موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
(06-04-2013, 12:59 AM)'pars' نوشته است: منم یه نظر میدم همه ی چیزها دوستان گفتند ولی به نظر من بازی های ps3 یا ps4 توی ایران کمتر از xbox گیر میاد یعنی بازی های xbox بهتره میشه پیدا کرد ولی در کل ps بهتره و اگر جایی رو سراغ داری که بازیهای ps رو همیشه میاره حتما ps بگیر وهمینطور اگر سرعت دانلودت خوبه باز هم ps بگیر در غیر این صورت xbox بگیر
سرعت دانلودم 512 نامحدوده.جایی هم که بازیه PS بفروشه: نزدیکمون یه پاساژ هست به اسم پاساژ کویتی ها(کسایی که توی قم زندگی می کنن می دونن کجاست).
ذهن خالق واقعيت است.براي ايجاد تغيير در واقعيت ها،بايد ذهن خود را تغيير دهيم[img]images/smi/s0 (5).gif[/img]
موضوعها: 41
پلتفرم های شما:
و راستی ps حتما بازیهای اورجینال میخونه ولی xbox مییتونه نسخه ی کپی(رایتی)هم بخونه حالا هر جور راحتی ولی ps بهتره
پلتفرم های شما:
(06-04-2013, 01:26 AM)'pars' نوشته است: و راستی ps حتما بازیهای اورجینال میخونه ولی xbox مییتونه نسخه ی کپی(رایتی)هم بخونه حالا هر جور راحتی ولی ps بهتره
ولی تا اونجایی که شنیدم،می شه هارد PS رو ببیری و بازیی مثل ACIII با هزینه 4500 بریزی توی هاردت
ذهن خالق واقعيت است.براي ايجاد تغيير در واقعيت ها،بايد ذهن خود را تغيير دهيم[img]images/smi/s0 (5).gif[/img]
پلتفرم های شما:
نقلقول: امکان داره ولی من نمیدونم
میگم اگر پول داری هر دو شو بخر[img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
جاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااان[img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img]
بابا بیخیال مارو چه به هر دو کنسول!!!!!!!!!!
موضوعها: 5
پلتفرم های شما:
جوابتو بهت گفتم دیگه ....دنبال چی هستی!!! [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]....سلیقت چیه...نظرت به جور بازی هایی هست...وضعیت اون جیب گرامی چجوریه ؟...البته گزینه آخر مربوط به کنسول های نسل بعد بود [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
پلتفرم های شما:
(06-04-2013, 01:41 AM)'arash12' نوشته است: جوابتو بهت گفتم دیگه ....دنبال چی هستی!!! [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]....سلیقت چیه...نظرت به جور بازی هایی هست...وضعیت اون جیب گرامی چجوریه ؟...البته گزینه آخر مربوط به کنسول های نسل بعد بود [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
سلیقم و نظرم در مورد مدل بازی هارو که گفتم،بیشتر به بازی های جنگی و مفهمومی علاقه دارم.....جیب گرامی هم که فعلا یک میلیون و 300 دارم تا چند وقت دیگه پولم کامله می شه(احتمالا وسطای تابستون یا شایدم آخرش).بابت نظراتت هم ممنونم.خودم راضی شدم که PS3 بگیرم ولی هنوز باید بابا و مامانم رو راضی کنم الآن هم که خوابن