امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نمرات بازی fifa 16 منتشر شد
(09-22-2015, 06:39 PM)The Last Resort نوشته است:
(09-22-2015, 06:19 PM)behnamk نوشته است: دو مورد از سوتی های بازی pes2016
اولی این استوک Adidas ace هست که همین طور می بینید در اصل استوک های وسطی باید برجسته باشند که نیستند و نقاشی شدند
[تصویر:  wnc2_adidas-ace-leather-2015-2016-boots_(5).jpg]

[تصویر:  mn8z_capture.jpg]
و این استوک که فکر کنم می خواستند کفش مسی رو درست کنن ولی این مدلی که تا به حال توسط آدیداس تولید نشدخ رو ساختند
[تصویر:  iqu8_1st-june-805pm-cet_facebooktwitter2.jpg]
[تصویر:  3jrz_capture2.jpg]

نتیجه: فیفا از PES بهتره چون استوک‌های زیر کفش مسی بجای این‌که برجسته باشن به نظر میاد که نقاشی شده باشن! خیلی هم خوب، خیلی هم عالی...
نتیجه گیری کلی: فیفا از PES بهتره چون نوآوری های بیشتری داره برای مثال وجود تیم های زنان توی بازی سیستم دریبل بدون لمس توپ که کیفیت تازه‌ای به دریبل ها تو بازی میده، امکان تمرین دادن به بازیکنا و پیشرفت دادنشون در بخش Career Mode و خیلی موارد بیشتر مثل مدافعان چابک تر و دید نزدیک و گرافیک بهتر رو هم به این موارد اضافه کنید؛ در نتیجه جا داره یک پوکر فیس بکار برد:  S0 (43)
[تصویر:  1984478.jpg]
I'm A Black Wolf
The Rise of The ml10

GameFa Execlusive
پاسخ
(09-22-2015, 06:29 PM)aliakbar36 نوشته است:
نقل‌قول: اتفاقا شروع شده.حالا باید بشینیم پای تجربیات کاربران. [تصویر:  tongue.png] [تصویر:  biggrin.png]
اتفاقا تو این یه مورد نباید به تجربیات کاربران توجه کرد چرا؟ چون تازگیا مد شده طرفداری از فیفا کلاس داره:| حتی اگر از بازی لذت هم نبرن و با pes بیشتر حال کنن چون ممکنه مسخره بشن میگن فیفا خیلی بهتر بود:|
با حرفتون کاملا مخالف هستم
پاسخ
من که از کلمه بهتر استفاده نکردم
استوک مسی که اصلا این نیست یه چیز کاملا ساختگیه... حالا این هیچی نقل و انتقالات هم هیچی...  شرکت کونامی که برای کشور ژاپن هست نتونسته تیم ملی کشور خودشو لایسنس کنهS0 (43)
پاسخ
(09-22-2015, 06:46 PM)ml10 نوشته است: نتیجه گیری کلی: فیفا از PES بهتره چون نوآوری های بیشتری داره برای مثال وجود تیم های زنان توی بازی سیستم دریبل بدون لمس توپ که کیفیت تازه‌ای به دریبل ها تو بازی میده، امکان تمرین دادن به بازیکنا و پیشرفت دادنشون در بخش Career Mode و خیلی موارد بیشتر مثل مدافعان چابک تر و دید نزدیک و گرافیک بهتر رو هم به این موارد اضافه کنید؛ در نتیجه جا داره یک پوکر فیس بکار برد:  S0 (43)
علاوه بر این‌ها کونامی استوک‌های کفش مسی رو نقاشی کرده یجورایی طبیعی نساخته. خاک بر سر کونامیِ پست فطرت... 

(09-22-2015, 06:46 PM)behnamk نوشته است: من که از کلمه بهتر استفاده نکردم
استوک مسی که اصلا این نیست یه چیز کاملا ساختگیه... حالا این هیچی نقل و انتقالات هم هیچی...  شرکت کونامی که برای کشور ژاپن هست نتونسته تیم ملی کشور خودشو لایسنس کنهS0 (43)

خب به هر حال استوک کفش رو بد طراحی کردن دیگه، یه نکته منفی برای PES به حساب میاد، مگه نمی‌دونید اصلی‌ترین مورد شبیه‌سازیِ یه بازی فوتبال اینه که استوک‌های کفش واقعی باشن و حالت نقاشی نداشته باشن؟
پاسخ
(09-22-2015, 06:53 PM)The Last Resort نوشته است:
(09-22-2015, 06:46 PM)ml10 نوشته است: نتیجه گیری کلی: فیفا از PES بهتره چون نوآوری های بیشتری داره برای مثال وجود تیم های زنان توی بازی سیستم دریبل بدون لمس توپ که کیفیت تازه‌ای به دریبل ها تو بازی میده، امکان تمرین دادن به بازیکنا و پیشرفت دادنشون در بخش Career Mode و خیلی موارد بیشتر مثل مدافعان چابک تر و دید نزدیک و گرافیک بهتر رو هم به این موارد اضافه کنید؛ در نتیجه جا داره یک پوکر فیس بکار برد:  S0 (43)
علاوه بر این‌ها کونامی استوک‌های کفش مسی رو نقاشی کرده یجورایی طبیعی نساخته. خاک بر سر کونامیِ پست فطرت... 

خب به هر حال استوک کفش رو بد طراحی کردن دیگه، یه نکته منفی برای PES به حساب میاد، مگه نمی‌دونید اصلی‌ترین مورد شبیه‌سازیِ یه بازی فوتبال اینه که استوک‌های کفش واقعی باشن و حالت نقاشی نداشته باشن؟
البته کونامی طی یک آپدیت که، برای بهترین شبیه ساز فوتبال در دنیا در نور دارد که استوک های جدیدی به آن اضافه می‌کند؛ به گفته‌ی کمپانی مذکور:
نقل‌قول: این استوک ها قابلیت دم کردن چای به هنگام بازی را برای شما نیز دارند.
طی این اقدام شرکت مورد نظر طرفداران فیفا دیسک های شبیه ساز مضخرف فیفا را شکسته و به بیابان شتافتند.
[تصویر:  1984478.jpg]
I'm A Black Wolf
The Rise of The ml10

GameFa Execlusive
پاسخ

اقای عزیز این چه حرفیه از شما بعیده. بله کلا fifa از pes بهتره همین را بگم منی که fifa بازی می کنم اونم روی pc اگه بیام pes بازی کنم انگار دارم سگا یا اتاری بازی می کنم

(09-22-2015, 07:01 PM)ml10 نوشته است:

البته کونامی طی یک آپدیت که، برای بهترین شبیه ساز فوتبال در دنیا در نور دارد که استوک های جدیدی به آن اضافه می‌کند؛ به گفته‌ی کمپانی مذکور:
نقل‌قول: این استوک ها قابلیت دم کردن چای به هنگام بازی را برای شما نیز دارند.
طی این اقدام شرکت مورد نظر طرفداران فیفا دیسک های شبیه ساز مضخرف فیفا را شکسته و به بیابان شتافتند.
اصلا شرکتی که بازیش را ناقص میده بیرون مگه شرکته ؟ pes 14 را یادتون رفته؟
پاسخ
مقایسه نمره متا بازی PES 2016 و FIFA 16
PES نسخه PS4:متای 87
FIFA نسخه PS4:متای 83
PES نسخه Xbox One:متای 85
FIFA نسخه Xbox One:متای 86
متای نسخه های PC هنوز منتشر نشده.
فعلا PES با کمی اختلاف پیش است.چون نمره PS4 پی ای اس 2016 4 نمره اختلاف دارد، نمره X1 فیفا 1 نمره اختلاف دارد، پس در نتیجه پی ای اس کمی بهتر است.
همینجا میگم قضاوت بین نمرات است. و من به طرفداران هر دو بازی احترام دارد.
(نمرات PC به مهز انتشار قرار داده میشود.)
[تصویر:  3zkb_photostudio_1466754140244.jpg]
سپاس از Lightninghero
پاسخ
نقل‌قول: اقای عزیز این چه حرفیه از شما بعیده. بله کلا fifa از pes بهتره همین را بگم منی که fifa بازی می کنم اونم روی pc اگه بیام pes بازی کنم انگار دارم سگا یا اتاری بازی می کنم
متوجه فان بودن کامنت من نشدید؟
+
 با این اساس که شما دارید می‌گید پس گرافیک مهم‌ترین فاکتور بازیه براتون!
 کسی که بخواد تجربه‌ی یه فوتبال واقعی رو داشته باشه نه به لاینسس بودن تیما نگاه میکنه، نه شکل و قیافه تماشاگرا و نه استوک‌های ته کفش مسی. که خب امسال هر دوبازی به سطحی رسیدن که شاهد یه تجربه‌ی بهتر نسبت به سال گذشته از شبیه سازیِ فوتبال داشته باشیم...
پاسخ
(09-22-2015, 07:21 PM)The J0ker نوشته است: مقایسه نمره متا بازی PES 2016 و FIFA 16
PES نسخه PS4:متای 87
FIFA نسخه PS4:متای 83
PES نسخه Xbox One:متای 85
FIFA نسخه Xbox One:متای 86
متای نسخه های PC هنوز منتشر نشده.
فعلا PES با کمی اختلاف پیش است.چون نمره PS4 پی ای اس 2016 4 نمره اختلاف دارد، نمره X1 فیفا 1 نمره اختلاف دارد، پس در نتیجه پی ای اس کمی بهتر است.
همینجا میگم قضاوت بین نمرات است. و من به طرفداران هر دو بازی احترام دارد.
(نمرات PC به مهز انتشار قرار داده میشود.)

اصلا متای FIFA :0 متای pes :100!!!!!
مهم اینه که همه میدونن کدوم بازی برتره
پاسخ
(09-22-2015, 07:39 PM)The Last Resort نوشته است:
نقل‌قول: اقای عزیز این چه حرفیه از شما بعیده. بله کلا fifa از pes بهتره همین را بگم منی که fifa بازی می کنم اونم روی pc اگه بیام pes بازی کنم انگار دارم سگا یا اتاری بازی می کنم
متوجه فان بودن کامنت من نشدید؟
+
 با این اساس که شما دارید می‌گید پس گرافیک مهم‌ترین فاکتور بازیه براتون!
 کسی که بخواد تجربه‌ی یه فوتبال واقعی رو داشته باشه نه به لاینسس بودن تیما نگاه میکنه، نه شکل و قیافه تماشاگرا و نه استوک‌های ته کفش مسی. که خب امسال هر دوبازی به سطحی رسیدن که شاهد یه تجربه‌ی بهتر نسبت به سال گذشته از شبیه سازیِ فوتبال داشته باشیم...
نه من اصلا با سبک و گیم پلی و نوع پاس pesمشکل دارم مگر نه از نظر گرافیک که من تا چند سال پیش ps2 بازی می کردم خیلی کیف میداد و گرافیک مهم ترین فاکتور برام نیشت :D
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سولز لایکی شرقی و متوسط | نقدها و نمرات بازی Code Vein White Beard 0 1,814 09-27-2019, 10:23 PM
آخرین ارسال: White Beard
  تجدید دیدار با افسانه‌ی فراموش نشدنی | نقد‌ها و نمرات بازی The Legend of Zelda: Link’ PC FAN 0 1,757 09-20-2019, 08:41 AM
آخرین ارسال: PC FAN
  چرخ دنده‌های نابودگر | نقدها و نمرات بازی Gears 5 White Beard 0 1,791 09-04-2019, 10:00 PM
  تناقض در اعترافات | نقدها و نمرات بازی Erica White Beard 0 1,617 08-24-2019, 01:23 AM
  [Meta] آشوب کم‌فروغ گرگ آهنی | نقدها و نمرات بازی Metal Wolf Chaos XD White Beard 0 1,380 08-08-2019, 08:19 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان