امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نیم نگاهی به سری بازی هایSplinterCell/یک مخفی کاری واقعی
نقد کامل و خوبی بود.همینطور که BadBoy4EVER گفتند بهتره از فونت استاندارد استفاده کنی. ;) 
منتظر مقاله های بعدی ات هستیم Confusedhy:

پاسخ
(09-02-2015, 06:39 PM)RPG Gamer نوشته است: نقد کامل و خوبی بود.همینطور که BadBoy4EVER گفتند بهتره از فونت استاندارد استفاده کنی. ;) 
منتظر مقاله های بعدی ات هستیم Confusedhy:
چشم
اگر خوب حمایت بشه(که شده)انشالله نقد های دیگر نیز منتشر خواهم کرد.
خوش حالم که راضی هستید
Gears 4
[تصویر:  render_juvie_closeup610.jpg]
پاسخ
ممنون بابت نقد. فقط یک مشکلی که دیدم این بود که شما نوشتید:بعد از گذشت 4 سال بالاخره یوبی سافت بازی جدید خودرا معرفی کرد. بهتره بنویسید:

یوبی سافت بعد از 4 سال بالاخره نسخه جدیدی از این سری را معرفی کرد.

منتظر مقالات بیشتر شما هستم.
[تصویر:  3zkb_photostudio_1466754140244.jpg]
سپاس از Lightninghero
پاسخ
اشکالات نگارشی بسیارررررررررررررررررررررررر
به جای ویرگول فاصله گزاشتی همه جا

[font=Arial]تمام ماجرا نیست.و   [/font]
تو اینجا بعد از نقطه و گزاشتی

اشکالات املایی هم بود

نخستین بار در تاریخ 2002 
اینجا باید بگی در سال 2002 _ تاریخ وقتیه که روز و ماه رو مشخص کنی

انریال درستش آنریل هست و Unreal Engine

[font=tahoma]در این بازی شما فعالیت های مخفیانه ای که توسط شخضیت اصلی بازی یعنی سم فیشر ***** و انجام میدهید [/font]

[font=tahoma]اینجا هم اشتبا بود جمله. و.....................................[/font]

[font=tahoma]کلا نمیتونم بگم خوب بود نقدت. بیشتر تمرین کن ایشالا شاهد پیشرفتت باشیم داداش[/font]
[img=0x0]http://uupload.ir/files/cv8y_photo_2016-09-08_15-12-24.jpg[/img]
پاسخ
(09-02-2015, 07:14 PM)miatge نوشته است: اشکالات نگارشی بسیارررررررررررررررررررررررر
به جای ویرگول فاصله گزاشتی همه جا

[font=Arial]تمام ماجرا نیست.و   [/font]
تو اینجا بعد از نقطه و گزاشتی

اشکالات املایی هم بود

نخستین بار در تاریخ 2002 
اینجا باید بگی در سال 2002 _ تاریخ وقتیه که روز و ماه رو مشخص کنی

انریال درستش آنریل هست و Unreal Engine

[font=tahoma]در این بازی شما فعالیت های مخفیانه ای که توسط شخضیت اصلی بازی یعنی سم فیشر ***** و انجام میدهید [/font]

[font=tahoma]اینجا هم اشتبا بود جمله. و.....................................[/font]

[font=tahoma]کلا نمیتونم بگم خوب بود نقدت. بیشتر تمرین کن ایشالا شاهد پیشرفتت باشیم داداش[/font]

داداش بخدا کیبوردم ویرگول نداشت که یکی از دلایل گذاشتن نقطه بود.
بقیه مشکلات هم درست میفرمایید انشالله در نقد بعدی دیگر شاهد ان ها نخواهیم بود.
ممنون از شما
دوستان دیگر نیز اگر پیشنهادی دارن لطف کنند تا به بهترین نوع ممکن بتونم مقاله و یا نقد بنویسم
Gears 4
پاسخ
خب، راستشو بخوای من در مقابل نقد نویس های کاربلد فروم چیزی نیستم و در حدی نیستم که بخوام نظری بدم، ولی خب توی نقدهایی که نوشتم و انتقادهایی که بهم شده لازم دونستم مشکلات نقدت رو بیان کنم
اولین چیز فونت بزرگ هست، معلومه که کلمات زیادی رو نمیتونستی بیاری و فونت رو بزرگ کردی تا بیشتر به نظر بیان. مشکل بعدی تیتر هست، اولا عنوان Splinter Cell نیستن که، شما باید به جوای عنوان از کلماتی مثل "سری" یا "فرانچایز" و .... استفاده میکردی. بعد این نوشته رسما یک نقد نبود، یه نیم نگاه و حتی نقد کوتاهی هم نبود!! فقط گفتید که این بازی در سال X برای پلتفرم های XXX منتشر شده و منتقدین و چند مورد از ویژگی ها تمام!!! نقد یعنی بررسی تک تک ویژیگی ها و خو یا بد نشون دادنشون با دلیل کاملا منطقی..
در کل میتونیم منتظر نقد یا نیم نگاه یا پیش نمایش بعدیت باشیم، اگه این نکات رو رعایت کنیم، به یه پست خیلی عالی طرف هستیم. در ضمن این رو هم بگم که معلومه با علاقه این پست رو نوشتی و گذاشتی، چون خود من به شخصه حال ندارم کل یه سری از بازی رو تک تک بگم و چی و کیه!!!
...CRYSiS
[تصویر:  crysis_wallpaper_by_sfv666-d6av2wf.jpg]
پاسخ
تیتر عوض شد S0 (74)
Gears 4
پاسخ
برای ویرگول از این استفاده کنید:Shift+T البته به زبان فارسی
[تصویر:  3zkb_photostudio_1466754140244.jpg]
سپاس از Lightninghero
پاسخ
تشکر میکنم از علی عزیز بابت مطلب مفید و خوبش.

قصد ندارم از مقاله اشکال بگیرم، ولی چون فن اسپلینترسل هستم برخود لازم میدونم که نکاتی که لازمه بگم بهت.

اول اینکه اصلا از فونت شیوا و جذابی استفاده نکردی. بازی ای به این ابهت، نیازمند یه مقاله نگارش شده و زیبا هستش. ولی حیف ... یوبی‎سافت هم یوبی‎سافت‎های قدیم. این سری رو بهش جون دوباره داد ولی الان یه مدتیه اونطور که باید و شاید خوب عمل نمیکنه. با این جمله ای که گفتی " در این میان یوبی سافت حرفی برای گفتن دارد این شرکت فرانسوی همیشه در عرضه سری بازی های خود یک گام جلو تر وموفق بوده است " زیاد موافق نیستم.

بازم تاکید میکنم، این سری یه مقاله نگارش شده و زیبا رو می طلبه و غلط‎های املایی و اشتباهای نگارشی توی خیلی جاها تو ذوق میزنه.

یه سوالی دارم. چرا برای عکس نسخه سال 2002 رفتی عکس نسخه کانوکشن رو گذاشتی؟ عکس همون نسخه رو میذاشتی خیلی بهتر بود.

" یوبی سافت برای نخستین بار در سال 2002 اولین بازی سبک مخفی کاری خود را با نام Tom  Clancy's Splinter cell عرضه نمود " مطمئنی نخستین بار؟؟ کاشکی یه سرچ ساده تو ویکی میزدی. درمورد اطلاعات نسخه اول موافق نیستم باهات. " باعث این شد در خود بازی  نور و تاریکی به خوبی جلو بدهد. " اتفاقا از نظر شخص بنده یکی از نقاط ضعف بازی نورپردازی بود. یه چیز اشتباهی که به کار گرفتی، استفاده از دو لغت " نور و تاریکی " در کنار هم هستش. این دو، ماهیتشون جداست و حتی توی مراحل ساخت بازی، ربط آنچنانی به هم پیدا نمیکنن. فقط سازیگاری که توی دنیای واقعی با هم پیدا کردن موجب شده که خیلی ها بیان توی صنعت ویدیوگیم هم این دو رو کنار هم قرار بدن.
" در بخش گیم پلی، این بازی با دیگر بازی ها متفاوت است " زیاد هم متفاوت نیست؛ متال گیر خیلی سبکش شبیه به اینه ...

شخصا زیاد با نسخه Pandora Tomorrow حال نکردم! بعد از نسخه اول که یه جرقه ای توی ذهن من ایجاد کرد، یه جورایی نسخه Pandora Tomorrow ناامیدم کرد ولی نسخه چاوز تئوری دیگه عالی بود. واقعا تعداد دفعاتی که این نسخه رو تموم کردم یادم نیست. این نسخه، یکی از سخت ترین نسخه های بازی بود چون راهنمای خاصی نداشت و فقط بعضی وقتا گریم صحبت میکرد باهات. در کل در کنار سخت بودن، نسخه خیلی جذابی بود.
اما نقطه اوج این سری برای من، کانوکشن بود. نسخه ای که یه دفعه عرضه شد و با قابلیت های جدید و جذابش همه رو بهت زده کرد. خیلی جذاب بود برام واقعا.

البته هرچی باشه، نمیتونه به پای بلک لیست برسه. در حال حاضر من Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist رو جزوبرترین بازی های عمرم قرار دادم. نسخه ای که در زمان عرضه تعجب زده ام کرد. خیلی نسخه جذابی بود.

بازم تشکر علی جان بابت زحمتی که کشیدی و مقاله رو نوشتی ولی کاش یه خورده بیشتر دقت به خرج میدادی.

خسته نباشی :heart:
پاسخ
(09-02-2015, 08:49 PM)Mobin Ahmadi نوشته است: تشکر میکنم از علی عزیز بابت مطلب مفید و خوبش.

قصد ندارم از مقاله اشکال بگیرم، ولی چون فن اسپلینترسل هستم برخود لازم میدونم که نکاتی که لازمه بگم بهت.

اول اینکه اصلا از فونت شیوا و جذابی استفاده نکردی. بازی ای به این ابهت، نیازمند یه مقاله نگارش شده و زیبا هستش. ولی حیف ... یوبی‎سافت هم یوبی‎سافت‎های قدیم. این سری رو بهش جون دوباره داد ولی الان یه مدتیه اونطور که باید و شاید خوب عمل نمیکنه. با این جمله ای که گفتی " در این میان یوبی سافت حرفی برای گفتن دارد این شرکت فرانسوی همیشه در عرضه سری بازی های خود یک گام جلو تر وموفق بوده است " زیاد موافق نیستم.

بازم تاکید میکنم، این سری یه مقاله نگارش شده و زیبا رو می طلبه و غلط‎های املایی و اشتباهای نگارشی توی خیلی جاها تو ذوق میزنه.

یه سوالی دارم. چرا برای عکس نسخه سال 2002 رفتی عکس نسخه کانوکشن رو گذاشتی؟ عکس همون نسخه رو میذاشتی خیلی بهتر بود.

" یوبی سافت برای نخستین بار در سال 2002 اولین بازی سبک مخفی کاری خود را با نام Tom  Clancy's Splinter cell عرضه نمود " مطمئنی نخستین بار؟؟ کاشکی یه سرچ ساده تو ویکی میزدی. درمورد اطلاعات نسخه اول موافق نیستم باهات. " باعث این شد در خود بازی  نور و تاریکی به خوبی جلو بدهد. " اتفاقا از نظر شخص بنده یکی از نقاط ضعف بازی نورپردازی بود. یه چیز اشتباهی که به کار گرفتی، استفاده از دو لغت " نور و تاریکی " در کنار هم هستش. این دو، ماهیتشون جداست و حتی توی مراحل ساخت بازی، ربط آنچنانی به هم پیدا نمیکنن. فقط سازیگاری که توی دنیای واقعی با هم پیدا کردن موجب شده که خیلی ها بیان توی صنعت ویدیوگیم هم این دو رو کنار هم قرار بدن.
" در بخش گیم پلی، این بازی با دیگر بازی ها متفاوت است " زیاد هم متفاوت نیست؛ متال گیر خیلی سبکش شبیه به اینه ...

شخصا زیاد با نسخه Pandora Tomorrow حال نکردم! بعد از نسخه اول که یه جرقه ای توی ذهن من ایجاد کرد، یه جورایی نسخه Pandora Tomorrow ناامیدم کرد ولی نسخه چاوز تئوری دیگه عالی بود. واقعا تعداد دفعاتی که این نسخه رو تموم کردم یادم نیست. این نسخه، یکی از سخت ترین نسخه های بازی بود چون راهنمای خاصی نداشت و فقط بعضی وقتا گریم صحبت میکرد باهات. در کل در کنار سخت بودن، نسخه خیلی جذابی بود.
اما نقطه اوج این سری برای من، کانوکشن بود. نسخه ای که یه دفعه عرضه شد و با قابلیت های جدید و جذابش همه رو بهت زده کرد. خیلی جذاب بود برام واقعا.

البته هرچی باشه، نمیتونه به پای بلک لیست برسه. در حال حاضر من Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist رو جزوبرترین بازی های عمرم قرار دادم. نسخه ای که در زمان عرضه تعجب زده ام کرد. خیلی نسخه جذابی بود.

بازم تشکر علی جان بابت زحمتی که کشیدی و مقاله رو نوشتی ولی کاش یه خورده بیشتر دقت به خرج میدادی.

خسته نباشی :heart:
مرسی بابت اینکه مقاله رو کامل خوندین،خیلی خوش حالم کردین،به هر حال منم تمام اشتباهاتی را که شما و بقیه دوستان گرفتن میپذریم،چون واقعا نیاز دارم تا دوباره تکرار نشه.
برای تاریخ عرضه نسخه ی اول،شخصا به یه سری از سایت های مهم سر زدم و همه نشان از عرضه ان در تاریخ 2002 رو میدادند،
گفتین با جمله ی اول موافق نیستین!از نظر من یوبی سافت در چند سال گذشته واقعا بهتر از رقبا عمل میکرد و پیشرو بود.(منظورم سال های خیلی قبل هستش)
در مورد نور و تاریکی منظور من همون سایه ها بوده است و منظور خاصی نداشتم.
در کل مبین جان اگه فکر میکنی با نقد بنده ارزش این بازی کم شده است منو بخش،انشالله با غلط های نگارشی و یا دیگر مواردی که گرفته شده است ،در مقاله ی بعدی به هیچ عنوان تکرار نخواهد شد و با بهترین کیفیت منتشر خواهم کرد.
.................
از نظر منم یکی از بهترین بازی های این سری بلک لیست هستش عالی بود،همه چیز کم نقص به کار برده شده  بود،واقعا یکی از بهترین ها بود ولی به دلیل اکشن شدن ان و دوری از سبک اصلی خود مورد توجه منتقدان  قرار نگرفت.
..............
جدا از این ها یک تشکر ویژه به شما بدهکارم،تمام مشکلات و نواقص را بصورت کامل بیان کردین(مانند دیگر دوستان که کمک کردند)امیدوارم لذت برده باشی،هرچند اونجور که خواستم از اب در نیومد ولی خب در طی زمان بر طرف خواهد شد.
واقعا یه خسته نباشید به تمامی دوستان و همچین مبین جان میگویم و ارزوی موفقیت برای شما دارم S0 (74)
Gears 4
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  به جزیره خوش آمدید! جمعیت ۱۰۰ نفر | نگاهی به روند فراگیر شدن سبک بتل رویال White Beard 1 2,062 05-17-2023, 12:49 AM
آخرین ارسال: Ali Gudarzi
  بررسی بازی The Quarry : فیلم خوب، بازی معمولی علی امینی 0 1,094 06-14-2022, 03:46 PM
آخرین ارسال: علی امینی
  زمین بازی خدایان،نقد بازی INJUSTICE GODS AMONG US Funny Man 29 14,501 11-28-2020, 06:39 AM
آخرین ارسال: saeid15
  دنیای خمیری (نقدی کوتاه از بازی بیاد ماندنی neverhood)+دانلود بازی ALAN PAYNE 14 9,507 04-11-2020, 02:31 PM
آخرین ارسال: peyman_eun
  مسترچیف، قهرمانی برای تمام بشریت… | نگاهی کامل به زندگینامه Master Chief قسمت 2 yazdandoost 0 1,318 08-21-2019, 10:47 AM
آخرین ارسال: yazdandoost

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان