03-06-2016, 10:12 PM
سم لیک از بازخورد طرفداران در رابطه با عرضه Quantum Break برروی ویندوز ۱۰ تعجب کرده است
۱۶ اسفند ۱۳۹۴ | ۱۶:۱۴
Quantum Break که بهعنوان انحصاری اکس باکس وان شناخته میشد، پس از تایید نسخه ویندوز ۱۰ بحثهای بسیاری را ایجاد کرد. حال سم لیک، کارگردان و نویسنده بازی، به این نکته اشاره داشت که بازخوردهای طرفداران در رابطه با عرضه Quantum Break برروی رایانههای شخصی باعث تعجب تیم رمدی شده است. برای دریافت اطلاعات بیشتر در ادامه با گیمفا همراه باشید.
سم لیک در مصاحبه خود با یوروگیمر در رابطه با عرضه Quantum Break برروی ویندوز ۱۰ و بازخورد طرفداران چنین گفت:
نقلقول:باید بگویم که از بازخورد طرفداران بسیار متعجب شدم. من احساسات طرفداران را درک میکنم و میدانم که نسبت به پلتفرم موردعلاقهشان حس مالکیت دارند. بهعنوان خالق این بازی باید بگویم که داشتن بیشترین بازیباز ممکن و تجربه عنوانمان توسط بیشتر کاربر ممکن بسیار خوب است و من آن را بسیار مثبت میبینم. ما طرفداران بسیاری برروی رایانههای شخصی داریم و با نگاهی به تاریخچه رمدی خواهیم دید که رایانههای شخصی همیشه جزوی از آن بودند. در گذشته نیز رمدی بسیار خرسند بود که نسخه رایانههای شخصی Alan Wake را عرضه کرد. ما نمیتوانستیم تا زمانی که تصمیمات نهایی انجام بگیرد، چیزی را در رابطه نسخه دیگری اعلام کنیم.احساسات طرفداران برای ما بسیار مهم است. شخصا برای من این مهم است تا بازی که خلق کردهام توسط بیشتر افراد ممکن تجربه شود. پلتفرم برایم خیلی… خب میدونید ما یک استودیوی مستقل هستیم! ما همکاری بسیار عالی و همچنین طولانی با مایکروسافت داشتهایم. آنها عالی بودهاند.
از این حرفا بگذریم در پایان روز همهچیز درمورد بازی است.