(06-04-2013, 12:04 PM)'arash12' نوشته است: بازی با متای 81 به نظرت چه جور چیزیه !...تو اگه گاد اف وار 3 رو بازی کنی چکار می کنی ؟!...کسی که Ninja Giden 2 رو با گاد اف وار مقایسه کنه آخرتش معلومه ...خخخخ...
The last of us هم مبازه محور باشه یا نباشه...فعلا رو دست نداره !...در ضمن کی گفته ما داریم راجب بازی های انحصاری صحبت می کنیم ؟!...تو یک جوری داری حرف میزنی که انگار بهترین بخش چند نفره رو بین بازی های سال 2012 داشته !...در صورتی که بهترین شوتر سال 2012 Borderlands بوده و همچنین بهترین بخش چند نفره هم مربوط به همین بازی بوده !...کم میاری الکی جو نده [img]images/smi/s0 (24).gif[/img]...اگه به بازی انحصاری باشه تو سال 2012 یک بازی کوچیک مثل جورنی تمام جوایز رو از کلی مراسم درو کرده...بحث کردن هم بلد نیستی و فقط بلدی قضیه رو ماست مالی کنی !!!
آرش دادش گلم
من هیچ نظری ندادم درمورد اینکه گاد آف وار چطوریه چون تجربش نگردم و لی شما با اینکه ninja رو بازی نکردی دادی الکی نظر می دی ! ninja یکی از بهترین بازی های H&S و کاملا هم قابل مقایسه است هر وقت بازیش کردی بیا نظر بده اگه هم بازیش نکردی مثل من که درمورد خدای جنگ نظر ندادم نظر نده!
نه په معلومه داریم راجب به بازی های انحصاری صحبت می کنیم داریم به یه بنده خدایی می گیم کدوم کنسول رو بخره بهتر بیایم درمورد بازی های غیر انحصاری صحبت کنیم؟!!
مگه من گفتم آخرین ما بده منم که گفتم خوبه ؟!!
به من چه که سرزمین های مرزی 2 بهترین بازی مولتی بوده مگه من گفتم نیست من فقط گفتم انحصاری های ایکس باکس توی مولتی بهتر اند همین!
من ماست مالی می کنم اول که من گفتم توی بازی های ماجراجویانه و معمایی ps ّبهتره بعد شما اومدی گفتی لیتل بیگ پلنت و جرنی ماست مالی اول شما که معلوم نیست اینا رو چرا آوردی ؟
ماست مالی دوم شما وارد کردم بحث بازی های غیر انحصاری و بی ربط مثل سرزمین های مرزی!
ماست مالی سوم شما که بازی آخرین ما رو نام بردی که من خودم گفته بودم که فقط انحصاری های سوم شخص مبارزه محور ایک باکس بهتر اند.
آرش من خیلی خیلی تو رو آدم قابل احترامیمی دونستم و ازت بشدت خوشم میو مد آلان نمی دونم چرا اینطوری شدی من یه حرفی میزنم یه چیزی که درسته ولی ربطی به موضوع حرف من نداره رو هی می کشی وسط بعد خودت ماست مالی می کنی به من می گی !!!