06-20-2016, 04:02 PM
(06-20-2016, 04:01 PM)ebrahimnankali نوشته است: آواتار: عاشق هیتلرم.یکی از بهترین و بزرگ ترین انسان های دنیا.زنده باد هیتلر
امضاء: اسم وب سایتمه نیاز به توضیح نیست :D
چرا این نام کاربری؟
تبلیغ در امضا ممنون هست.
![[تصویر: u2u6lkk2gtcs.gif]](http://s6.uplod.ir/i/00808/u2u6lkk2gtcs.gif)
چرا این نام کاربری؟ چرا این امضا و آواتار؟
|
06-20-2016, 04:02 PM
(06-20-2016, 04:01 PM)ebrahimnankali نوشته است: آواتار: عاشق هیتلرم.یکی از بهترین و بزرگ ترین انسان های دنیا.زنده باد هیتلر چرا این نام کاربری؟ تبلیغ در امضا ممنون هست. ![]()
06-20-2016, 06:36 PM
(06-20-2016, 04:02 PM)スヌーピーアミニ نوشته است:آخ آخ آخ. ببخشید ببخشید. الان اسم وبمو پاک میکنم.نمیدونستم جزء تبلیغات غیر قانونیه آخه تو انجمنا آزادی.باز هم عذر میخواهم(06-20-2016, 04:01 PM)ebrahimnankali نوشته است: آواتار: عاشق هیتلرم.یکی از بهترین و بزرگ ترین انسان های دنیا.زنده باد هیتلر ![]()
نام کاربری:فامیلیمه که البته ی اخرشو حذف کردم
اواتار:دست مبارک امام خامنـه ای. ![]() ![]() امضا:انقلابی مانده ایم و اهل کتمان نیستیم... از مسیر آمده هرگز پشیمان نیستیم... یه موضوعی تو انجمن پیش اومد تصمیم گرفتم این جمله رو بزارم برا امضا.بالاخره انقلابی بودن هزینه داره ![]() هیچوقت فصل اول بازیهای ایرانی رو با فصل 13 ام کالاف دیوتی مقایسه نکنیم
08-11-2016, 05:08 AM
نام : واقعا بی دلیل 6701 گذاشتم اخرش البته کد همراه اول شیراز
![]() اواتار : بازیش خیلی دوست دارم ![]() امضا : با خیلی از نوب ها مواجه شدم همشون هم ترکوندم تصمیم گرفتم حامی نوبان بشم ![]() ![]() بیاین با نوب ها مهربان باشیم !!
08-11-2016, 10:49 AM
اسم: نمیدونم همینجوری گذاشتم
![]() اواتار: بتمن ارکام نایت واقعا شاهکار بود دلم نیومد پروفایلمو چیز دیگه ای بزارم ![]() ![]() امضا: عاشق این گردنبند ویچرام ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
08-11-2016, 12:23 PM
نام کاربری:به خاطر عشقم Dean Ambrose قهرمان
![]() ![]() ![]() ![]() آواتار:قهرمانی عشقم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() امضاء:بیرحمی عشقم THE LUNATIC FRINGE/THE WWE WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPION/DEAN AMBROSE زدم تو خیابونایی که اصل نمیدونستم تش کجا بود
منم مثل تو خاطره هام تنها میگذشت تو برف و بارون...
08-11-2016, 06:47 PM
اسم:تو همه انجمن هایی که تا حالا بودم از این نام استفاده کردم به خاطر همین همیشه سعی کردم همین باشه
![]() اواتار:چون خیلی دوسش دارم.خیلی خوش تیپ و باحاله ![]() امضا:بهترین سریالی که تا حالا دیدم چرا امضام نباشه! ![]() ![]()
08-11-2016, 06:55 PM
(آخرین ویرایش: 08-11-2016, 06:56 PM، توسط Hidden Shadow.)
نام کاربری: حس خیلی بدی هستش. فقط کافیه چشماتو ببندی فکر کنی تنها باشی وسط یک جنگل تو یک کلبه و تاریک باشه و فقط خودت باشی و یک مرده(شاید هم زامبی. شاید هم یک جن خبیث)
![]() آواتار: بازی ماورا: دو روح (Beyond:Two Souls) یکی از بهترین تجربههای من این اواخر بود و تو چارت رسمی بهترین بازیهای عمرم بعد از The Last OF US و The Walking Dead:S1(بدجوری بد دلم نشست. اما از فصل دومش زیاد خوشم نیومد و از اصول خودش کمی دور شده بود ولی بد هم نبود ![]() ![]() امضا: باز هم همون. شاهکار کیج جان. امیدوارم دوباره با Detroit:Become Human همه رو انگشت به دهن بزاره ![]() ![]() ...Come Back To Your Destiny
...You're On The Right Patch Because You Are Special
08-11-2016, 10:51 PM
نام کاربری
Oh do know something about chaos? It's FAIR یه چیزی رو در مورد هرجومرج میدونی؟ عادلانهست. آواتار: هیث لجر، شخصی که نشان داد جوکر مال ذهن های کوچیک نیست. امضا: تروی بیکر، کسی که فهماند هرکسی نمیتونه صدای جوکر رو داشته باشه.
08-28-2016, 03:29 PM
آواتار:عشقمو عشقش
![]() امضا:The Best In The World که امسالم بهرین اروپا شد و توپ طلا در انتظارشه نام کاربری:به عشق عشقم تو رسلینگ Dean Ambrose زدم تو خیابونایی که اصل نمیدونستم تش کجا بود
منم مثل تو خاطره هام تنها میگذشت تو برف و بارون... |
|
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
![]() |
سرگرمی: نظرت رو در مورد آواتار و امضا و شخصیت نفر قبلی بگو | PicaSSO | 2,828 | 255,365 |
01-02-2017, 08:28 PM آخرین ارسال: Booker_Dewitt |