موضوعها: 683
اقایون دقت کنند که تریلر و تصاویر و توضیحات کلی بازی در پست اول افزوده شدند.
موضوعها: 21
پلتفرم های شما:
08-05-2015, 10:06 PM
(آخرین ویرایش: 08-05-2015, 10:20 PM، توسط Be the story.)
گوتی سال اینده ببینید کی گفتم هایپم هزاره و نمیتونم خودمو کنترل کنم
دوستانی هم که میگن شخصیت پردازی خوبی نداره یا از ریشه ها جدا شده باید بگم میتونی بازی نکنی ما بازی میکنیم به شما هم ربطی نداره
یه چیزی که برام جالبه اینه که سازنده خواسته نوآوری کنه و این نواوری در داستان رو با یک ویتنامی شروع کرده ولی واسه اینکه از گذشته هم فاصله نگیره، از شخصیت های اصلی و محبوب نسخه دوم یعنی ویتو و جو هم استفاده کرده که بنظر میرسه خیلی کوتاه و میشه گفت بیخود این کارو انجام داده. ضعف بازی در داستان هست. نسخه های مافیا، اگر ضعفی داشتند، اون ضعف از داستان بوده.
در کل، بنده از نمایش بازی لذت بردم و منتظر انتشارش هم مسلما خواهم بود. درباره صداگذاری و گیم پلی و گرافیک اصلا حرفی نیست. بخصوص گرافیک که واقعا خارق العاده است. به جرأت میتونم بگم گرافیکش در حد آنچارتد هست. بلکه ام بیشتر!
بعضی از دوستان هم نفوس بد میزنند و از بازی بدشون اومد که شاید بخاطر قضاوت زود باشه. درسته، مافیا ۳ اونجوری که باید و شاید، ظاهر نشد ولی همین حضور کوتاه، خودش رضایت بخشه. ;)
موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
اصلا به نسخه های مختلف Mafia علاقه ای ندارم. البته بازیشون کردم و این یکی رو حتما میگیرم ولی می بینمش به هیجان نمیام. یعنی یه بازی باید علاوه بر داستان و گرافیک و ..... هیجان هم داشته باشه. یه چیزی که Uncharted خیلی داره. فکر نمی کنم این بازی چیزی باشه که واقعا دنبالش باشم. ولی خوب بالاخره بازی بزرگیه و ارزش خرید رو حتما داره
(08-05-2015, 11:07 PM)Ct Os نوشته است: اصلا به نسخه های مختلف Mafia علاقه ای ندارم. البته بازیشون کردم و این یکی رو حتما میگیرم ولی می بینمش به هیجان نمیام. یعنی یه بازی باید علاوه بر داستان و گرافیک و ..... هیجان هم داشته باشه. یه چیزی که Uncharted خیلی داره. فکر نمی کنم این بازی چیزی باشه که واقعا دنبالش باشم. ولی خوب بالاخره بازی بزرگیه و ارزش خرید رو حتما داره
میخوام یکی از کلیشه ای ترین جملاتی رو که واقعا ازش متنفرم رو در جواب مدیر آرین بدم و اونم اینه که"هر کسی سلیقه ای داره."
باز جای شکرش باقیست که فقط از دید خرید بهش نگاه میکنید و مثل مخالفان کلا بازی رو کنار نمیذارید.!!