امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 بازی برتر از دیدگاه منتقدان!
[تصویر:  The-Walking-Dead-the-Game2.jpg]
walking dead
آخر‌الزمان و نابودی انسان به وسیله زامبی‌ها! این موضوع تکراری، تا به حال داستان بسیاری از فیلم‌ها، کمیک‌ها و بازی‌های رایانه‌ای بوده است. این بار استودیوی خلاق Telltale Games با عنوانی ساختارشکنانه، شما را به دنیای آخر الزمانی و پر از مردگان متحرک می‌برد تا داستانی زیبا را برای شما روایت کند، یک سفر احساسی پر از ماجراهای تأثیرگذار با این تفاوت که این‌ بار هدف شما در بازی چیزی فراتر از کشتار زامبی‌های بدترکیب است!
[تصویر:  468px-Halo_4_art_top.jpg]
halo 4
بازی Halo 4 یکی از بازی های کم نقص امسال است که نکات مثبت آن بسیار بیشتر از نکات منفی آن است و تجربه ی آن برای هر بازی‌کننده ای لذت بخش است. استدیوی ۳۴۳ Industries نیز با پایبندی به اصول کلاسیک این سری بازی و افزودن بخش های جدید به آن نشان داد که جایگزینی مناسب برای استدیوی Bungie است و می تواند با شایستگی سه گانه ی جدیدی از این بازی را طراحی کند. البته فراموش نکنیم که اصل لذت سری بازی های هیلو به بخش چند نفره ی آن است که بسیار طرفدار دارد و از آن هم نباید غافل شد.
[تصویر:  images?q=tbn:ANd9GcT42jIKLbnc8Cq1E-q7_7M...XUbOaj7skA]
journey
عنوان Journey پس از عرضه ی خود رکورد فروش بازیهای شبکه ی PSN را جابه جا کرد و پرفروش ترین بازی این شبکه لقب گرفت.قیمت این بازی تنها ۱۴دلار است و به نسبت قیمت آن، با بازی خارق العاده ای طرف هستیم که تجربه ای متفاوت را به بازیکنان هدیه میکند.
Journey بازی عجیبی است، عجیب تر از آن که تصور کنید.ثانیه های پایانی بازی تا مدت ها در ذهن شما باقی خواهد ماند، لحظه رسیدن به هدف، پاهایی که دیگر به سختی حرکت می کنند و امیدی که رو به خاموشی می رود.

[تصویر:  images?q=tbn:ANd9GcSYz4MEePgX4wQ9R1wQM74...Ad8VLHmhmn]
dishonored
Dishonored به شکلی تنها عنوانی است که قصد دارد بعد از Deus Ex و Thift به معنای واقعی آزادی عمل را به دنیای بازی های کامپیوتری بازگرداند. در این زمان, بسیاری از بازیبازها دیگر تا مجبور نشوند, رو به مخفی کاری نمی آورند, و آنقدر بازی ها در این زمینه سطحی هستند که بازیباز را خسته کنند, اما Dishonored طوری مخفی کاری را معنا کرده است که مطمئن باشید با انتخابش پشیمان نخواهید شد و با تمام وجود با ترکیب قابلیت های مختلف کوروو از آن لذت خواهید برد. از طرفی همین قابلیت ها در قالب سکانس های اکشن , گیم پلی ای هیجان انگیز و سریع را عرضه می کند. به شخصه خیلی دوست دارم بعد از تجربه ی بازی, پای صحبت با دوستانم بنشینم و همگی در مورد راه های مختلفی که در پیشروی در بازی تجربه کرده ایم صحبت کنیم !.
[تصویر:  images?q=tbn:ANd9GcRthTyV7BhoiB5ABwCbcAa...vjCxm32hxg]
max payne3:
The God Of Gamesیک باز زیبا که تمام معیار های یک اکشن را به خوبی رعایت کرده است. گرافیکی خارق العاده که یک چیز فراتر از نسل حاضر بود.داستانی باحفره ها وچالش های فراوان که تقریبا غیر قابل پیش بینی بود!در کل هیچ چیز نمی توان درباره ی مکس پین گفت چون یک افسانه در میان بازی های کامپیوتری بود!♥

خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا به من صبر بده اه
سایت مشکل داره !
پاسخ
عکس ها لود نمی شن.
پاسخ
تو این بازی ها من dishonored رو بازی کردم شاهکار بود
max payne 3 رو خریدم ولی نصب نمیشدConfused41:
با تشکرConfused74:
پاسخ
با تشکر از مقاله زیباتون ....با همشون موافقم و همگی بازی های فراموش نشدنی هستن و نمی تونم هم بگم که کدوم یکی بهتره از اون یکی هست یا نیست (والبته halo رو من خودم بازی نکردم والاConfused60:) Confused74:
پاسخ
با مکس پین خیلی موافق نیستم باقی البته که عناوین قابل احترام و بزرگی هستند.ممنن زحمت فراوانی کشیدی انتخاب اول من در این بین dishonored هست ولی اتمسفر بازی journy واقعا بی نظیر بود.
همیشه رو به نور بایست اگه میخوای تصویر زندگیت سیاه نباشه,همیشه خودت رو نقد بدون تا دیگران تو رو به نسیه نفروشن,سعی کن استاد تغییر باشی نه قربانی تقدیر,تو زندگیت به کسی اعتماد کن که به اون ایمان داری نه احساس,هرگز به خاطر مردم تغییر نکن چون این جماعت هر روز تو رو طور دیگری میخوان,مردم شهری که همگی دارن میلنگن به کسی که داره راست راه میره میخندن
پاسخ
جالب بود .
پاسخ
لطف کنید تصاویر در یک آپلود سنتر معتبر آپلود کنید.چون تصاویر لود نمیشن
[تصویر:  lion_14-wallpaper-1440x900.jpg]
پاسخ
با halo 4 موافقم واقعا حق انتخاب داشت Confused62:
 [تصویر:  j08g1cx50a5k23ahqkwt.png]
پاسخ
مکس پین یه شاهکار تمام عیار بود و بعدش هیلو Confused62:

[تصویر:  01832027028110186220.png]
پاسخ
max payne 3 شاهکار بود و باهات موافقم واقعا عالی بود مکس پین3
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بررسی بازی The Quarry : فیلم خوب، بازی معمولی علی امینی 0 1,094 06-14-2022, 03:46 PM
آخرین ارسال: علی امینی
  زمین بازی خدایان،نقد بازی INJUSTICE GODS AMONG US Funny Man 29 14,500 11-28-2020, 06:39 AM
آخرین ارسال: saeid15
  دنیای خمیری (نقدی کوتاه از بازی بیاد ماندنی neverhood)+دانلود بازی ALAN PAYNE 14 9,505 04-11-2020, 02:31 PM
آخرین ارسال: peyman_eun
  عمو مسعود یدونه باشه! | چرا در جامعه ی گیم منتقدان شناخته شده نداریم؟ mohireza 2 1,643 08-13-2017, 11:03 PM
آخرین ارسال: mohireza
  مدیریت بازی مدیریت زندگی است .نقد بازی قهرمانان دیوار قرون وسطی mghnlolo 0 1,820 06-22-2017, 04:49 PM
آخرین ارسال: mghnlolo

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان