آقا اصلأ پی سی بهترین و اعتیاد آورترین کنسوله چون اولأ فقط مختص گیم نیست و باهاش میشه هزاران کار و هزاران اپلیکیشن رو مورد استفاده قرار داد، ثانیأ کساییکه پی سی دارن به دلیل وجود سیستم موس و کیبورد میتونن بازی ها رو 100 پله راحتتر بازی کنن[img]images/smi/s0 (34).gif[/img]. و
"""معمولأ""
افرادی که پی سی دارن نمیتونن براحتی با جویستیک ایکس باکس کنار بیان[img]images/smi/s0 (86).gif[/img].
تازه ، حتی اگر دلشون بخواد الآن داره جویستیک های ایکس باکس ، با همون شکل و ظاهر توسط برخی شرکت ها تولید میشه که میتونن به کهمپیوتر هم متصل بشن....
دیگه هر کی فک میکنه پی سی کنسول خوبی نیست ، توصیه میکنم تو دیدگاهش تژژژژژژ دید نظر کنه !!!!!![img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
"""معمولأ""
افرادی که پی سی دارن نمیتونن براحتی با جویستیک ایکس باکس کنار بیان[img]images/smi/s0 (86).gif[/img].
تازه ، حتی اگر دلشون بخواد الآن داره جویستیک های ایکس باکس ، با همون شکل و ظاهر توسط برخی شرکت ها تولید میشه که میتونن به کهمپیوتر هم متصل بشن....
دیگه هر کی فک میکنه پی سی کنسول خوبی نیست ، توصیه میکنم تو دیدگاهش تژژژژژژ دید نظر کنه !!!!!![img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
(09-24-2012, 05:11 PM)'robin' نوشته است: کنسول ها میان و میرن اما pc همیشه پایدار میمونهدادا دمت گرم خیلی حرفت خوب بود، من اگه بودم جدی میگم ، بی شوخی ، این جمله رو با پرینتر چاپ میکردم میزد به دیوار اتاقم....