هر حال استوک کفش رو بد طراحی کردن دیگه، یه نکته منفی برای PES به حساب میاد، مگه نمیدونید اصلیترین مورد شبیهسازیِ یه بازی فوتبال اینه که استوکهای کفش واقعی باشن و حالت نقاشی نداشته باشن؟
موضوعها: 19
پلتفرم های شما:
مقایسه نمره متا بازی PES 2016 و FIFA 16
PES نسخه PS4:متای 87
FIFA نسخه PS4:متای 83
PES نسخه Xbox One:متای 85
FIFA نسخه Xbox One:متای 86
متای نسخه های PC هنوز منتشر نشده.
فعلا PES با کمی اختلاف پیش است.چون نمره PS4 پی ای اس 2016 4 نمره اختلاف دارد، نمره X1 فیفا 1 نمره اختلاف دارد، پس در نتیجه پی ای اس کمی بهتر است.
همینجا میگم قضاوت بین نمرات است. و من به طرفداران هر دو بازی احترام دارد.
(نمرات PC به مهز انتشار قرار داده میشود.)
موضوعها: 77
نقلقول: اقای عزیز این چه حرفیه از شما بعیده. بله کلا fifa از pes بهتره همین را بگم منی که fifa بازی می کنم اونم روی pc اگه بیام pes بازی کنم انگار دارم سگا یا اتاری بازی می کنم
متوجه فان بودن کامنت من نشدید؟
+
با این اساس که شما دارید میگید پس گرافیک مهمترین فاکتور بازیه براتون!
کسی که بخواد تجربهی یه فوتبال واقعی رو داشته باشه نه به لاینسس بودن تیما نگاه میکنه، نه شکل و قیافه تماشاگرا و نه استوکهای ته کفش مسی. که خب امسال هر دوبازی به سطحی رسیدن که شاهد یه تجربهی بهتر نسبت به سال گذشته از شبیه سازیِ فوتبال داشته باشیم...