موضوعها: 683
این هم دومین بازی تاخیری ماه.
این بازی هم تاخیر خورد.
نقلقول: Mirror’s Edge Catalyst Delayed to June
دلیل هم این گفته شده که وقت برای تحویل یک بازی خوب رو خواستند.
20 خرداد تاریخ انتشار جدید بازیه
موضوعها: 20
(04-26-2016, 09:38 PM)ERFAN RP نوشته است: خب، تونستم بتای بازی رو تجربه بکنم، و باید بگم اصلا اون چیزی نبود که فکرشو میکردم! قبل از تجربه بازی یکمی امید داشتم، همین یکم امید هم... تقریبا از بین رفت.
نسخه کنسولی بازی، اصلا خوب طراحی نشدهاند(بعضی مشکلات هم برای PC هستش) گرافیک بازی اصلا حتی نزدیک اون چیزی که توی نمایش ها نشون دادن هم نبود. افت فریم شدید، screen tearing و بافت های به شدت بیکیفیت محیط و شخصیت ها این حس رو به آدم میده که بازی برای اوایل نسل 7 هستش! افت فریم بازی واقعا بد هستش، ولی امیدوارم توی نسخه نهایی این مشکل رفع بشه، چون واقعا به تجربه بازی ضربه میزنه.
گیم پلی بازی، وضع خیلی بهتری نسبت به گرافیک داره. بازی سعی کرده یک تجربه ناب از پارکور را به نمایش بزاره، که موفق هم بوده، ولی سیستم مبارزات بازی یکمی گیم پلی بازی رو احمقانه جلوه میده. سیستم مبارزات بازی به چند کمبو ساده ختم میشه که همین باعث میشه یکمی گیم پلی بازی روندش کند بشه.
همچنین بازی یک سیستم جدید لول آپ داره که نباید اندازه یک بازی RPG ازش انتظار داشت، سیستم لول آپ بازی خیلی سادهاست، بعد از هر مرحله اصلی شما میتونید با پوینت هایی که گرفتید آپگرید کنید، آپگریدهای بازی از حرکات جدید و به دردبخور پارکور، مبارزات و یکسری آپگریدهای مربوط به جهان بازی (مثل توانایی شناسایی collectable ها). حرف از جهان بازی شد، خب باید بگم اصلا نباید از این بازی انتظار یک جهان باز قوی رو داشته باشید، بازی نه نقشه بزرگی رو در اختیار بازیکن میزاره، نه جزئیات خاصی توی این جهان وجود داره، فقط یکسری جمع کردنی های به دردنخور با یکسری ماموریت ها و چالش ها که توی محیط بازی پر هستش.
صداگذاری بازی خوشبختانه بهتر کار شده، صدای شخصیتها با کیفیت ظبط شده و صدای محیط بازی هم شنیدنی هستش.
در کل اگر از طرفداران سینه چاک این بازی هستید، شاید شما را بتواند راضی بکند، ولی بهتر قبل از پیش خرید کردن بازی کمی صبر کنید تا ببینید منتقدها چه حرفی برای گفتن دارند.
درود عرفان جان
دقیقا وقتی من پیش نمایش و نقد های ویدئویی رو نگاه کردم، همه به این اشاره داشتن که بافت ها خیلی بی کیفیت طراحی شدن و بعضی ها اگه دقت کرده باشی مستطیل شکلن که خیلی تو ذوق می زنه. برای گرافیک اونطور که من داخل بتا بازی کردم افتضاح به تمام معنا بود
؛ ولی من میگم شاید چون بتا هست اینطوریه. شاید بافت ها رو اینطوری کردن که حجم بازی کمتر بشه؛ ولی ماشاالله حجمشم زیاده 10 گیگه خیلیه
گیم پلی هنوزم پایبند به اساس های خودشه و نه تنها افت نکرده بلکه همون طوری سریعه ولی پیشرفت زیادی کرده و بازی هم خبری خوبی که داره اپن ورلده
موفق و پایدار باشید عرفان جان
مرسی بابت اطلاع رسانی
موضوعها: 20
(04-26-2016, 10:08 PM)ERFAN RP نوشته است: (04-26-2016, 09:56 PM)justfifa نوشته است: جان؟گرافیک بازی ماننده تریلر ها نیست؟
بهتره فقط یه نگاه به این بندازی
http://www.dsogaming.com/screenshot-news...omparison/
حتی بعضی از جاها بهتر از تریلر هم بوده!
قبول دارم,بافت پایین شهر اصلا جالب نیست!ولی تمام گرافیک بازی روی پشت بام هاست نه داخل شهر!
بقیه حرف هایت هم چیزی نمیگم تا نگی فن بازی در میاری!
فقط میتونم در جواب بقیه حرف هایت,خوندن این مقالات از بتا را بهت پیشنهاد کنم!
http://attackofthefanboy.com/articles/mi...pressions/
http://www.pcgamer.com/mirrors-edge-cata...-improved/
تا جایی که دیدم,کمتر فردی پیدا میشه که نسخه اول را بازی کرده باشه و از بتا خوشش نیومده باشه!ولی به هر حال این بتاست...
نظرت هم محترمه ولی با دیدن اینکه گفتی گرافیکش ماننده تریلر ها نیست گفتم جوابتون را بدم
درباره گرافیک شاید یکم اغراق کرده باشم، ولی در همین حد هم (برای کنسولها) واقعا ضعیف هستش! تازه این عکسها خیلی خوب افتاده، توی تجربه اصلی بازی واقعا ضعیف کار شده بود.
خودم تا حدی نسخه اول بازی رو تجربه کردم، و ازش بیشتر از این نسخه لذت بردم! البته این فقط بتاست، ولی فکر نکنم توی گیمپلی مورد جدیدی رو ببینیم و فقط میمونه داستان بازی که فقط امیدوارم کلیشه ای نباشه و روند خوبی داشته باشه تا آدم رو هیجان زده نگه داره
باید منتظر بمونیم
شاید واقعا گرافیک این طوره، شاید سازنده بخاطر حجم زیاد کیفیت رو پایین آوردن
هیچی معلوم نیست؛ ولی خدا کنه مخصوصا کیفیت بافت ها بهتر شه.
موفق و پایدار باشید
موضوعها: 36
پلتفرم های شما:
تنها بازی ای که تو 2016 ارزش تجربه رو داره همینه و بس
منتظر هیچی نیستم جز این که بزودی هم به آرزوم میرسم اگه سیستم یاری کنه
امیدوارم نهایت اکشنی که تو یه پارکور خفن میشه به دست آوردو با لگ تجربه نکنم الهی آمین
موضوعها: 683
تماشا کنید: تریلر زمان عرضه Mirror’s Edge Catalyst
آرش سعادتمند ۴ خرداد ۱۳۹۵ | ۲۳:۱۶
استودیو دایس با همکاری الکترونیک آرتز تریلر زمان عرضه Mirror’s Edge Catalyst را چندین روز قبل از اینکه بازی نامبرده در دسترس قرار بگیرد منتشر کردهاند. در این تریلر نمای مختلفی از داستان و گیمپلی، در کنار گرافیکی خیره کننده به نمایش در میآید.
داستان Mirror’s Edge Catalyst به ریشههای قهرمان سری بازی Mirror’s Edge یعنی Faith میپردازد و بازیکنان در کنار او بر علیه Conglomerate مبارزه خواهند کرد.
Mirror’s Edge Catalyst در ۷ ژوئن (مصادف با ۱۸ خرداد) برای رایانههای شخصی، پلیاستیشن ۴ و اکسباکس وان منتشر خواهد شد.
دانلود با کیفیت ۷۲۰p
دانلود با کیفیت ۴۸۰p