(01-06-2017, 01:18 AM)mohsennik نوشته است: سلام بهترین حلقه ها تو بازی کدوم چهارتا هستند ممنون میشم جواب بدین
سلام. ببینید در بازی بسته به شرایط باید حلقه ها رو تغییر بدین اما من در طول بازی تقریبا از حلقه های ثابتی استفاده می کردم و در شرایط معمول همیشه اینها رو داشتم:
مهمترین حلقه کل بازی: در دارک سولز شما بارها میمیرید و میمیرید. و هر بار خونتون کمتر میشه تا به نصف مقدار اصلی برسه در نهایت. با این حلقه هر چقدر هم که بمیرید اجازه نمیده خط سلامتیتون از 80 درصد کوتاهتر بشه و دیگه نمی ذاره برسه به 50 درصد. در واثع بهترین و مهمترین حلقه بازیه که اتفاقا اوایل بازی هم میده بهتون و همیشه و همیشه باید استفاده کنید.
در دارک سولز مهمترین مسئله جمع کردن روح هست پس بهترین لباس ها و حلقه اونایی هستند که باعث میشن روح بیشتر بگیرید: Covetous Silver Serpent Ring
افزایش قدرت فیزیکی سلاح ها و ضربه های شما بسیار مهمه در بازی: Ring of Blades
جمع کردن ایتم های بیشتر به منظور فروختن اونها و به دست اوردن روح بیشتر بسیار مهم هست: Covetous Gold Serpent Ring
حلقه های دیگه ای هم هست که بسته به شرایط میشه استفاده کرد: Chloranthy Ring برالی سریعتر پر شدن خط قدرت بدنی - Royal Soldier's Ring برای بیشتر کردن وزنی که میتونید حمل کنید که مخصوصا برای وقتی که زره سنگین می پوشید مناسبه تا بتونید راحت تر حرکت کنید - Ring of Steel Protection د مبارزه با باس ها برای این که ضربه هایی که میخورید کمتر از خط سلامتی شما کم کنه و قدرت دفاعیتون بالاتر بره
اینها حلقه هایی بودن که از نظر من بهترین ها در بازی هستن و وقتی میگم از نظر من بهترین ها هستن شک نکنید که بهترین ها هستن چون این نسخه رو کسی مثل من بازی نکرده.