موضوعها: 0
04-13-2016, 02:45 PM
(آخرین ویرایش: 04-13-2016, 02:51 PM، توسط admil.)
واقعا متاسفم که یکی از بهترین های گیمفا داره میره.
من با حامد زاهدی گیمفا رو شناختم.
امیدوارم هر جا باشی موفق باشی.
موضوعها: 1,255
پلتفرم های شما:
حامد فکر میکنم که بیشتر حرفهام رو باهات زدم و چیز خاصی نمیمونه... فقط میخوام برات آرزوی موفقیت از صمیم دل بکنم... هر کاری میکنی، هر جایی میری به امید خدا موفق باشی و همیشه شاد باشی
تو یکی از اصلی ترین دلایلی بودی که به گیمفا اومدم... همیشه دوستت داشتم و خودت هم میدونی... دیگه بغض گلومو گرفته...
Darkness travels along my sight...Opening the windows to reveal the light
BAT#
موضوعها: 66
پلتفرم های شما:
- Playstation 3
- Playstation 4
- PSP
روزی که من به گیمفا اومدم با اولین نفری که حرف زدم حامد زاهدی بود. کسی که یه مدیر واقعیه و زیر نظرش من کلی چیز یاد گرفتم و تا همیشه به عنوان کسی که واقعا برام عزیزه و خیلی برام زحمت کشیده ازش یاد می کنم. ارزوم از صمیم قلبم اینه که می موندی و همینجوری که توی این مدت ادامه می دادیم بازم به جلو می رفتیم و شما هدایت می کردی تیم تحریریه و خبرنگاری و مجله و ..... ولی چیزهایی گاها اتفاق می افته که از کنترل ما خارجه و باید قبولش کنیم.
امیدوارم هرجا هستی موفق باشی و مرسی از زحماتی که برای گیمفا و شخص من کشیدی و همیشه مدیونت خواهم بود. هرجایی که باشی و بری موفقیت رو با خودت به اونجا خواهی برد و اونجا محکوم به موفقیت خواهد شد وقتی تو باشی.
موفق و سلامت باشی. خدا نگهدار.
موضوعها: 405
حرف خاصی ندارم
ممنون از زحماتتون و امیدواریم همیشه در هر زمینهای و توی هرجایی موفق باشید
موضوعها: 118
پلتفرم های شما:
04-13-2016, 04:46 PM
(آخرین ویرایش: 04-13-2016, 04:48 PM، توسط The Last Guardian.)
حامد جان اولین باری که وارد سایت شدم همه چیز به هم ریخته بود سیستم مدیریتی تقریبا وجود نداشت و سایت به یه سکان دار قدرتمند نیاز داشت تا بتونه ادامه بده شما تو این مدت تمام تلاشت رو کردی که سایت جایگاهش رو حفظ کنه و جزو بهترین ها باقی بمونه هر چند کار شکنی ها و موانع کوچک و گاها بزرگی که در مسیر وجود داشت باعث شد که به طور کامل به هدفت دست پیدا نکنی اما هیچ وقت زحمات و تلاش های شبانه روزیت رو فراموش نمی کنیم.
موضوعها: 64
پلتفرم های شما:
من هم به نوبه خودم خسته نباشید و ارزوی موفقیت دارم براتون.
درسته در آخر روابطمون به تیرگی گرایید ولی بالاخره خوبی های شما هم از یادم نرفته. تجربه های زیادی در کنارتون کسب کردم.
امیدوارم بزودی دوباره ببینیمتون.