امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Battlefield 3 :Premium Exclusive End Game Trailer
(01-05-2013, 04:31 PM)Momielo نوشته است:
(01-05-2013, 04:26 PM)Maximum-Dev نوشته است:
(01-05-2013, 02:00 PM)Momielo نوشته است:
(01-05-2013, 01:43 PM)Maximum-Dev نوشته است: اکانتتو بده من بازی کنم Confused66:
Confused40:Confused40:Confused40:هه هه هه برو حسرت بخورBarareBarareBarareBarareBarare

الآن اخراجت میکنم Confused25:
Confused43:Confused43:Confused43:Confused43:Confused43:

(01-05-2013, 03:10 PM)Best Gamer نوشته است:
(01-05-2013, 12:53 PM)Momielo نوشته است: و این است تفاوت گیمفا با دیگر سایت های دیگر گیم.تفاوت را با ما احساس کنید.چون که این تریلر درسته زیاد جدید نیست ولی تو سایتایی حتی مثل IGN هم نمیتونین این تریلر رو پیدا کنین.چرا؟...چون این تریلر مخصوص اعضای پرمیوم هستش و قابل دسترس برای افراد عادی نیست.و من هم به خاطر گیفایی های عزیز بدون هیچ دردسری این تریلر رو رایگان در اختیار شما قرار دادمConfused25: پس بشاتابید که شما گیفایی ها در دیدن این تریلر اولینConfused25::

End Game Teaser
در جواب به این دوستمون باید بگم گول نخورید.اصلا هم اینطور نیست.کافیه در یوتیوب سرچ کنید 10 تا تریلر از bf3 premium میاد.یا از سایت battlefield.com هم میشه کل این ویدئو هارو به صورت رایگان تماشا ودانلود کرد!!!!!Confused25:Confused25:Confused25:Confused25:
میشه بگی تو این سایتی که گفتی کی میشه اینارو دید؟!!مینیویسه:Premium Requiered پس حرف الکی نزن و بیخودی نون مارو آجر نکنConfused25:Confused25:
الکی نگفتم بیا اینم لینک نمونه:
http://www.battlefield.com/battlefield3/1/armored-kill

اینم یکی دیگه:
http://www.battlefield.com/battlefield3/1/premium

پس تویی که داری حرف بیخود میزنی
 یاد گیمفای قدیم بخیر
پاسخ
ههConfused45:Confused45:Confused45:پس لینک دانلود کو آقای راستگو وباخود حرف زن.اگه تونستی دانلود کنی جایزه داریConfused45:Confused45:Confused45:Confused45:
Even when your kind appears to triumph...still, we rise again.  And, do you know why? It is because the order is born of REALIZATIOn. We require no creed! No indoctrination by desperate, old man.  All  we need is that the world be as it is.  And THIS is why the Templars will never be destroyed!...i

​پاتوق طرفداران الطیر کبیر
پاسخ
میشه در اون لینک تماشا کرد
اگه IDM داشته باشی میشه از همونجا دانلودش کرد

هه هه هه
خودم همشونو دانلود کردم
 یاد گیمفای قدیم بخیر
پاسخ
(01-05-2013, 06:04 PM)Best Gamer نوشته است: میشه در اون لینک تماشا کرد

هه هه هه
خودم همشونو دانلود کردم
میشه لینک صفحهای که لینک تریلرارو داره بزاری...مثل اینکه شما یه ویدئو ی دیگرو داری میگی
Even when your kind appears to triumph...still, we rise again.  And, do you know why? It is because the order is born of REALIZATIOn. We require no creed! No indoctrination by desperate, old man.  All  we need is that the world be as it is.  And THIS is why the Templars will never be destroyed!...i

پاسخ
اينجا محلي هست براي تبادل اطلاعات و دانسته هاتون نه محلي براي رو كم كني ، مشكلاتتون رو تو PM يا پروفايلتون حل كنيد و تو تاپيك ها از هر گونه كل كل كردن بپرهيزيد ...
پاسخ
(01-05-2013, 06:20 PM)GamerStation نوشته است: اينجا محلي هست براي تبادل اطلاعات و دانسته هاتون نه محلي براي رو كم كني ، مشكلاتتون رو تو PM يا پروفايلتون حل كنيد و تو تاپيك ها از هر گونه كل كل كردن بپرهيزيد ...
شما درست میگی ولی این best gamer هم دیگه داره اون روی منو بالا میاره چون منظورم اینه
خلاصه واقعا شرمندهConfused74:Confused74:Confused74:

پاسخ

هه هه هه
خودم همشونو دانلود کردم

حتی برای تماشای ویدیو فقط کسانی که دارای سریال نامبر Premium هستن میتونن به اون صفحه برن.
مطمئن شید که قوانین رو خودندید, قبل از اینکه پیام خصوصی بدید.
پاسخ
(01-05-2013, 07:10 PM)Maximum-Dev نوشته است:

هه هه هه
خودم همشونو دانلود کردم

حتی برای تماشای ویدیو فقط کسانی که دارای سریال نامبر Premium هستن میتونن به اون صفحه برن.
خدارو شکر یه کسی پیدا شد که حرف مارو تایید کنهConfused43:Confused43:

دوستان اگه مایل باشند میتونم حداکثر تا 1ساعت دیگه یکی دیگه از این ویدئو های اختصاصی که مربوط Aftermatch هستش رو در تاپیکی جداگانه آپلود کنم.نظرتون چیه؟Confused60:

پاسخ
نمیخواد آپلود کنی اکانتتو بده من بازی کنم Confused66:
مطمئن شید که قوانین رو خودندید, قبل از اینکه پیام خصوصی بدید.
پاسخ
(01-05-2013, 07:48 PM)Maximum-Dev نوشته است: نمیخواد آپلود کنی اکانتتو بده من بازی کنم Confused66:
بیا اینم اکانتم کچلم کردیConfused43::

پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  E3 2016: نمایش کامل بخش چندنفره Battlefield 1 Devil Prince 0 727 06-13-2016, 08:39 AM
آخرین ارسال: Devil Prince
  E3 2016: تریلر انفجاری جدیدی از Battlefield 1 نمایش داده شد The White Witcher 1 1,318 06-13-2016, 08:31 AM
آخرین ارسال: Mahdi Attacker
  تیزر گیم پلی Battlefield 1 لو رفت *AHMAD* 4 2,277 06-10-2016, 12:11 PM
آخرین ارسال: مجیدنصر
  مقایسه گرافیکی E3 2013 vs Final Game | Quantum Break The White Witcher 0 1,357 04-03-2016, 05:25 PM
آخرین ارسال: The White Witcher
  تریلر و تصاویر جدیدی از بسته الحاقی Betrayal عنوان Battlefield Hardline منتشر شد Mr_Game 0 842 02-24-2016, 03:52 PM
آخرین ارسال: Mr_Game

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان