06-18-2013, 05:52 PM
(06-18-2013, 05:41 PM)'AMIR-GAMER' نوشته است: من دیگه از COD بدم میاد بیخیالش شدم.از این به بعد فقط به مولتی BFمی چسبم.چون واقعا عالیه[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
(06-18-2013, 05:41 PM)'Farhan' نوشته است:
داستان بازی در سال ۲۰۲۳ رخ خواهد داد و آمریکا و کشور ها در جنگ جهانی دست و پنجه نرم می کنند. ایالات متحده به عنوان ابر قدرت بسیار ضعیف شده و دیگر آن قدرت سابق و ابر قدرت جهان نیست .در این بین کشور آمریکای جنوبی با منابع غنی خود توانسته ابر قدرت شود . کشور ونزوئلا منطقه اصلی رخ دادن بازی است ...
Battlefield 4
Game Story
بازی در سال ۲۰۲۰ به وقوع خواهد پیوست. شما کنترل Recker که یکی از اعضای نیروهای ویژه ی ایالات متحده را با نام Tombstone در اختیار دارید که بیشترین تاثیر و عملکرد را در گروه دارد. هم تیمی های شما به ترتیب SSgt. Dunn و یک فرمانده ایرلندی است. داستان بازی در کشور های مانند چین و باکوی آذربایجان رخ میدهد و به احتمال قوی 4 کارکتر اصلی در بخش تک نفره وجود دارند ...
<< در صورت کسب اطلاعات جدید آپدیت میشود >>
در ضمن به دلیل به وجود نیامدن چت روم تنها تا صفحه ۳ به این بحث ادامه داده خواهد شد و وقتی به صفحه سه وارد شدید بحث تایپیک تغییر خواهد کرد و به سمت مقایسه دیگر عناصر می رود ...
ببین تو بخش سینگیل صد در صدCODبرنده ست.ولی تو مولتی صد در صد بتل.CODتخریب پذیری نداره.مپ گنده نداره,هلی کوپتر سواری نداره و...خیلی فقیره[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
مگه میخوای ارجینالش رو بخری؟![img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]