09-24-2015, 03:48 PM
صداپیشه بازی موفق Wolfenstein: The New Order خانم Alicja Bachleda-Curuś، در حال کار بر روی یک بازی جدید است که به نظر می رسد این بازی قسمت دوم Wolfenstain: The New Order باشد. برای جزئیات بیشتر با گیمفا همراه باشید.
طی مصاحبهای که سایت Eurogamer با صداپیشه شخصیت Anya Oliwa یعنی خانم Bachleda-Curuś داشته، ایشان به طور غیرمستقیم اعلام کردند که در حال کار بر روی قسمت دوم بازی Wolfenstein: The New Order هستند. شما را به خواندن بخشی از این مصاحبه دعوت میکنم:
نقلقول:جدا از نکات مهمی که ایشان در این مصاحبه به آن اشاره کردند شما با یک سرچ ساده در گوگل می توانید متوجه شوید که تنها بازی که خانمBachleda-Curuś بر روی آن کار کرده Wolfenstein: The New Order بوده است. پس می توان نتیجه گرفت که وی در حال کار بر روی قسمت دوم بازی Wolfenstein: The New Order است.من در حال حاضر در حال کار بر روی بازی هستم که قسمت اول آن در گذشته ساخته شده است و ما در حال کار بر روی قسمت دوم آن هستیم البته باید بگویم که کارمان حدود دوسال طول میکشد.
من در دوران کودکی این بازی را بازی کردهبودم و از اینکه می توانستم به هیتلر شلیک کنم بسیار خوشحال بودم.
منبع