موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
fallout 3 فوق العادست اگر از rpg خوشت میاد حتما نسخه 3 یا new vegas رو تهیه کن.
weep not for roads UNTRAVELLED
weep not for paths left ALONE
cause beyond every BEND
is a log blinding END
...i'ts the worst kind of PAIN i've known
موضوعها: 2
داداش خاطره هامو زنده کردی با همشون خاطره دارم به جز STREET FIGHTE[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
ممنون دوباره خاطراتمو با Mass Effect زنده کردی ! [img]images/smi/s0 (29).gif[/img] [img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (67).gif[/img] اون پایان مذخرفش که همه چیز رو که تو سه تا بازی میسازی میزنه و نابودش میکنه ![img]images/smi/s0 (67).gif[/img] که آخرش فکر کنم BIOWARE قبل از انتشار نسخه بعدش یه Dlc یا همون محتوای قابل دانلود بیان پایان بازی رو عوض کنند . [img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (66).gif[/img][img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
من رو دوباره یاد بازی انداختی ! من باید برم الان از نسخه 1 تا 3 ش رو بازی کنم ! [img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (67).gif[/img]
[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
Seize the day or die regretting the time you lost
It's empty and cold without you here, too many people to ache over
Avenged sevenfold - Size the day
موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
آخ آخ آخ.....[img]images/smi/s0 (67).gif[/img]منو یاد Mass Effect 3 انداختی[img]images/smi/s0 (67).gif[/img]
یادش بخیر اون موقع وقتی بازی رو نصب کردم توی یه صبح تا شب بازی رو تموم کردم،صبح ساعت 9/30 شروع کردم و شب ساعت 11 تموم شد،خیلی بازیشو دوست دارم،تا سه روز بعدش چشم درد و سر درد داشتم،[img]images/smi/s0 (67).gif[/img]واقعا یه شاهکار بود...[img]images/smi/s0 (67).gif[/img][img]images/smi/s0 (67).gif[/img][img]images/smi/s0 (67).gif[/img][img]images/smi/s0 (67).gif[/img]
ممنون بابت مقاله[img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
ذهن خالق واقعيت است.براي ايجاد تغيير در واقعيت ها،بايد ذهن خود را تغيير دهيم[img]images/smi/s0 (5).gif[/img]