موضوعها: 0
مرد حسابی پست زدی جواب بده موندم توی اجرای انلاین بازی. 13 گیگ دانلود کردم
(10-19-2015, 02:30 AM)مجید نصر نوشته است: (10-18-2015, 05:30 AM)peyman333 نوشته است: مرد حسابی پست زدی جواب بده موندم توی اجرای انلاین بازی. 13 گیگ دانلود کردم
سلام کاربر عزیز
تاریخ ارسال این پست مال خیلی وقت پیشه و از اون موقع تتا حالا کسی که این پست رو ایجاد کرده آنلاین نشده ولی من خودم این بازی رو دارم و تا آخر هفته تست می کنم و نتیجه کار ور در همین تاپیک اعلام میکنم. تا جایی هم که اطلاع دارم پچی که مربوط به بخش آنلاین بازی میشه آپدیت جدیدی براش منتشر شده که فردا اون رو به پست اضافه می کنم. شما فردا اون آپدیت جدید رو دانلود و نصب کنید ببینید مشکلتون حل میشه.
جدا تشکر آقا مجید. حتما چک میکنم بازم مرسی
موضوعها: 257
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Playstation 4
- xbox one
- Wii U
- Mobile
با سلام
پچ آنلاین جدید بازی به پست اول با حجم 525 مگ اضافه شد. بازی تا آخر هفته توسط خودم برای سالم بودن بخش آنلاین تست خواهد شد.
طی منظم سازی بخش آنلاین انجمن و استقبال از این بخش توسط کاربران یکسری آموزش ها و بازی های آنلاین در این بخش معرفی خواهد شد.
دوستان عزیز اگر درخواست بازی ای داشتید به من پیام خصوصی ارسال کنید.
با تشکر
(10-19-2015, 08:28 PM)مجید نصر نوشته است: با سلام
پچ آنلاین جدید بازی به پست اول با حجم 525 مگ اضافه شد. بازی تا آخر هفته توسط خودم برای سالم بودن بخش آنلاین تست خواهد شد.
طی منظم سازی بخش آنلاین انجمن و استقبال از این بخش توسط کاربران یکسری آموزش ها و بازی های آنلاین در این بخش معرفی خواهد شد.
دوستان عزیز اگر درخواست بازی ای داشتید به من پیام خصوصی ارسال کنید.
با تشکر
مجید جان من پچی که گذاشتی به اسم:CODMW2IW4PLAY-V5_2 رو تست کردم . اینم کار نمیکنه
برای بازی هم داداش همین مدرن 2 و 3 دیگه بد کمپانی2. کلا اگر لطف کنی بازی های شوتر اول شخص رو اموزش انلاین شون رو بذاری حرف نداره
موضوعها: 1
آقا یه سوال این همون نسخه Repz هستش؟