امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
۱۰ بازی برتر ترسناک از نکاه IGN
به نام خدا
سلام دوستان اول باید پوزش بطلبم بابت اینکه اگر این مقاله را باید در جای دیگر می نوشتم و ننوشتم چون در تاپیک های دیگر ۱۰ بازی برتر اندروید ۱۰ بازی برتر pc ۱۰ بازی برتر .......... بود ولی ۱۰ بازی برتر ترسناک نبود و اگر هم بوده و من ندیدم و تاپیک جدید ایجاد کردم عذر می خوام خوب بریم سراغ مقاله خوب همان طور که از اسم مقاله پیداست در این تاپیک قصد معرفی بازی های برتر ترسناک البته از دیدگاه IGN را دارم البته اسم بعضی از بازی ها مثل resident evil 4 که به شخصه این بازی را یکی از برترین بازی هایی می دانم که بازی کردم در این مقاله به چشم نمی خورد البته IGN است دیگه کاری نمی شه کرد خوب به سراغ بازی های برتر ترسناک میرویم
silent hill:the room
[تصویر:  latest?cb=20130421201358]
[تصویر:  silent-hill-4-the-room-20040903034846318.jpg]
[تصویر:  Silent-Hill-4-The-Room-All-Access-Cheats_3.jpg]
[تصویر:  01-620x.jpg]
خوب همان طور که از اسم بازی پیداست کم تر کسی است که این عنوان خوش ساخت ولی تا حدی ترسناک و بسیار دیوانه کننده و البته کمی حال به همزن را نشناسد و همگی می دانیم که این عنوان یکی از ترسناک ترین عنوان ها در زمینه ی گیم هست ولی البته بعد از مدتی بازی کردن خوب است یک سری به تیمارستان بزنید چون این بازی با داشتن قول های بسیار مخوف با طراحی زشت و حال به هم زن به یکی از بدترین و البته ترسناک ترین بازی های تاریخ تبدیل شده است البته به شخصه توصیه می کنم زیاد از این بازی ها بازی نکنید که دیوانه می شوید و کارتان به تیمارستان می کشد
و اما بازی بعدی
condemned
[تصویر:  Condemned_Criminal_Origins.jpg][تصویر:  0dVPU9OYrdPv.878x0.Z-Z96KYq.jpg]
[تصویر:  Condemned-Criminal-Origins-744-8.1.jpg]
[تصویر:  10317_condemned-criminal-origins-screens...507631.jpg]
[تصویر:  Condemned-Criminal-Origins-PC.jpg]
خوب فکر کنم عکس بسه چون فکر کنم دیدن زیادی این تصاویر کار من را به تیمارستان بکشد خدا بخیر کند خوب بازی بالا که از تصاویرشم پیداست یک بازی فوق ترسناک در دنیای گیم می باشد در بعضی از مراحل یک دفعه یکی میاد جلوت چشم نداره یا دهنش پکیده یا زبونش بیرونه یا فک نداره از اون بدتر یک روحی تو بعضی از مراحل هست مثل اسلندر من هی یواش یواش میاد دنبالت تا تو را از ترس دق مرگ کنه وای ووووووووووااااااااااااااااااااااااییییییییییییییی یا امام حسین انگار این روحه کرم داره و اما بدتر از اون اینه که بازی در سبک اول شخص ساخته شده که ترس بازی را دو برابر می کنه ولی این بازی با نمرات قابل قبولی عرضه شد و توانست نمرات خوبی را هم دریافت کند و انتظارات را در زمینه ی ترسناک براورده کند و اما گیم پلی بازی نیز از نکات تازه ای در ان زمان بهره میبرد قتل بیرحماه وحشیگری ووووو........... و قتل ها نیز به صورت های مختلفی در بازی صورت میگریند خوب فکر کنم بسه چون شاید شب خوابمون نره بهتره بریم سراغ بازی بعدی
۸. dead space
[تصویر:  latest?cb=20100430142516]
[تصویر:  Dead_Space_Box_Art.jpg]
[تصویر:  deadspace.jpg]
[تصویر:  Bloody-snow-Dead-Space-3-review-by-Vis1ble-08.jpg]
خوب عنوان بالا هم که در سه نسخه عرضه شده و اخرین نسخه ان در سال ۲۰۱۲ منتشر شد و ان طور که باید شاید مورد اتظار نبود ولی در عوض دو نسخه ی قبلی عالی بودند و نسخه ی بالا نسخه ی یک بازی هست نسخه ای فوق العاده در سبک ترسناک بود که خوب از عناوین کلاسیک سری resident evil الهام گرفته نسخه ی ۱ بازی بر خلاف نسخه ی ۳ بازی دارای صحنه هایی سریع و اکشن نبود دارای گیم پلی سریع و اکشن نبود بلکه بازی بود به معنای واقعی کلمه مخوف و ترسناک و دارای محیطی تاریک و سرد و روی درو دیوار جنازه های تیکه پاره شده بود برخلاف نسخه ی ۳ بازی که دارای گیم پلی اکشن و سریع و دارای محیط روشن و برفی بود هی وای فکر کنم دیگه این سبک داره از بین میره البته با وجود until down فکر کنم یک کوچولو امید باشه
۷.resident evil remake
[تصویر:  resident_evil_remake.jpg]
مگه عنوان فوق العاده بالا نیاز به معرفی دارد عنوان خوش ساخت اقای شینجی میکامی که در زمان خود البته تا نسخه ی ۴ یکی از قوی ترین و البته پر سود ترین عناوین کپکام بود حالای این عنوان را نبینید که لیون تبدیل به بروسلی شده و کلا با یک عنوان تخیلی شبیه به dmc طرف هستیم و یا کریس که بازوهاش راسته دو تا کمره ادمه چاقه و زامبی ها تفنگ دارن یک زمانی resident evil برای خود قدرتی داشت عنوانی بود که به احترامش ان را میخریدند و فقط ان را تحسین می کردند به امید انکه این عنوان به روز های خوب خود برگردد
۵.Amnesia: The Dark Decsent
[تصویر:  amnesia-the-dark-descent-36.jpg]
و اما فکر کنم این دو تا پا هستند اره یا شایدم من اشتباهی میبینم
[تصویر:  Amnesia01.jpg]
این IGN هم عجب بازی هایی انتخاب کرده ها نه؟ مو سیخ میشه به بدن ادم ای بابا
خوب این کیه با این کله ملش ؟
[تصویر:  amnesia-dd-3.jpg]
[تصویر:  99176f464fcd5f07a7e8bb9a1ccc76cb.jpg]
و اما سراغ بازی بعدی میریم
4.eternal darkness
[تصویر:  66760-Eternal_Darkness_-_Sanity%27s_Requ...t%29-4.jpg]
[تصویر:  eternaldarknessthumb-1414796049177jpg-37b8ff_1280w.jpg]
[تصویر:  eternal-darkness-wii-u.jpg]
و اما این بازی با گیم پلی شبیه عناوین کلاسیک سری resident evil سعی در ترساندن گیمرها و سعی در ساخت بازی با عنوان ترسناک شده و خیلی هم در این زمینه موفق بوده چون در ۱۰ بازی برتر از دیدگها IGN قرار گرفته است به شخصه این عنوان را تجربه نکردم فکر کنم بهتره بریم بعدی نه؟
3.system shock2
نمی دونم IGN تو این بازی چی دیده که تو لیست قرار داده عکس هارا در ادامه ببینید تا متوجه بشید
[تصویر:  31.jpg]
البته بازی هم خیلی قدیمیه
[تصویر:  system-shock-2-01.jpg]
2.fatal frame 2
[تصویر:  fatal_frame_by_jsrfgum-d4ddc7q.jpg]
[تصویر:  project-zero-crimson-butterfly-screenshot.jpg]
[تصویر:  Fatal-Frame-2.jpg]
و البته عنوانی دیگر در سبک بازی محبوب re جالبه اکثر بازی های ترسناک از عناوین کلاسیک سری re الگو گرفته اند
پس اگه بگن شینجی میکامی پدر سبک ترسناک هست درست گفتن واقعا
و اما این شما و این عنوان اول لیست البته بازی هایی مثل fear و اسلندرمن و outlast در این لیست جای خالی ان ها حس می شود ولی از این IGN هر چیزی انتظار می رود زیاد ناراحت نشید
۱.silent hill 2
[تصویر:  s9f8tzvqxfrc96zzugb7.jpg][تصویر:  silent_hill_2__lightning_2_by_hidrico-d38c15z.jpg]
[تصویر:  latest?cb=20131017094603]
و اما عنوانی پر از خون هیولاهای مخوف خون و........همه ی این ها دست به دست هم داده اند تا این عنوان در جایگاه اول لیست قرار بگیرد ولی re نیز شایستگی این مقام را داشت
[تصویر:  Shnji.jpg]
[تصویر:  shinji-mikami1.jpg]
خوب امیدوارم خوشتان امده باشد البته نصیحتی به همه ی دوستان بکنم کم تر از این بازی ها بازی کنید مرسی ممنون انشالله در مقاله بعدی میبینمتون
منبع
پاسخ
مقاله ی خوبی بود.

به نظر من بازی out last از همشون ترسناک تره.یه ذره بازی کنی تا 2 شب خوابت نمیبره 109
resident evil هم از نسخه ی 4 به بعد بیشتر خنده دار بود تا ترسناک! :D

[img=0x0]https://p.majuwe.com/p.php?d=forum.gamefa.com&s=0[/img]

پاسخ
از همشون بهتر همون Silent Hill 2 هست بقیه د ترسناک نیستند..ممنون بابت مقاله
یک چیز اعتیادآور تَر از مواد مخدر کشف شد:

[تصویر:  ltrpgtvu2c85p9m4mesm.jpg]
پاسخ
اره اتفاقا گفتم جای outlast خالیه من خودم outlast و outlast outhammer را تمام کردم کیف کردم
پاسخ
مقاله خوبی بود من فقط از تو این لیست dead space و resident evil رو بازی کردم ولی از تو عکسا fatal frame 2 هم ترسناک به نظر میاد  S0 (7) S0 (7) S0 (7) S0 (61) S0 (38)
پاسخ
اره منم همین طور تجربه شخصی به غیر از re .dead space .outlast ندارم ولی خدایی re خیلی قشنگه البته تا نسخه ی ۴
پاسخ
به شخصه عنوان P.T و Outlast خیلی ترسناک هستن ولی Affected خیلی ترسناکه هیچی جنگ و خونریزی نداره فقط میترسی اونم در حد لالیگا.

اگه مرد هستید اینا رو ساعت 12 شب با عینک واقعیت مجازی بازی کنید.کسی میتونه؟
[تصویر:  3zkb_photostudio_1466754140244.jpg]
سپاس از Lightninghero
پاسخ
(08-17-2015, 11:55 PM)Le0Nard0 نوشته است: به شخصه عنوان P.T و Outlast خیلی ترسناک هستن ولی Affected خیلی ترسناکه هیچی جنگ و خونریزی نداره فقط میترسی اونم در حد لالیگا.

تونستنشو که میتونیم ولی مسئله اینجاست که عینک واقعیت مجازیشو از کجا بیاریم ؟  :D اگه شما دارید به ما هم بدید
پاسخ
هیچکدومشون به بازیهای Slender man مخصوصا The eight pages و The Arrival نمیرسه.
[تصویر:  BSCc2Fr.jpg?1]
پاسخ
(08-17-2015, 11:55 PM)Le0Nard0 نوشته است: به شخصه عنوان P.T و Outlast خیلی ترسناک هستن ولی Affected خیلی ترسناکه هیچی جنگ و خونریزی نداره فقط میترسی اونم در حد لالیگا.

من میتونم اما P.T من نسخه بازسازی شده شو بازی کردم انصافا ترسناک بود کاشکی کنسل نمی شد..! :(
یک چیز اعتیادآور تَر از مواد مخدر کشف شد:

[تصویر:  ltrpgtvu2c85p9m4mesm.jpg]
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بررسی بازی The Quarry : فیلم خوب، بازی معمولی علی امینی 0 1,094 06-14-2022, 03:46 PM
آخرین ارسال: علی امینی
  زمین بازی خدایان،نقد بازی INJUSTICE GODS AMONG US Funny Man 29 14,500 11-28-2020, 06:39 AM
آخرین ارسال: saeid15
  دنیای خمیری (نقدی کوتاه از بازی بیاد ماندنی neverhood)+دانلود بازی ALAN PAYNE 14 9,506 04-11-2020, 02:31 PM
آخرین ارسال: peyman_eun
  مدیریت بازی مدیریت زندگی است .نقد بازی قهرمانان دیوار قرون وسطی mghnlolo 0 1,820 06-22-2017, 04:49 PM
آخرین ارسال: mghnlolo
  ترس در مغز استخوان/ برترین عناوین ترسناک که باید تجربه کنید saeed aghababaee 8 5,218 04-12-2017, 03:32 AM
آخرین ارسال: Hitler.16

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان