12-10-2016, 09:53 PM
Resident Evil 7 | Official Thread
|
12-14-2016, 07:18 PM
کم کم به تاریخ انتشار بازی Resident Evil 7 نزدیک میشویم و بهتازگی تصاویر جدید و دلهره آوری از این عنوان منتشر شده است، این صحنهها در سری Resident Evil تاکنون تا این اندازه خشن و وحشتناک به نمایش درنیامده بودند. در ادامه خبر علاوه بر تصاویر جدید، جزییات جدیدی از گیمپلی و داستان بازی Resident Evil 7 نیز منتشر شده است.
شما با مشاهده تصاویر جدید میتوانید اتمسفر بازی را به خوبی حس کنید و بدانید با چه عنوانی روبرو هستید. بهتازگی یکی از سایتهای فرانسوی پیش نمایشی برای بازی Resident Evil 7 منتشر کرده است که انتظارات بازیبازان و منتقدان را از سری جدید بازی اعلام کرده بود، هنوز ترجمه کاملی از این پیش نمایش صورت نگرفته است اما شما خلاصه مهمترین جزییات ذکر شده بازی را در قسمت زیر میتوانید مشاهده کنید:
در قسمت زیر تصاویر منتشر شده از بازی Resident Evil 7 را میتوانید مشاهده کنید:
12-17-2016, 05:29 PM
کپکام تریلر جدیدی از Resident Evil 7 منتشر کرد. Resident Evil 7 با RE Engine ساخته میشود و وعده ارائه تجربهای ترسناک و دلهرهآور واقعی را داده که دوره جدید سرگرمیهای ترسناک را تعریف میکند. بازی با هدف بازگشت به ریشهها ساخته میشود و دارای اکتشافات، معما و فضای واقعا ترسناکی خواهد بود. کپکام دموی بازی برروی رایانههای شخصی را در ۷ دسامبر (چهارشنبه ۱۷ آذر) منتشر میکند و آنطور که بهنظر میرسد، برروی نسخه رایانههای شخصی بازی بهخوبی کار شده است. نسخه کامل Resident Evil 7 در ۲۴ ژانویه ۲۰۱۷ (سهشنبه ۵ بهمن ۱۳۹۵) برروی پلتفرمهای ایکسباکس وان، پلیاستیشن ۴ و رایانههای شخصی منتشر خواهد شد.
12-25-2016, 08:17 PM
جزییات جدیدی در رابطه با کیفیت اجرا در بازی Resident Evil 7 منتشر شده است
امیرحسین اعتمادیان ۵ دی ۱۳۹۵ | بهتازگی توضیحاتی در رابطه با جزییات کیفیت اجرای بازی Resident Evil 7 بر روی دو کنسول شرکت سونی و مایکروسافت از سوی تهیه کننده بازی داده شده است.
اگر بخواهیم بصورت کلی در رابطه با کیفیت اجرای بازیهای مولتی پلتفرم بر روی کنسولهای این نسل اظهار نظر کنیم، به این نتیجه خواهیم رسید که کنسول ایکسباکس وان عملکرد ضعیفتری در اجرای این عناوین نسبت به رقیب خود یعنی کنسول پلیاستیشن ۴ داشته است. این برتری برای کنسول شرکت سونی بهنظر میرسد ادامه دار خواهد بود مگر اینکه با عرضه ایکسباکس وان اسکورپیو ما شاهد عملکرد بسیار بهتری از کنسول شرکت مایکروسافت باشیم، از این رو دارندگان این کنسول بسیار مشتاق هستند تا بازی Resident Evil 7 را تجربه کنند زیرا احتمالا با عرضه ورژن جدید ایکسباکس وان شاهد برابری کیفیت اجرا در هر دو کنسول نسل جدید خواهیم بود. تهیه کننده بازی Resident Evil 7، ماساچیکا کاواتا بهتازگی در طی مصاحبهای عنوان کرده است که بازی با نرخ فریم ۶۰fps و کیفیت ۱۰۸۰p بر روی هر دو کنسول ایکسباکس وان و پلیاستیشن ۴ قابل اجرا خواهد بود او همچنین تایید کرد که بازی از کیفیت HDR بر روی کنسولهای ایکسباکس وان S، پلیاستیشن ۴ و پلیاستیشن ۴ پرو پشتیبانی خواهد کرد. کاواتا همچنین در رابطه با نسخههای جدید کنسولهای این نسل عنوان کرده است: نقلقول:
12-26-2016, 08:44 PM
پس از عرضه نسخه دموی بازی Resident Evil 7 بر روی رایانههای شخصی، کاربران سایت Reddit با بررسی فایلهای این بازی به اطلاعات بسیار جالب و مبهی دست یافتهاند، به دنبال این اتفاق شایعاتی مبنی بر بازگشت یکی از شخصیتهای نام آشنای سری بازیهای Resident Evil به نسخه جدید بازی به گوش میرسد.
در همین ابتدای خبر باید ذکر کنم که در صورت درست بودن این شایعات و حدس و گمانها، خطر اسپویل داستان بازی برای شما وجود دارد، با این حال درصورت تمایل میتوانید ادامه خبر را مطالعه کنید. بنابر جزییاتی که از فایلهای نسخه دموی بازی Resident Evil 7 منتشر شده است، بهنظر میرسد این شخصیت مبهم Wesker باشد البته این شخصیت منفی سری بازیهای Resident Evil به هیچوجه با نام کامل خود در این فایلها مشاهده نشده است اما در میان این فایلها به دفعات زیاد نام Albert دیده شده است ( نام کامل شخصیت منفی ذکر شده Albert Wesker میباشد ). این احتمال وجود دارد که این موضوع فقط یک تشابه اسمی باشد و ما شاهد معرفی یک شخصیت جدید با نام Albert باشیم اما این اتفاق کمی منطقی بهنظر نمیرسد، چرا باید کپکام شخصیتی را با یک نام مشابه در سری خلق کند؟ مگر اسم در این دنیا قحطی آمده؟ این موضوع کمی گیجکننده بهنظر میرسد. جالب است بدانید در میان این فایلها، فایلی با نام LastBossGetAlbert ذکر شده است که شاید منظور مشخص کردن این شخصیت مرموز به عنوان یک غول نهایی باشد همچنین فایل دیگری با نام LastBossFinishGetGun نیز به چشم میخورد که شاید منظور پاداشی باشد که شما بعد از کشتن Albert بدست میآورید.
در قسمت زیر نام تمام فایلهایی که نام Albert در آن وجود داشته است را میتوانید مشاهده کنید:
12-26-2016, 11:01 PM
دمو رو بازی کردم واقعا ترسناک و دلهره آور بود. بازی خیلی قشنگ ترس رو به مخاطب القا می کرد و این واقعا عالی بود. جو محیطی بازی جوری بود که وقتی می خواستی یک قدم برداری از ترس سکته رو میزدی حتما
گرافیک دمو هم خوب بود و اکثرا هم فریم ثابتی داشت. تکسچر های بازی و جزئیات گرافیکی وسایل خیلی خوب کار شده بود و نورپردازی بازی هم خیلی قشنگ بود. بازی چند تا پایان مختلف داره که برای به دست آوردن تمام این پایان ها جز به جز محیط بازی رو بگردید. گلوله به سختی هر چه تمام تر توی بازی به دست میاد و جاهایی که این گلوله ها هستند از به دست آوردنشون سخت تره دیگه خودتون اسلحه ای که توی بازی باید پیدا کنید رو فکر کنید چقدر سخته در همین بین هم بازی چند تا راز هم داره که باید به دستش بیارید. به تمام کسانی که دسترسی و البته سیستم نسبتا قوی ای دارند پیشنهاد می کنم حتما این دمو رو بازی کنند که تجربه ی این دمو الخصوص که بازی از قفل دنوو استفاده می کنه خالی از لطف نیست.
12-26-2016, 11:39 PM
(12-26-2016, 11:01 PM)مجیدنصر نوشته است: دمو رو بازی کردم واقعا ترسناک و دلهره آور بود. بازی خیلی قشنگ ترس رو به مخاطب القا می کرد و این واقعا عالی بود. جو محیطی بازی جوری بود که وقتی می خواستی یک قدم برداری از ترس سکته رو میزدی حتمادمت گرم راست میگی بازی خیلی خوب بود و عالی من زودی کلیدا پیدا کردم رفتم بیرون ولی یک سوال اساسی اونم اینه که واقعا گرافیک مهمه؟اویل 4 مگه گرافیک بالایی داشت؟گرافیک مهم نیست خود بازی مهمه.در هر صورت نظرتا تایید می کنم.
12-27-2016, 12:52 AM
(12-26-2016, 11:39 PM)who i am نوشته است:گرافیک مهم نیست ولی همه این نظر رو ندارند و وقتی کسی می خواد بازی ای رو توصیف کنه و برای عده ای بگه باید تمام مواردی که توی بازی هست رو بگه تا کسی که اون نوشته رو می خونه از همه جهات بدونه بازی چیه و یا هر کسی بره سمت قسمتی از نوشته که مورد علاقه ی خودش هست.(12-26-2016, 11:01 PM)مجیدنصر نوشته است: دمو رو بازی کردم واقعا ترسناک و دلهره آور بود. بازی خیلی قشنگ ترس رو به مخاطب القا می کرد و این واقعا عالی بود. جو محیطی بازی جوری بود که وقتی می خواستی یک قدم برداری از ترس سکته رو میزدی حتمادمت گرم راست میگی بازی خیلی خوب بود و عالی من زودی کلیدا پیدا کردم رفتم بیرون ولی یک سوال اساسی اونم اینه که واقعا گرافیک مهمه؟اویل 4 مگه گرافیک بالایی داشت؟گرافیک مهم نیست خود بازی مهمه.در هر صورت نظرتا تایید می کنم. راستی در مورد صداگذاری بازی هم بگم که فوق العاده عالی کار شده و صدای و پاها و همه چی کلا خیلی خیلی توی ترسناک تر شدن بازی تاثیر گذاشته. اصا وقتی یه صدایی توی بازی میشنوه آدم همون جا چند لحظه می ایسته که ببینه اتفاقی می افته یا نه دوستان حتما بازی رو تجربه کنید. پنج دقیقه از بازی رو که بازی کنید کافیه
12-27-2016, 01:37 AM
(12-26-2016, 11:39 PM)who i am نوشته است:(12-26-2016, 11:01 PM)مجیدنصر نوشته است: دمو رو بازی کردم واقعا ترسناک و دلهره آور بود. بازی خیلی قشنگ ترس رو به مخاطب القا می کرد و این واقعا عالی بود. جو محیطی بازی جوری بود که وقتی می خواستی یک قدم برداری از ترس سکته رو میزدی حتمادمت گرم راست میگی بازی خیلی خوب بود و عالی من زودی کلیدا پیدا کردم رفتم بیرون ولی یک سوال اساسی اونم اینه که واقعا گرافیک مهمه؟اویل 4 مگه گرافیک بالایی داشت؟گرافیک مهم نیست خود بازی مهمه.در هر صورت نظرتا تایید می کنم. گرافیک همه چیز نیست، ولی هیچ کس هم از گرافیک بهتر و خوب تر بدش نمیاد، حالا هم که رسمن تعریف و فلسفه ی کنسول رو سونی به هم زد بخاطر گرافیک ! اما در مورد RE 4 بسیار تعجب کردم از سخن تون! چون یکی از دلایل مؤفقیت این ورژن پیشرفت گرافیکی و بالا بودنش نسبت به اون زمان و سخت افزار ps2 بود! شما گفتید زود کلید رو پیدا کردید، اگه منظورتون اون در ورودی خونه هست، که خیلی راحت بعد دیدن ویدئو کلیدش پیدا بشه باید عرض کنم اون پایان اصلی نیست! در مجموع بازی سه تا پایان داره که پایان خوب و درست از طریق فرار مؤفق از پنجره هست! حتمن از یوتوب ویدئو ی راهنما رو ببینید Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
تبادل نظر در رابطه با بازی Resident Evil 2 Remake | White Beard | 1 | 1,867 |
02-09-2019, 10:37 AM آخرین ارسال: Marcus Holloway |
|
Outlast 2 | Official Thread | HardCore Gamer | 10 | 6,733 |
04-29-2017, 01:53 PM آخرین ارسال: adams-khersi |
|
Final Fantasy XV | Official Thread | Old Snake | 73 | 28,384 |
04-29-2017, 01:50 PM آخرین ارسال: adams-khersi |
|